• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat hakkında yardım

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Merhabalar
Allahın izniyle ameliyat olamyı düşünüyorum burda çok çok fazla yazılan şeyler var kafam karıştı o yüzden başlık açmak istedim şimdiden cevap verenlere teşekürler
öncelikle ben 4000lik bir bütçe ayırdım sizce az mı ? (henüz aklımda bir yer yok)
doğum yaptırınca sıkıntı oluyomu?
operasyondan sonra hastanede yatmak gerekiyor mu ve görenler anlar mı ?(yani hasta gibi bir halim olur mu )

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun. 4000 tllik bütçe yeterli olmaz ben en ucuz 5500 tl ye anlaşmıştım bi yerle.hastanede en az 1 gün kalacaksın ben 2 gün kaldım mesela direnlerin olacak. Ve kesinlikle hasta gibi olacaksın. Kolların kullanım dışı olacak bi kere bir süre.gizli. Mi yaptıracağını??

Selam.Hayırlı olsun.Bu sorduğun soruların hepsinin cevabı bu sitede var.Binlerce kez yazıldı çizildi.O sebeple sitede gezinmeni tavsiye ederim.Bu baya ağrılı bir ameliyat özellikle de kasaltı olacaksa.Çok meşekkatli.Hasta olduğun da en az 1 hafta fazlasıyla anlaşılır.Para olarak bana çok az geldi.Ama devlette olanlar bu fiyatlara oluyor.Sana tek tavsiyem iyi dr bul.Şimdiden geçmiş olsun.

Merhabalar
Allahın izniyle ameliyat olamyı düşünüyorum burda çok çok fazla yazılan şeyler var kafam karıştı o yüzden başlık açmak istedim şimdiden cevap verenlere teşekürler
öncelikle ben 4000lik bir bütçe ayırdım sizce az mı ? (henüz aklımda bir yer yok)
operasyondan sonra hastanede yatmak gerekiyor mu ve görenler anlar mı ?(yani hasta gibi bir halim olur mu )

Canım hayırlı olsun. 4000 tllik bütçe yeterli olmaz ben en ucuz 5500 tl ye anlaşmıştım bi yerle.hastanede en az 1 gün kalacaksın ben 2 gün kaldım mesela direnlerin olacak. Ve kesinlikle hasta gibi olacaksın. Kolların kullanım dışı olacak bi kere bir süre.gizli. Mi yaptıracağını??

gizli sayılır yani babamdan çekiniyorum :/ bütçemi arttırmayı bekleyebilirim bir süre sanırım 5000den başlıyor fiyatlar...

Selam.Hayırlı olsun.Bu sorduğun soruların hepsinin cevabı bu sitede var.Binlerce kez yazıldı çizildi.O sebeple sitede gezinmeni tavsiye ederim.Bu baya ağrılı bir ameliyat özellikle de kasaltı olacaksa.Çok meşekkatli.Hasta olduğun da en az 1 hafta fazlasıyla anlaşılır.Para olarak bana çok az geldi.Ama devlette olanlar bu fiyatlara oluyor.Sana tek tavsiyem iyi dr bul.Şimdiden geçmiş olsun.

devlet düşünmüyo değilim.Sağolun geziniyorum ama çok şey yazılmış kafam karıştı ondan tek tek soriym dedim.

Merhabalar

umarım dıledıgın gıbı olur kafanda bır doktor veya hastane var mı canım?

hayır yok zaten şu an beklemedeyim yaza kadar bütçemi arttırıcam yaza doğru iyi bir araştırma yapıcam cnaım tavsiye ettiğin biri var mı?

sana önerebileceğim doktorlar arasında Ferit Demirkan var. Muayene imkanı sunuyorlar, hatta meme resmını atarsan simulasyon da yapmaktalar, benimde kafamdaki doktor bu kişi, kendisine meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Muhakkak iyi araştır doktorunu canım bıçak izi yapan doktorlar var ve paran da havaya ucuyor.

Back