ameliyat günümü aldım tuğrul turan meme büyütme hala öneri istiyorum:((

jefreey85

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
149
57
selamlar kızlar toplamda 7 doktorla görüştüm, görüşmesi ücretli olsun olmasın randevu alabildiğim doktora gittim ve on beş gün içinde sonunda net bir karara varabildim, tuğrul turan yapacak meme büyütme ameliyatımı ameliyat günü aldım, ikna oldum, kararımı verdim cesaretimi topladım her şey yolunda ama yine de tuğrul beyde ameliyat olanların yorumlarını almak istiyorum, fotoları varsa izlemeye alıp mesajlaşmak istiyorum tuğrul beyde meme büyütme ameliyatı olmuş olup da bana tavsiye verebilecek birileri var mdır?

verilebilecek en doğru kararı vermişsin ne zaman ameliyatın bende ikinci ameliyatı olacak olsam tuğrul bey de olurdum kesinlikle

ben de şubatı bekliyorum. 2 aya kadar karar vermem lazım. Tuğrul bey ile hasan fındık arasındayım. hasan fındık ın sonuçları güzel özellikle sooute un çok doğal tam istediğim gibi, iki doktordan da ameliyat günümü aldım iptal ettirdim. tuğrul bey bana kas üstü dedi ama dokum çok çok az. doğal olmaz diye korkup hasan beye yöneldim. tuğrul bey sana da mı kas üstü yapacak cansu2675 ?

verilebilecek en doğru kararı vermişsin ne zaman ameliyatın bende ikinci ameliyatı olacak olsam tuğrul bey de olurdum kesinlikle

aralığın ilk haftası ameliyatım buraya da yazarım ilk izlenimlerimi ağrı durumumu v.s. hatta fotoda yüklerim, umarım herşey istediğim gibi olur, siz ne zaman oldunuz memnun musunuz tuğrul bey bana güven verdi açıkçası, çok takıntılıyım yıllarca korktum bu ameliyattan ara ara hep doktorlarla görüştüm bir türlü ikna olamadım erteledim, ama artık ertelemenin bir anlamı yok diye düşündüm ve cesaretimi topladım hala korkularım, çekincelerim var ama artık burdan dönüş yok:)

ben de şubatı bekliyorum. 2 aya kadar karar vermem lazım. Tuğrul bey ile hasan fındık arasındayım. hasan fındık ın sonuçları güzel özellikle sooute un çok doğal tam istediğim gibi, iki doktordan da ameliyat günümü aldım iptal ettirdim. tuğrul bey bana kas üstü dedi ama dokum çok çok az. doğal olmaz diye korkup hasan beye yöneldim. tuğrul bey sana da mı kas üstü yapacak cansu2675 ?

tuğrul bey bana da kas üstü dedi, yuvarlak silikon dedi, kullandığı silikon markasını söylemedi hatta bu sorudan hiç hoşlanmadı biraz farklı bir tarzı var ama ben güvenmeyi seçtim, bu arada benim meme dokum var, umarım gizleyebilir implantları kas üstü olunca alakası var mı pek de bilmiyorum ama:KK43:

boncuks teşekkür ederim beğenmene ama bu iş biraz güven biraz ısınma ile ilgili aynı evlilik gibi bi elektrik alman lazım hah iş bu demen gerekiyor ben ameliyattan önce başka bi şehirdeydim ve orda iki üç Dr a muayene oldum hatta bi tanesine sırf hasan beyin vaktinde Asistanlığını yaptığı için gitmiştim giderken dr ların öz geçmişini inceliyordum daha önceki çalışmaları hocaları yazdıkları makaleleri falan filan ama o zamanlar aklımda sadece hasan fındık vardı tv de bi konuşmasını dinlediğimde bu benim dr um olmalı demiştim ama eşimi bir türlü ist da ameliyat olmama ikna edememiştim herkes duyar eder diye çekiniyordu meme benim ona noluyorsa derken ben eşimi terkettim :) önce ankaraya gittim biraz kendimi dinledim hayatımı yaşadım ara ara ist a geldim ara ara ankaraya gittim sonra bi kadının yaşayabileceği en kötü şeyi yaşadım ankarada moral bozuklugu ile ist a döndüm bir günde üç dr randevusu ayarladım birisi şişli etfal birisi eser Aydoğdu birisi hasan fındık tı ilki devletti asistan imkanın varsa özelde ol dedi eser hanım bana despot gelmişti allah biliyor ya aklımda zaten o yoktu ben kafaya bir şeyi koyduysam ve o şeyi gerçekten istediysem yapmış biriyimdir son durağım hasan bey di ilk görüşme her şey süper di ve hemen aldım ameliyat günümü yani eğer kim içine sindiyse kesinlikle ona ol ve hayatta sonradan hiçbir şey için pişmanlık duyma çok yanlış yaptığım şeyler oldu ama hep iyiki yapmışım dedim

J jefreey85 konunda fazlaca bir ayrıntı girdim kusura bakma dokun varsa gerçekten kas altı gereksiz olur boncuks senin dokun da fazla yok kas üstü nasıl olur hiçç bilmiyorum ama tuğrul bey çok çok nadir kas altı yapar her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır o sana güven verdi ise ona ol bir başkasının sonucu güzel oldu diye seninki güzel olacak diye bir şey yok güven daha önemli bir detay izlemeye alıyorum tuğrul beye olmadım ama olsun genelde onun hastaları ağrısız olduğunu söylüyordu
aralığın ilk haftası ameliyatım buraya da yazarım ilk izlenimlerimi ağrı durumumu v.s. hatta fotoda yüklerim, umarım herşey istediğim gibi olur, siz ne zaman oldunuz memnun musunuz tuğrul bey bana güven verdi açıkçası, çok takıntılıyım yıllarca korktum bu ameliyattan ara ara hep doktorlarla görüştüm bir türlü ikna olamadım erteledim, ama artık ertelemenin bir anlamı yok diye düşündüm ve cesaretimi topladım hala korkularım, çekincelerim var ama artık burdan dönüş yok:)

ben daha ameliyat olmadım. tuğrul beyle temmuz ayında görüştüm ama aklımdaki hiçbir soruyu soramadım :) mesela zamanla kas üstü belli olur mu ve sarkar mı? protez büyüklüğü, markası vb. sorsam cevap verir mi acaba?? soocute un dediği gibi benim dokum yok gibi bir şey hatta o kilo almış halim. nasıl örtecek protezi bilmiyorum. ama ağrısız olması, kasımın kesilmeyecek olması artı yönleri. kararsızlık kötü şubata kadar gözümü karartıcam artık birine karar vermem lazım

boncuks boncuks Bende Hasan beye Ameliyat oldum. Çok doktor gezdim fikir aldım . Hasan beyle görüşmem çok iyi geçti. Benim ne istediğimi anladı güven verdi ve hemen kararımı verdim..
Herkes farklı doktordan farklı elektrik alabilir. İçine sinmeyen hiçbir doktoru seçme sana önerim. Bizler foto paylaşıyoruz fikir amaçlı. Ama hiçbir kimsenin sonucu asla senin alacağın sonuç gibi olmaz bunu unutma. Ben misal büyük gösterişli dolgun bir gögüs istedim hep. Doktorum yaptı.. Çıplakkende gayet doğal duruyor. Büyüklük göreceli,küçüklükte . Önemli olan kişinin vücuduna ve isteklerine uygun olması :KK66:
Tuğrul beyle görüşmedim ama makalelerini okudum. Birçok fikrine katılıyorum.. Hastalarına kas üstü yöntemi uygulayan bir doktor. Hastalarının genelde ağrısız bir süreç yazdığını okudum hep. Ağrı'da kişisel bir durum aslında. Kas altı genelde çok ağrılı yazılır çizilir ama birçok arkadaşımız Ağrı'yı fazla yaşamadı. FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşımız rahat geçirdi mesela :KK66:
Tuğrul bey genel anestezi ile yapmıyor ameliyatı. Sedasyon yöntemi ile hastalarını ameliyat ediyor diye biliyorum. Bu ameliyat sonrasında rahat geçmesinde etkili. Ama herkes bu yöntemi tercih edermi seçermi bilemiyorum :)
Her iki doktorlada görüşmüşsün zaten. Hangisi içine siniyorsa ona karar ver. Her iki doktorunda sonuçları bence güzel :KK66:
İsteğini çok iyi anlat. Yani büyüklük olarak. Ağrı'lar sızılar geçer gider asla kalmaz. Ama önemli olan sonucun istediğin gibi olması,sorunsuz olması :KK66:

tuğrul bey bana da kas üstü dedi, yuvarlak silikon dedi, kullandığı silikon markasını söylemedi hatta bu sorudan hiç hoşlanmadı biraz farklı bir tarzı var ama ben güvenmeyi seçtim, bu arada benim meme dokum var, umarım gizleyebilir implantları kas üstü olunca alakası var mı pek de bilmiyorum ama:KK43:
Bazen kas altıda olsa protezi göğsün bazı yerlerinden hissetme durumunu yine yaşayabilirsin. Bu birazda kas kalınlığına,olan meme dokuna bağlı bir durum.. Kas kalınsa güzel,meme dokusu protezin her yerini örtecek miktarda olursa yine iyi.. Kas üstü meme dokusu olan kişilerde avantaj bir yöntem. Ama tabi sarkma gibi bir durum daha fazla olabilir. Çünkü kas altında kas protezi tutar. Protezin büyüklüğü yani ağırlığı ile bu süreç değişebilir.. İnşallah ömrünün sonuna kadar sorunsuz bir süreç olur canım:KK66:

ben daha ameliyat olmadım. tuğrul beyle temmuz ayında görüştüm ama aklımdaki hiçbir soruyu soramadım :) mesela zamanla kas üstü belli olur mu ve sarkar mı? protez büyüklüğü, markası vb. sorsam cevap verir mi acaba?? soocute un dediği gibi benim dokum yok gibi bir şey hatta o kilo almış halim. nasıl örtecek protezi bilmiyorum. ama ağrısız olması, kasımın kesilmeyecek olması artı yönleri. kararsızlık kötü şubata kadar gözümü karartıcam artık birine karar vermem lazım
bana göre sende biraz tübülerlik var bu yüzden bu konu ile ilgili bilgi ve deneyim önemli eğer seçenekleri ikiye indirdiysen tekrar görüşme talep edebilirsin

kas üstü ağrısız ya da kas altı ağrılı diye bir şey yok neye göre oliyoro bilmiyorum ama kas altı olup ağrısız süreci geçirenlerden biriyim bazı dr ların kaburga uyuşturması yaptığını duymuştum öyle bir şey var mı bilmiyorum birazda ameliyata olan kendi bedeninin hazırlığı. hasan bey ağrısız olmasına senin bünyenden dedi ama bana göre onunla ilgiliydi. değişiyor bu durum nedir doğrusu bende bilmiyorum ama gerçekten çok güzel kolay ağrısız bir süreç yaşadım ilk günden kendi işimi hep kendim görmüştüm.

arzum benim fotolarıma bir bakar mısın.sence tubulerlik var mı? naci çelik var dedi. soocute da yukarıdaki gibi anladı hemen. birkaç doktor da kısmen var dedi.

Cansu merhaba, ben de Tuğrul beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Silikon markasını neden söylemiyor acaba çok merak ettim. Neden diye sormadın mı? Nasıl bir gerekçe gösterdi? Sonuçta markadan markaya silikonların da yumuşaklığı vs. özellikleri değişiyor diye biliyorum.

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

selamlar kızlar toplamda 7 doktorla görüştüm, görüşmesi ücretli olsun olmasın randevu alabildiğim doktora gittim ve on beş gün içinde sonunda net bir karara varabildim, tuğrul turan yapacak meme büyütme ameliyatımı ameliyat günü aldım, ikna oldum, kararımı verdim cesaretimi topladım her şey yolunda ama yine de tuğrul beyde ameliyat olanların yorumlarını almak istiyorum, fotoları varsa izlemeye alıp mesajlaşmak istiyorum tuğrul beyde meme büyütme ameliyatı olmuş olup da bana tavsiye verebilecek birileri var mdır?
Canim sen ameliyat oldunmu

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Merve hanım bu sizin vücudunuzla yaşadığınız bir durum, forumun sıkı takipcisiyim ve ilk defa böyle birşey okuyorum. Çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza cidden üzüldüm. Umarım kimseden böyle bir yorum daha okumam. Lakin sonda kullanmış olduğunuz cümleye çok takıldım, ama yaşadıklarınızı göz ardı etmeyince hakta verdim. Ama zaten burda biz kadınlar olarak bu durumdan oldukca rahatsız olduğumuz, psikolojik olarak bile baskıda olduğumuz için bu ameliyatları oluyoruz veya olmak istiyoruz. Lütfen birine yaptırmayın derken bir kez daha düşünün sizden ricam tekrardan geçmiş olsun diliyorum :KK68:

Merve hanım bu sizin vücudunuzla yaşadığınız bir durum, forumun sıkı takipcisiyim ve ilk defa böyle birşey okuyorum. Çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza cidden üzüldüm. Umarım kimseden böyle bir yorum daha okumam. Lakin sonda kullanmış olduğunuz cümleye çok takıldım, ama yaşadıklarınızı göz ardı etmeyince hakta verdim. Ama zaten burda biz kadınlar olarak bu durumdan oldukca rahatsız olduğumuz, psikolojik olarak bile baskıda olduğumuz için bu ameliyatları oluyoruz veya olmak istiyoruz. Lütfen birine yaptırmayın derken bir kez daha düşünün sizden ricam tekrardan geçmiş olsun diliyorum :KK68:

ÇoK rahatsız edecek bir durumunuz yoksa dedim , direkt yaptırmayın demedim . Çünkü burda anlatıldığı gibi değil, sıkıntılı bir süreç iyileşme süreci ve bireysel farklılıklar var, kişiden kişiye değişiyor , benim kötü olmam a kişisini bağlamayabilir ama fikir verir , sizin iyi olmanız da onu bağlamaz ve yine yalnızca fikir verir . Herkes bu süreci bilemeli ...Benim tel isteğim bunu duyurabilmek... Evet benden başka çıkartan duymamış olabilirsin ama az da olsa yazan var ... Üstelik şikayetçi olan azımsanmayacak kadar çok ama Okadar eziyet ve dökülen paranın ardından insanlar kanaat ediyor , cesaret edemiyor ... Üstelik kullanıp memnun olanlar da bile ağrı , sertlik gibi şikayetleri devam edenler var ...

Canım bende de 300cc var benim de çok ağrılarım oluyor ve hayatımı inanılmaz etkiliyor, taktıralı 1,5 sene oldu , çıkartmayı düşünüyorum , ne yapmalıyım???? Kızlar bana yardımcı olun lütfeeeen:KK43:((((

Canım bende de 300cc var benim de çok ağrılarım oluyor ve hayatımı inanılmaz etkiliyor, taktıralı 1,5 sene oldu , çıkartmayı düşünüyorum , ne yapmalıyım???? Kızlar bana yardımcı olun lütfeeeen:KK43:((((

Canım, doktorunla bir konuş, şahsen bana sorsan benim cevabım belli ama eğer sıfır göğüssen biraz sabırlı davran derim, buradaki arkadaşlar da fikir verecektir sana , çok geçmiş olsun .

ayy şoktayım bende ona gitcektim,ölmüş doktor,nur içinde yatsın,ama şok oldum yaaa,şimdi öğrendim

X