Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kabarık olmayan yüzümde ki iki tane beni aldırmak istiyorum. Ama iz kalmasından korktuğum için kararsız kaldım. Bu yüzden önerdiğiniz İstanbul'da bir doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
Anladım canım, ben olsam lazerli güvendiğim bir polikligine giderdim bir sorardım var mi ne ürünleri var diye varsa da netten ufak bir araştırma yapıp orda yaptırırdım..
Kızlar kabarık olmayan yüzümde ki iki tane beni aldırmak istiyorum. Ama iz kalmasından korktuğum için kararsız kaldım. Bu yüzden önerdiğiniz İstanbul'da bir doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?