Cevabın için tşkkürler tatlım kararımı verdim meme başından meme dokusu altına koydurucam çok ağrılı bi donemden geçmek istemiyorum. Meme boyutunuda d cup istiyorum ama bakalım ameliyatta deneyip beğenmezse takmıycakmış zayıf olduğum için bende anormal durucağını iddaa ediyor. 3 hafta sonra Allahın izniyle biticek bu iş. Yalnız ben inanılmaz korkuyorum ya daha zaman var ama hergün daha şimdiden sakinleştirici alıyorum olsada bitse biranönce höf ya bende çok sıkıntı yaptı. Eşimde amma kafaya takıp büyüttün aklın fikrin meme oldu diyo. :))
Agrılı bir dönemden korkup kaçıyorsunuz..Ama unutmayınki bu agrılar belki sizde çok az olacak
Çünkü herkesin agrı eşigi farklıdır..İki çocuk emzirmişsiniz sanırım,gögüsleriniz oldukça esnemiş ve gevşemiştir..Meme dokusu altına koyulan bir protez kas altına koyulan kadar uzun süreli sorunuz kullanılan bir yöntem olmayacaktır sizin için.Nedenide şu..Malum,yerçekimine karşı koyamıyoruz.Gögüslerinizde protez olsa bile zamanla gögsünüz aşşagıya dogru sarkacaktır.Zaten meme dokunuz bir genç kız memesi gibi sıkı olmadıgından doktorunuz sütyensiz gezmenize pek izin vermeyecektir bu sarkmayı daha geç bir süreye uzatmak için.Yani yine sütyenlere baglı bir hayat yaşayacaksınız
Bende iki çocuk emzirdim ve emzirmelerden sonra gögüs üst lobum boşaldı.Aslında sarkık olmayan ama sarkık gibi duran görüntü vardı bende.Benim meme dokum oldugundan dolayı kas altı yöntemi uygun degildi bana bu yüzden kas zarı altı yöntemi uygulandı.İki sene oldu ameliyat olalı,İnanınki kıvamları gayet normal,dogal bir gögüsten farksız.Ama doktorun ilerisinde böyle kalmayacagını yaş ve deri sarkması,gevşemesi,yerçekimi gibi olaylardan ötürü gögüslerimin sarkacagını..İlerisinde meme dikleştirme ameliyatına gerek duyacagımı söylemişti.İsteseydim şu anda yaptırabilirdim ama protezim kas arkasına koyulsaydı kendi meme dokumdanda mutlaka alınması gerektigini,bu durumdada lilipop teknigindeki gibi gögsümde bir izimin olacagını söyledi.Yaşın genç,bu izi yapmam daha erken dedi ve önermedi..İdare ettigim kadar edicem tabi..
Size önerim eger kas arkasına uyugun bir durumdaysanız bu teknigi tercih edin..Meme dokusu altına büyük bir protez,heleki D cup gibi bir meme sarkmayı daha çok hızlandıracaktır,lütfen bu detayları unutmayın
Uzun vadede mutlulukla,sorunsuz bir dönem geçireceginiz yöntemi tercih edin.Agrılardan korkmayın,her halükarda agrınız olacak ve hareket kısıklıgı yaşayacaksınız az veya çok....Ama sonuçta herşey bitecek gögüsleriniz ve siz olacaksınız..