• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat gunumu aldım cok heyecanlıyım

Seninde hayırlı olsun tatlım sen kime yaptırıyosun. Kaç cc takılacak nerden takılacak . Çok sordum:)) gevezeliğim heyecanımdan 1 ay var ama gün boyu sürekli aklımda aklıma geldikçede heyecan yapıyorum.

Saol cnm benimde sayılı günüm kaldı..izmirde olucam ben medikal park hastenesinde ilk görüşmemi yaptım ben pazartesı anestezi uzmanlarıyla görüşmeye gidicem..benim sizden farklı konuda açmıştım ben kısaca anlatayım 2tane cocuğum var 28 yaşındayım hamilelikte çok kilo alımından sarkmalar oluştu doktorumla görüştüğümde anladımki sen büyük göğüs istemiyorsun dedi ve sadece dikleştirme yapılacak ama eğer küçük olursa protez de takılacak ama cooook heyecanlıyım aklımdan hiç çıkmıyor artık 15 Mart sonrası size müjdeli haberlerimle dönerim işallah Dr Şule öztan bir arkadaşımda 1 ay önce aynı doktorda göğüs küçültme ameliyatı olmustu iyi bir doktor;))

Saol cnm benimde sayılı günüm kaldı..izmirde olucam ben medikal park hastenesinde ilk görüşmemi yaptım ben pazartesı anestezi uzmanlarıyla görüşmeye gidicem..benim sizden farklı konuda açmıştım ben kısaca anlatayım 2tane cocuğum var 28 yaşındayım hamilelikte çok kilo alımından sarkmalar oluştu doktorumla görüştüğümde anladımki sen büyük göğüs istemiyorsun dedi ve sadece dikleştirme yapılacak ama eğer küçük olursa protez de takılacak ama cooook heyecanlıyım aklımdan hiç çıkmıyor artık 15 Mart sonrası size müjdeli haberlerimle dönerim işallah Dr Şule öztan bir arkadaşımda 1 ay önce aynı doktorda göğüs küçültme ameliyatı olmustu iyi bir doktor;))

Canım bende 27 yaşındayım iki ufağım var . Yalnız benim sorun farklı emzirme sonrası göğüs dokum azaldı . Eski tatildeki bikinili resimlerime bakıyorum içim gidiyır 2 beden ufaldı. Zaten normalde çok zayıfım onlarda olmayınca boyumda uzun çubuk kraker gibi duruyorum. Kuzenlerime kardeşime falan göstetiyorum inanamıyolar senin dolgun iri göğüslerin vardı nolmuş küçücük kalmış kesin yaptır diyolar. Annem ve esim hariç nedensr ikisi hariç niye istemiyolar anlamadım gitti. Onlarıda zar zor ikna ettim ama gene gönülleri pek razı değil. Eşim benim için sorun yok sen kendin için yaptırıyosun diyo. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dilediğimiz göğüslere kavuşuruz.:))

Ay şuan öpmek istiyorum seni:21: ne kadar panik durumdayım bi bilsenn ilk başlarda yoktu bu his dünden beri var bazı kısımlarda bastırınca pıt pıt böyle resmen bastırınca geri atıyo sanki dimi öyle miydi sende. yani sertlik değil de katlanmış sanki çözemedim. Nasıl bi histi hatırlıyo musun

aynı his canım sanki protez içerde buruşmuş gibi hissediyordum :D böyle eninden sıkışmış gibi :D
ama geçiyor merak etme :29:

hayırlı olsun canım. Benim de 39 gün oldu.. bende de o dediğin hisvar yani içeride buruşukluk hissi.. bende de sağ tarafta yanda mevcut.. solumda onu hissetmiyorum ama risusun dediğine göre geçiyormuş bu durum.. bir de hala çok yumuşak değil benimkiler.. zamanla yumuşayacak herhalde.. valla gitgide daha güzelleşiyorlar orası kesin. ilk günlerdeki ödemler falan gidiyor daha bir doğallaşmaya başlıyorlar..

hayırlı olsun canım. Benim de 39 gün oldu.. bende de o dediğin hisvar yani içeride buruşukluk hissi.. bende de sağ tarafta yanda mevcut.. solumda onu hissetmiyorum ama risusun dediğine göre geçiyormuş bu durum.. bir de hala çok yumuşak değil benimkiler.. zamanla yumuşayacak herhalde.. valla gitgide daha güzelleşiyorlar orası kesin. ilk günlerdeki ödemler falan gidiyor daha bir doğallaşmaya başlıyorlar..

Sağol canım senin de hayırlı olsun.. Evet ya sanki plastik kola şişesi var içerde. İnşallah geçer oynamadan duramıyorum elim orda:1: sizlerin de varlığını bilmek umut veriyor insana valla :29: benim de çok yumuşak değil ama ilk günlerden çok farklı kesinlikle

Kızlar bişi sorucam şimdi ameliyat sonrasında 1 hafta bana annem bakacaktı. Daha doğrusu onda kalıcaktım çocuklarla ayaklanana kadar hem bana hem çocuklara bakmak için. 3 günden fazla tapor alamadığını söyledi. Benim ameliyat günüm cuma cumrts ve pzr sayarsak 5 gün oluyo 5 gün sonra çocuklarla eve dönebilecek kadar ağrılarım azalır mı ? En az kaç gün olması gerekiyo haraket rahatlığı için. (Ne zaman araç kullanabilirim mesela)Aslında kayınvalidem gelse 1 ay bile bakar bize yerimden kıpırdatmaz beni ama eşim benim annem ve kızkardeşimden başka kimsenşn bilmesini istemiyor kendi akrabaları tarafından.
İkinci sorum silikonu meme dokusu altına yerleştirilenlere . Şimdi bende iki ufak olduğundan uzun süre ağrılı bi dönemden geçmem biraz zor olur. Kas altı istiyordum ama meme dokusu altına konulan protez daha az ağrılı oluyormuş. Peki kas altı gibi doğal bir görüntü oluyor mu böyle yaptırıp doğal görünüm aldım diyen var mı?

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorucam şimdi ameliyat sonrasında 1 hafta bana annem bakacaktı. Daha doğrusu onda kalıcaktım çocuklarla ayaklanana kadar hem bana hem çocuklara bakmak için. 3 günden fazla tapor alamadığını söyledi. Benim ameliyat günüm cuma cumrts ve pzr sayarsak 5 gün oluyo 5 gün sonra çocuklarla eve dönebilecek kadar ağrılarım azalır mı ? En az kaç gün olması gerekiyo haraket rahatlığı için. (Ne zaman araç kullanabilirim mesela)Aslında kayınvalidem gelse 1 ay bile bakar bize yerimden kıpırdatmaz beni ama eşim benim annem ve kızkardeşimden başka kimsenşn bilmesini istemiyor kendi akrabaları tarafından.
İkinci sorum silikonu meme dokusu altına yerleştirilenlere . Şimdi bende iki ufak olduğundan uzun süre ağrılı bi dönemden geçmem biraz zor olur. Kas altı istiyordum ama meme dokusu altına konulan protez daha az ağrılı oluyormuş. Peki kas altı gibi doğal bir görüntü oluyor mu böyle yaptırıp doğal görünüm aldım diyen var mı?

Merhaba.. Ben kas zarı altı tekniğiyle oldum ilk üç dört gün sonra ağrılar bitti fakat gerginlik hissi devam ediyo bi süre. Yani bence eğer acı eşiğiniz çok düşük değilse dönersiniz kendi evinize. Ben dördüncü gün dışarı gezmeye çıkmıştım😄 ama kas alltı tekniği daha ağrılı oluyomuş onu diğer arkadaşlar cevaplar zaten. Görüntüye gelince gayet doğal bi görüntü var yuvarlak olmasına rağmen ama benim öyle büyük protezlerim yok. Mesela ben kasaltı demiştim doktoruma gerek yok dedi sende.

Cevabın için tşkkürler tatlım kararımı verdim meme başından meme dokusu altına koydurucam çok ağrılı bi donemden geçmek istemiyorum. Meme boyutunuda d cup istiyorum ama bakalım ameliyatta deneyip beğenmezse takmıycakmış zayıf olduğum için bende anormal durucağını iddaa ediyor. 3 hafta sonra Allahın izniyle biticek bu iş. Yalnız ben inanılmaz korkuyorum ya daha zaman var ama hergün daha şimdiden sakinleştirici alıyorum olsada bitse biranönce höf ya bende çok sıkıntı yaptı. Eşimde amma kafaya takıp büyüttün aklın fikrin meme oldu diyo. :))

Cevabın için tşkkürler tatlım kararımı verdim meme başından meme dokusu altına koydurucam çok ağrılı bi donemden geçmek istemiyorum. Meme boyutunuda d cup istiyorum ama bakalım ameliyatta deneyip beğenmezse takmıycakmış zayıf olduğum için bende anormal durucağını iddaa ediyor. 3 hafta sonra Allahın izniyle biticek bu iş. Yalnız ben inanılmaz korkuyorum ya daha zaman var ama hergün daha şimdiden sakinleştirici alıyorum olsada bitse biranönce höf ya bende çok sıkıntı yaptı. Eşimde amma kafaya takıp büyüttün aklın fikrin meme oldu diyo. :))

Agrılı bir dönemden korkup kaçıyorsunuz..Ama unutmayınki bu agrılar belki sizde çok az olacak :34: Çünkü herkesin agrı eşigi farklıdır..İki çocuk emzirmişsiniz sanırım,gögüsleriniz oldukça esnemiş ve gevşemiştir..Meme dokusu altına koyulan bir protez kas altına koyulan kadar uzun süreli sorunuz kullanılan bir yöntem olmayacaktır sizin için.Nedenide şu..Malum,yerçekimine karşı koyamıyoruz.Gögüslerinizde protez olsa bile zamanla gögsünüz aşşagıya dogru sarkacaktır.Zaten meme dokunuz bir genç kız memesi gibi sıkı olmadıgından doktorunuz sütyensiz gezmenize pek izin vermeyecektir bu sarkmayı daha geç bir süreye uzatmak için.Yani yine sütyenlere baglı bir hayat yaşayacaksınız:31: Bende iki çocuk emzirdim ve emzirmelerden sonra gögüs üst lobum boşaldı.Aslında sarkık olmayan ama sarkık gibi duran görüntü vardı bende.Benim meme dokum oldugundan dolayı kas altı yöntemi uygun degildi bana bu yüzden kas zarı altı yöntemi uygulandı.İki sene oldu ameliyat olalı,İnanınki kıvamları gayet normal,dogal bir gögüsten farksız.Ama doktorun ilerisinde böyle kalmayacagını yaş ve deri sarkması,gevşemesi,yerçekimi gibi olaylardan ötürü gögüslerimin sarkacagını..İlerisinde meme dikleştirme ameliyatına gerek duyacagımı söylemişti.İsteseydim şu anda yaptırabilirdim ama protezim kas arkasına koyulsaydı kendi meme dokumdanda mutlaka alınması gerektigini,bu durumdada lilipop teknigindeki gibi gögsümde bir izimin olacagını söyledi.Yaşın genç,bu izi yapmam daha erken dedi ve önermedi..İdare ettigim kadar edicem tabi..
Size önerim eger kas arkasına uyugun bir durumdaysanız bu teknigi tercih edin..Meme dokusu altına büyük bir protez,heleki D cup gibi bir meme sarkmayı daha çok hızlandıracaktır,lütfen bu detayları unutmayın :34: Uzun vadede mutlulukla,sorunsuz bir dönem geçireceginiz yöntemi tercih edin.Agrılardan korkmayın,her halükarda agrınız olacak ve hareket kısıklıgı yaşayacaksınız az veya çok....Ama sonuçta herşey bitecek gögüsleriniz ve siz olacaksınız..
:29:

Canım bende 27 yaşındayım iki ufağım var . Yalnız benim sorun farklı emzirme sonrası göğüs dokum azaldı . Eski tatildeki bikinili resimlerime bakıyorum içim gidiyır 2 beden ufaldı. Zaten normalde çok zayıfım onlarda olmayınca boyumda uzun çubuk kraker gibi duruyorum. Kuzenlerime kardeşime falan göstetiyorum inanamıyolar senin dolgun iri göğüslerin vardı nolmuş küçücük kalmış kesin yaptır diyolar. Annem ve esim hariç nedensr ikisi hariç niye istemiyolar anlamadım gitti. Onlarıda zar zor ikna ettim ama gene gönülleri pek razı değil. Eşim benim için sorun yok sen kendin için yaptırıyosun diyo. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dilediğimiz göğüslere kavuşuruz.:))

işallah cnm ya hersey istediğimiz gibi olur...benim 1 haftam kaldı esimle pazartesi gunu gıttık doktorla tekrardan görüştüm anestezi uzmanlarıylada kan verdım test falan...ayy cok heyecanlıyım iyileşir iyileşmez sana neler yasadıgımı yazıcam ..aynen benımde meme dokum azaldı doktorla sılıkon takmaya karar verdık 200 cc ama ben buyuk istemiyorum zaten sadece dik ve doğal olsun istıyorum

ay aynı benim yaşadıklarım :))
bende öyle hissederdim soldaki protezimi canım ilk 2 ay çok normal bu ben 3. ayımı doldurdum artık hissetmiyorum :)
geçecek merak etme :) geçici bi durum protez yerleşmeye çalışıyor deriyi esnetmeye çalışıyor öyle hemende olmuyor bunlar :)

çok mutluyummm o buruşmuş gibi his geçti arkadaşlarrr:52:

Risuscum haklıymışsın canım bugün elimi bi attım o his geçmiş.. öyle kalırsa diye çok korkmuştumm:32: Yazıyım da başka arkadaşlara da olursa korkmasınlarr geçiyomuş kızlaaarrr.. yani ben anladım ki hiç bişe için acele etmemek lazım bu ameliyatta. bir bir yerine oturuyor herşey. İnşallah başka sorunlar çıkmaz böyle yaşar gideriz işte:10:

Merhaba; Bir buçuk yıl önce silikon operasyonu geçirmiş biri olarak süreci özellikle aklında böyle soru işaretleri olan bayanlarla paylaşmak isterim, Öncelikle ağrı korkusu ile ilgili olarak tabi ki kişinin ağrı eşiği önemli bir ayrıntı fakat sanıldığı kadar abartılacak bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim, kendim dışında bir çok alternatif gördüğüm için bunu belirtmek daha kolay oluyor ( çünkü özel bir hastanede çalışıyorum ve bu süreci benim gibi yaşamış onlarca kadınla muhattap oluyorum) Ben ameliyattan 3 gün sonra işe başladım son derece yoğun tempoda çalışıyor olmama rağmen zorlanmadım.Tabi ki sızlamalar, hareket kıstlılığı oldu fakat dayanılmaz değildi. Aldığım ağrı kesiciler de rahatlatıyordu. İlk günler de gerginlik ve ödem biraz endişelendirdi fakat her geçen gün azaldığını görmek rahatlatıyordu. Aradan geçen bunca zaman sonrası inanın göğsümde silikon olduğunu unutuyorum, dikişler de meme altı olduğu için ilk etapta anlaşılması güç. Fakat 200 cc taktırma olayı ile ilgili ben bir kere daha düşünün derim, Ben 300 cc taktırdım ve şu ana kadar gördüğüm bir çok örnek de 300 cc altı taktıranlar genellikle pişman olup keşke daha büyük olsaydı diyor. Bu önemli bir ayrıntı iyi düşünün. Onun dışında şunu bilmelisiniz ki ilk aşamaları atlattıktan sonra vücudunuzda benimsediğiniz bu değişiklik sizi tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu ediyor, kendinize olan güveniniz öyle bir hale geliyor ki rahatlıkla hemcinslerinizle bu görüntüyü paylaşıyorsunuz, geçmişte hissettiğiniz çekingenlik, saklanma hissi ortadan kayboluyor..Hele etrafınızda hayranlık nidaları da gelince işte gerçekten iyi bir şey yaptım diyorsunuz:)))

Canım doktorum süt kanallarına zarar gelmeyeceğini söyledi ama benim halam başka bir doktora ismini vermicem iyi bi doktor. Göğüs ucu kesisiyle yaptırdı . 1,5 sene geçti etrafı kıpkırmızo bir hat yeri belli . Çekindim açıkçası göğüs ucundan. Bende de 2 ufak var hani zaten çocuk düşünmüyorum ama tani ilerisi için ne olur ne olmaz. Bide sana kaç cc takılmıştı. Ben 9o beden göğüslere sahip olmak istiyorum ama kalça yapım dar olduğu için 90 fazla gelebilir deniycem ameliyatta dedi. Öle ben silikonum diye bağırsınlar istemiyorum.

Canım kararın hayırlı olsun, en güzel sonuçla aramıza katılırsın inşallah :). Benim protez artı dikleştirme operasyonu gerçekleştirildi meme çevresinden de kesi yapıldı ve 2 hafta sonra izler yok olmuştu diyebilirim. Kaşıntı kızarıklık çok hafif oldu onu da doktorumun önerdiği jeli kullandım hiç bir sıkıntım kalmadı. Karar senin içine hangi yöntem sinerse onu tercih et fakat iz kalacak diye şüphe ediyorsan inan bu operasyonu geçirdiğimi bilen yakın çevrem ben söylediğimde "ay inanmıyorum buradan da mı kesildi e ama hiç belli değil nasıl oluyor" yorumunu yaptılar. Senin için hayırlısı en doğrusu hangisi ise olsun :34: Sevgiler

Konuya coktan girilmemis,Fatih beyin hastalari varsa rica ediyorum,tecrubelerini bizlerle paylasinlar.
Iyi seyler okudum doktor bey icin,fiyatlarida ucuk deil.Tecrubeli bir doktor ama hastalariyla konusmak cok daha faydali olacak.Esteworld ta calisiyormus eskiden ama simdi orda deil,buda fiyatlarinin daha uygunlasmasina yol acmis

Back