Hastaneye giderken arabaya bindiğinde kaza yapıp ölme ihtimalinden daha düşük ameliyatta ölme ihtimalin diye biliyorum.Selam!Ben şuraya burnumdan yazmıştım ve sizler onu beğenmediniz ameliyat ol dediniz,bazıları alay falan etti (günah mı?diye sordum)neyse,düşünüyordumki bir gün kocamın ailesinden ayrı yaşayıp çalışıp kendi paramla yaptıracağım.babamla bu konuda yazışmıştım aradı beni.merak etme,yazın Azerbaycan’a gelin ben kendim senin burnunu yaptıracağım falan inşaAllah olurAma şimdide ameliyat korkusu girdi beynime,olur ya da insan ameliyatta öle bilir mi?ya çok korkuyorum .bu arada eşimin ailesi de böyle şeylere karşı halbuki kendi paralarıyla yaptırmayacağım...kv burunu öyle adamlar yapıyorlar ki onlar ahlaksız insanlardır diyor.ben oma yaptıracağım dersem “ ay sen 3 cü çocuğu yapmalısın burnunu yaptırırsan doğum nasıl yaparsın?!”falan söyler kesin herşeye karışıyorlar haliyle.kocam denilen adam da onlar dediğini yapıyor.neyse konum kv değil şimdi.ameliyat korkusu yarandı bende,demin YouTube’da Türkiye’de olmuş olaya baktım kızın biri ameliyattan 3 gen sonra vefat etmil daha da korktum hele yapılmış yorumları demiyorum
Sen yapmish misinHastaneye giderken arabaya bindiğinde kaza yapıp ölme ihtimalinden daha düşük ameliyatta ölme ihtimalin diye biliyorum.
Yapmışım evet.Sen yapmish misin
Benimde burnum kotu olmk istyrm korlyrm yeni uyeyimSelam!Ben şuraya burnumdan yazmıştım ve sizler onu beğenmediniz ameliyat ol dediniz,bazıları alay falan etti (günah mı?diye sordum)neyse,düşünüyordumki bir gün kocamın ailesinden ayrı yaşayıp çalışıp kendi paramla yaptıracağım.babamla bu konuda yazışmıştım aradı beni.merak etme,yazın Azerbaycan’a gelin ben kendim senin burnunu yaptıracağım falan inşaAllah olurAma şimdide ameliyat korkusu girdi beynime,olur ya da insan ameliyatta öle bilir mi?ya çok korkuyorum .bu arada eşimin ailesi de böyle şeylere karşı halbuki kendi paralarıyla yaptırmayacağım...kv burunu öyle adamlar yapıyorlar ki onlar ahlaksız insanlardır diyor.ben oma yaptıracağım dersem “ ay sen 3 cü çocuğu yapmalısın burnunu yaptırırsan doğum nasıl yaparsın?!”falan söyler kesin herşeye karışıyorlar haliyle.kocam denilen adam da onlar dediğini yapıyor.neyse konum kv değil şimdi.ameliyat korkusu yarandı bende,demin YouTube’da Türkiye’de olmuş olaya baktım kızın biri ameliyattan 3 gen sonra vefat etmil daha da korktum hele yapılmış yorumları demiyorum
Selam!Ben şuraya burnumdan yazmıştım ve sizler onu beğenmediniz ameliyat ol dediniz,bazıları alay falan etti (günah mı?diye sordum)neyse,düşünüyordumki bir gün kocamın ailesinden ayrı yaşayıp çalışıp kendi paramla yaptıracağım.babamla bu konuda yazışmıştım aradı beni.merak etme,yazın Azerbaycan’a gelin ben kendim senin burnunu yaptıracağım falan inşaAllah olurAma şimdide ameliyat korkusu girdi beynime,olur ya da insan ameliyatta öle bilir mi?ya çok korkuyorum .bu arada eşimin ailesi de böyle şeylere karşı halbuki kendi paralarıyla yaptırmayacağım...kv burunu öyle adamlar yapıyorlar ki onlar ahlaksız insanlardır diyor.ben oma yaptıracağım dersem “ ay sen 3 cü çocuğu yapmalısın burnunu yaptırırsan doğum nasıl yaparsın?!”falan söyler kesin herşeye karışıyorlar haliyle.kocam denilen adam da onlar dediğini yapıyor.neyse konum kv değil şimdi.ameliyat korkusu yarandı bende,demin YouTube’da Türkiye’de olmuş olaya baktım kızın biri ameliyattan 3 gen sonra vefat etmil daha da korktum hele yapılmış yorumları demiyorum
Ayni burun bndedeSelam!Ben şuraya burnumdan yazmıştım ve sizler onu beğenmediniz ameliyat ol dediniz,bazıları alay falan etti (günah mı?diye sordum)neyse,düşünüyordumki bir gün kocamın ailesinden ayrı yaşayıp çalışıp kendi paramla yaptıracağım.babamla bu konuda yazışmıştım aradı beni.merak etme,yazın Azerbaycan’a gelin ben kendim senin burnunu yaptıracağım falan inşaAllah olurAma şimdide ameliyat korkusu girdi beynime,olur ya da insan ameliyatta öle bilir mi?ya çok korkuyorum .bu arada eşimin ailesi de böyle şeylere karşı halbuki kendi paralarıyla yaptırmayacağım...kv burunu öyle adamlar yapıyorlar ki onlar ahlaksız insanlardır diyor.ben oma yaptıracağım dersem “ ay sen 3 cü çocuğu yapmalısın burnunu yaptırırsan doğum nasıl yaparsın?!”falan söyler kesin herşeye karışıyorlar haliyle.kocam denilen adam da onlar dediğini yapıyor.neyse konum kv değil şimdi.ameliyat korkusu yarandı bende,demin YouTube’da Türkiye’de olmuş olaya baktım kızın biri ameliyattan 3 gen sonra vefat etmil daha da korktum hele yapılmış yorumları demiyorum
Ne gibşAmeliyattan değil de sonrasında olabilecek deformite ve olumsuz sonuç durumlarından korkmalısın illa bir şeyden korkacaksan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?