• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat gunumu aldım cok heyecanlıyım

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
318
İstanbul
Kızlar bugun Fatih PEKER e randevu almıştım. Görüşmem gayet güzel geçti. Esteeworld un çalışanları super guleryuzlu ve sıcaklanlı insanlar . 85 bedeni uygun gördü doktor ancak ben 90 istediğimi söyledim. Ameliyatta deneyecek eğer abartı ve ben silikonum diye bağıran bir görüntü olursa takmayacağımı söyledi . 375 ve 400 olarak not aldı . Biri daha büyükmüş göğüslerimin . 29 mart a verildi tarih. Ben çok korkuyorum dedim ameliyat öncesi sakinleştiricş vurucaklar. Mentor marka kullanıyolar euro olarak çalışıyolar3000 euro. Kredi kartına taksit. Eğer nakit ödeme olursa yüzde 10 indirim var fiyatlara herşey dahil. Ama doktor bana çok güven verdi esprili biri insanın içine su serpiyo. Düşünenlerin görüşmesini tavsiye ederim. Göğüsucu kesisi önerdi ama ben göğüs altı istedim ve dual plane olup olmadığını yine ameliyatta karar verecek. Bakalım 1 ay var ama şimdiden titriyorum.:))

Hayırlı olsun kararınız :29: Benim sürecimi hiç okudunuzmu bilmiyorum ama bende kas zarı altı yöntemi meme ucu kesisi ile 400cc yuvarlak protez kullanılarak ameliyat oldum.İki senemi doldurmuş bulunmaktayım :42:
Size tavsiyem doktorunuz meme ucu kesisini uygun görüp tavsiye etmişse bu kesı yöntemi ile ameliyat olmanızdır.Bu yöntemle ameliyat olursanız ameliyat oldugunuzu kimse ıspatlayamaz bile,anlayamazlar..Neden vücudunuzda bu ameliyata ait bir iz bırakıyorsunuz?? Korkunuz süt kanalları ise endişe etmeyin.Doktorunuz bu işte uzman,deneyimli bir cerrahki size bu yöntemi önerebiliyor.Benim doktorum bana süt kanallarına bir zarar gelmeyeceğini söylemiş ve garantisini vermişti.Benim iki çocuğum var,önemli degil dememe bile kızmıştı olurmu öyle şey diye...

Bence tekrar düşünün bu konuyu ve bu fırsatı kaçırmayın derim ben :34: Meme ucu kesisi ile ameliyat olan bekar arkadaşlarımızda var,onlarda birşeyler yazarsa daha bilginiz olabilir..Risus kız Nerdesin :4::1:

Canım doktorum süt kanallarına zarar gelmeyeceğini söyledi ama benim halam başka bir doktora ismini vermicem iyi bi doktor. Göğüs ucu kesisiyle yaptırdı . 1,5 sene geçti etrafı kıpkırmızo bir hat yeri belli . Çekindim açıkçası göğüs ucundan. Bende de 2 ufak var hani zaten çocuk düşünmüyorum ama tani ilerisi için ne olur ne olmaz. Bide sana kaç cc takılmıştı. Ben 9o beden göğüslere sahip olmak istiyorum ama kalça yapım dar olduğu için 90 fazla gelebilir deniycem ameliyatta dedi. Öle ben silikonum diye bağırsınlar istemiyorum.

Tamamen çepeçevre mı kesı yapıldı halana?? Bazen bu yöntemle yani çepeçevre kesı yapılıyor ve meme ucu taşınıyor.Belki ufak bir toparlamada oluyor bu sayede.Bu şekilde yapılan kesilerde dikiş yerlerinde hafif genişleme olabiliyor.O zamanda kırmızı iz kalabiliyor.Birde ameliyat sonrasında kesı yerin nerde olursa olsun güneş ışığından koruman gerek en az bir sene.Bikinin olsa bile yüksek faktörlü güneş kremi kullanman lazım,solaryum yasak... Eger korumazsan kalıcı izler olur..Benim alttan yarım daire şeklinde kesim oldu,normali budur.Senin için meme ucu kesimin fotografını eklerim görürsün ne kadar izsiz bir sonuç oldugunu :34:

Bana 400 cc yuvarlak protez takıldı.Bahsettigin 90 beden senin beden ölçündür,meme büyüklügü değildir.Cup ölçün A cup,B cup,C cup,D cup gibi ölçülerdir.Yani bu degerler değişecek,büyüyecek.Bu linkten bakıp öğrenebilirsin ;) http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

Mesela benim ameliyat öncesi cup ölçüm B Cup idi.400 cc ile iki beden büyüdü D cup oldu..Ama bazı sütyenlerde C cup ta olabiliyor.. Vücuduma göre ideal,olması gereken büyüklük oldu.En önemliside istediğim büyüklükte göğüslerim oldu :16:
Arkadas olarak ekliyorum seni,kesı izimin fotosu yok ama eklerim senin içinde.Sevgiler ..:54:

Canım süper olmuşlar ya hiç belli değil kesi yeri. Evet onun çepecevre kapak gibi çıkarmışlar resmen korkunç görünüyodu gözüm korkmuştu. Bide his kaybı olan çok oluyomuş his olmıcaksa ne anladım ben o işten . Ama meme başı kesisi böyleyse çok iyiymiş. Düşünmeye başladım tekrar konuşucam doktorumla. Çok teşekkürler.

Canım süper olmuşlar ya hiç belli değil kesi yeri. Evet onun çepecevre kapak gibi çıkarmışlar resmen korkunç görünüyodu gözüm korkmuştu. Bide his kaybı olan çok oluyomuş his olmıcaksa ne anladım ben o işten . Ama meme başı kesisi böyleyse çok iyiymiş. Düşünmeye başladım tekrar konuşucam doktorumla. Çok teşekkürler.

Onun çepeçevre kesilmişse artı bir işlemde yapılmıştır göğüse.Normalde bana yapıldığı gunü alttan yarım daire kesi yapılır..His kaybına gelince ben yaşamadım.Özellikle meme ucum ameliyat sonrası daha hassastı yani daha fazla his vardı.Gögsümde ilk zamanlar ödem olduğu için bazı bölgelerde hissizlik vardı ama ödemden kaynaklanan bir durumdu bu.Herkesde oluyor hissizlik zamanla geçiyor ama..3-6 ay sonrasında Herşey normale dönüyor..
Yani biraz sabırlı olmak gerek.Doktorun garanti veriyorsa bu konuda başarılı bir cerrah demekki.Bence düşün yani :34:

Kızlar bugun Fatih PEKER e randevu almıştım. Görüşmem gayet güzel geçti. Esteeworld un çalışanları super guleryuzlu ve sıcaklanlı insanlar . 85 bedeni uygun gördü doktor ancak ben 90 istediğimi söyledim. Ameliyatta deneyecek eğer abartı ve ben silikonum diye bağıran bir görüntü olursa takmayacağımı söyledi . 375 ve 400 olarak not aldı . Biri daha büyükmüş göğüslerimin . 29 mart a verildi tarih. Ben çok korkuyorum dedim ameliyat öncesi sakinleştiricş vurucaklar. Mentor marka kullanıyolar euro olarak çalışıyolar3000 euro. Kredi kartına taksit. Eğer nakit ödeme olursa yüzde 10 indirim var fiyatlara herşey dahil. Ama doktor bana çok güven verdi esprili biri insanın içine su serpiyo. Düşünenlerin görüşmesini tavsiye ederim. Göğüsucu kesisi önerdi ama ben göğüs altı istedim ve dual plane olup olmadığını yine ameliyatta karar verecek. Bakalım 1 ay var ama şimdiden titriyorum.:))
;)
Hayırlısı olsun cnm benimde 15 Mart'ta aynen bende çok çok heyecanlıyım

Seninde hayırlı olsun tatlım sen kime yaptırıyosun. Kaç cc takılacak nerden takılacak . Çok sordum:)) gevezeliğim heyecanımdan 1 ay var ama gün boyu sürekli aklımda aklıma geldikçede heyecan yapıyorum.

yaa ben burnumdan ameliyat olduğum dr a kendim meme başı istediğimi söyledim sanırım genelde meme altı kesi yapıyolar yüz ifadesinden onu hissettim ancak ben istediğimi söyleyin meme ucuma baktı benim bi gögsümün ucu daha büyük geniş yani o garanti uygun olur diye düşünüyordum öbürü biraz daha küçük dar gibi kahverengisi dr da bakınca küçük olana bi tekrar bakabilir miyim dedi baktı tamam olabilir dedi (kurtarır der gibi) ucundan yırttım yani :52: yalnız iz yapıya göre değişebiliyo dedi kiminde kalın bi çizgi gibi kalabiliyor muş meme ucu çevresi benim öyle olacağını sanmıyorum sezeryan izim çok silik ama dr da orda geniş olan( hamilelikten dolayı esneyen deri dikiliyo iz kalmıyo ) burda meme de silikonla gerilen deri dikilo çok fark var yani dedi bi de benim gögsüm de 10 günlük doğum yaptığımda süt ilthaplandı ora açılıp temizlendi ve dikilmedi ki iltihap aksın delik vardı orda parmak soksam girerdi o derece yani o yüzden doku kendi kendi orayı doldurdu kapandı ve tam gögüs ucuma yakın iz var orda dr orayı gördüğü için iz kalabilir dedi ama inş kalmaz arzum seninki gibi olur benimki de....... UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN YAA :52:

yaa ben burnumdan ameliyat olduğum dr a kendim meme başı istediğimi söyledim sanırım genelde meme altı kesi yapıyolar yüz ifadesinden onu hissettim ancak ben istediğimi söyleyin meme ucuma baktı benim bi gögsümün ucu daha büyük geniş yani o garanti uygun olur diye düşünüyordum öbürü biraz daha küçük dar gibi kahverengisi dr da bakınca küçük olana bi tekrar bakabilir miyim dedi baktı tamam olabilir dedi (kurtarır der gibi) ucundan yırttım yani :52: yalnız iz yapıya göre değişebiliyo dedi kiminde kalın bi çizgi gibi kalabiliyor muş meme ucu çevresi benim öyle olacağını sanmıyorum sezeryan izim çok silik ama dr da orda geniş olan( hamilelikten dolayı esneyen deri dikiliyo iz kalmıyo ) burda meme de silikonla gerilen deri dikilo çok fark var yani dedi bi de benim gögsüm de 10 günlük doğum yaptığımda süt ilthaplandı ora açılıp temizlendi ve dikilmedi ki iltihap aksın delik vardı orda parmak soksam girerdi o derece yani o yüzden doku kendi kendi orayı doldurdu kapandı ve tam gögüs ucuma yakın iz var orda dr orayı gördüğü için iz kalabilir dedi ama inş kalmaz arzum seninki gibi olur benimki de....... UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN YAA :52:

Hangisi senin için en iyisi olacaksa o olsun tabi ama böyle bir ameliyattan bu kadar izsiz bir şekilde çıkmak harika bir duygu tabiki :34:
İnşallah en az benimki kadar güzel ve mutlu olacağın bir sonuç alırsın canımcıgım :16:

Son düzenleme:
Merhabalaar, öncelikle ameliyat sürecin hayırlı olsun canım :)
bende daha taze meme ucu kesisiyle memişlerine kavuşan 21lik bir çıtır olarak yazıyorum
doktorum bana meme ucu kesisi için uygunsun hatta meme altı kesisi sende çok bariz belli olacaktır daha çok gençsin rahatsız eder bu seni diyerek bana meme ucu kesisi önerdi, bende bayıla bayıla kabul ettim çünkü çok az doktor hastası istemeden meme ucu kesisi önerir bence bu tecrübe ve yetenek ister, doktorum süt bezlerine kesinlikle zarar gelmeyecek ben çok sık kullanıyorum bu tekniği ve anlattığına söylediğine göre kendi geliştirdiği tekniğiyle güçlü bir asistan kadroyla bu operasyonu yapıyor..
benim henüz 3 ay oldu memişlerim şuan hala izim var meme ucumda ama geçeceğinden şüphem yok arzumun kine bakınca insan ne kadar şanslıyım diyor çünkü gelecekteki hali budur :)
işin özü sana bu fırsat verildiyse doktoruna güven bu fırsatı kaçırma canım dilerim istediğin göğüslere kavuşursun..

Merhabalaar, öncelikle ameliyat sürecin hayırlı olsun canım :)
bende daha taze meme ucu kesisiyle memişlerine kavuşan 21lik bir çıtır olarak yazıyorum
doktorum bana meme ucu kesisi için uygunsun hatta meme altı kesisi sende çok bariz belli olacaktır daha çok gençsin rahatsız eder bu seni diyerek bana meme ucu kesisi önerdi, bende bayıla bayıla kabul ettim çünkü çok az doktor hastası istemeden meme ucu kesisi önerir bence bu tecrübe ve yetenek ister, doktorum süt bezlerine kesinlikle zarar gelmeyecek ben çok sık kullanıyorum bu tekniği ve anlattığına söylediğine göre kendi geliştirdiği tekniğiyle güçlü bir asistan kadroyla bu operasyonu yapıyor..
benim henüz 3 ay oldu memişlerim şuan hala izim var meme ucumda ama geçeceğinden şüphem yok arzumun kine bakınca insan ne kadar şanslıyım diyor çünkü gelecekteki hali budur :)
işin özü sana bu fırsat verildiyse doktoruna güven bu fırsatı kaçırma canım dilerim istediğin göğüslere kavuşursun..

Canım güle güle kullan tazelerini:) senin protezler kas altına mı yetleştirildi? Ya bide şimdi forumda kapsül falan oluşuyomuş okudum korktum ya sayılı günler kala :(( masajla mı alakalı bi durum bu?

Canım güle güle kullan tazelerini:) senin protezler kas altına mı yetleştirildi? Ya bide şimdi forumda kapsül falan oluşuyomuş okudum korktum ya sayılı günler kala :(( masajla mı alakalı bi durum bu?

kas zarı altı benimki bebiş tıpsal terimide fasya altı işte, kapsül kısmet kaderdir yavrum :D herkeste olmaz tamamen senin bünyenin proteze ne tepki vereceğiyle alakalı bi durum, bünyen proteze reaksiyon gösterirse kapsül, göstermezse şanslı olursun :)
biraz risk alacaksın güzelim, masajlarla önlenebildiği söyleniyor tabiki..

Doktorum bana kullandığı protezin mentor marka olduğunu söyledi size takılı olanların markasını bili yo musunuz . Markası ne kadar önemli boyut teskil ediyor? Sertlik yumuşaklık gibi mi?

Doktorum bana kullandığı protezin mentor marka olduğunu söyledi size takılı olanların markasını bili yo musunuz . Markası ne kadar önemli boyut teskil ediyor? Sertlik yumuşaklık gibi mi?

tabiki biliyoruz :)
arzumunkide benimkide mentor, ama birçok marka var araştırmasını kendin yapacaksın zaten FDA onaylı markalar kullanır doktorlar bunların öncüsü mentor allergan gbi markalardır natrelle arion da allerganın alt markalarıdır..
her markanın farklı yumuşaklıkta protezleri vardır yani mentorunda 1. 2. 3. seviye yumuşak protezleri vardır diğer markalarda o şekilde kısaca şu marka sert bu marka yumuşak denemez hepsinde kişinin göğüs yapısına göre farklı yumuşaklıklarda protez mevcut..

tabiki biliyoruz :)
arzumunkide benimkide mentor, ama birçok marka var araştırmasını kendin yapacaksın zaten FDA onaylı markalar kullanır doktorlar bunların öncüsü mentor allergan gbi markalardır natrelle arion da allerganın alt markalarıdır..
her markanın farklı yumuşaklıkta protezleri vardır yani mentorunda 1. 2. 3. seviye yumuşak protezleri vardır diğer markalarda o şekilde kısaca şu marka sert bu marka yumuşak denemez hepsinde kişinin göğüs yapısına göre farklı yumuşaklıklarda protez mevcut..

Merhaba risus sana bir şey danışmak istiyorum. Benim de kas zarı altı oldu bir ay oldu ameliyat olalı. Sol göğsümde silikonu o kadar bariz hissediyorum ki yanlarda özellikle. Elimi bastırdığımda böyle hissediyorum. Ama sağ göğsüm çok güzel ve yumuşak hiö fark yok. Geçer mi bu. Sende olmuş muydu. Anlamadığım niye ikisi aynı değil. yani boyut farkı yoktu ki eskiden de.of of...Kas altı olmadığı için mi böyle. Çok kötü bi his çünkü

Merhaba risus sana bir şey danışmak istiyorum. Benim de kas zarı altı oldu bir ay oldu ameliyat olalı. Sol göğsümde silikonu o kadar bariz hissediyorum ki yanlarda özellikle. Elimi bastırdığımda böyle hissediyorum. Ama sağ göğsüm çok güzel ve yumuşak hiö fark yok. Geçer mi bu. Sende olmuş muydu. Anlamadığım niye ikisi aynı değil. yani boyut farkı yoktu ki eskiden de.of of...Kas altı olmadığı için mi böyle. Çok kötü bi his çünkü

ay aynı benim yaşadıklarım :))
bende öyle hissederdim soldaki protezimi canım ilk 2 ay çok normal bu ben 3. ayımı doldurdum artık hissetmiyorum :)
geçecek merak etme :) geçici bi durum protez yerleşmeye çalışıyor deriyi esnetmeye çalışıyor öyle hemende olmuyor bunlar :)

ay aynı benim yaşadıklarım :))
bende öyle hissederdim soldaki protezimi canım ilk 2 ay çok normal bu ben 3. ayımı doldurdum artık hissetmiyorum :)
geçecek merak etme :) geçici bi durum protez yerleşmeye çalışıyor deriyi esnetmeye çalışıyor öyle hemende olmuyor bunlar :)
Ay şuan öpmek istiyorum seni:21: ne kadar panik durumdayım bi bilsenn ilk başlarda yoktu bu his dünden beri var bazı kısımlarda bastırınca pıt pıt böyle resmen bastırınca geri atıyo sanki dimi öyle miydi sende. yani sertlik değil de katlanmış sanki çözemedim. Nasıl bi histi hatırlıyo musun

Hayırlısı olsun cnm..işallah herşey istedığın gibi olur

Back