• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat gününe sayılı günler kala ^.^

Marily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
28
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takipteydim ve üyelerin geçirdiği operasyon maceralarını hayranlıkla izzledim ^.^ve sıra artık bana geldiii :16: 4 Şubatta Hüseyin Kandulu ya ameliyat olacagım meme dokum olmadıgı için kas altından meme altı kesisiyle olacağım. doktor en başta anatomik protez önerdi fakat ben yuvarlak istedim burdan yola çıktığım yorumlarla :34: sanırım protezim mentor olacak, çok çok heyecanlıyım ve çekeceğim ağrılardan ötürüde korkmuyor değilim ama buna değer :16: birdee doktorum 250-280 cc arası takabileceğini söyledi ameliyat esnasında deneyecekmiş ben büyüklükten gayet memnunum zaten bu kadar ufak memeden snra daha büyüğüne alışamazdım sanırım üstelik omuzlarım çok dar,zayıfım ve boyumda 1.62 :34:

Hayırlı olsunn ya böyle ameliyat gününü beklemek fln bence çok güzel heyecanlar korkan arkadaşlar oluyor ama yüksek ihtimalle ameliyatın güzel geçicek ve çok mutlu olcaksın :)

Allah yardımcın olsun öncelikle, hatta hepimizin yardımcısı olsun :) benimde cuma günü olucak inşallah.son dakika aksilikleri olmazsa :S Bende bu forumdan sonra karar verdim :) burda ameliyat olanların güzel mutlu haberleriyle kendi mutluluğummuş gibi seviniyorum.Umarım senin içinde benim içinde herkes içinde enn enn iyisi olur :)

Allah yardımcın olsun öncelikle, hatta hepimizin yardımcısı olsun :) benimde cuma günü olucak inşallah.son dakika aksilikleri olmazsa :S Bende bu forumdan sonra karar verdim :) burda ameliyat olanların güzel mutlu haberleriyle kendi mutluluğummuş gibi seviniyorum.Umarım senin içinde benim içinde herkes içinde enn enn iyisi olur :)

aynen bende ^.^ umarım hiç bir sorun yaşamayız heyecan artıyor seninde çok az kalmış hadii inşallah :34:

Back