• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat izi olmadan ben aldırmak

betxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
3
1
1
30
Kızlar kabarık olmayan yüzümde ki iki tane beni aldırmak istiyorum. Ama iz kalmasından korktuğum için kararsız kaldım. Bu yüzden önerdiğiniz İstanbul'da bir doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?

Araştırdın mı iz kalıyor muymuş? Ben lazerle alininca iz falan kalmıyor diye duymuştum da.

Anladım canım, ben olsam lazerli güvendiğim bir polikligine giderdim bir sorardım var mi ne ürünleri var diye varsa da netten ufak bir araştırma yapıp orda yaptırırdım..

Kızlar kabarık olmayan yüzümde ki iki tane beni aldırmak istiyorum. Ama iz kalmasından korktuğum için kararsız kaldım. Bu yüzden önerdiğiniz İstanbul'da bir doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba meden yuzumdeki beni aldirdim 1 seansta cok sukur iz bile kalmadi hemde bitkisel hemde kremle gecti canim

Canim ben silme kremi var kullan gecer ya cok uygun izsiz

Back