Ameliyat fiyatları nedir..

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
Arkadaşlar,
Birazda fiyatlardan bahseder misiniz rica etsem. Operasyonu geçiren veya geçirmek üzere olanlar, güncel fiyatlar nasıl??

bambıno slmlar yenı üyeyim ve erol kesiktaşla görüşmek istıyorum açıkçası unv dekı dr lar bana daha guvenlr gelıyo ,, guvenebılıcegm bır dr bulamdm henz çunku ,dr unuzn amelıyat öncesı ve sonrası tavr ve davranışları nasıldı özeldekı bazı drlar amelıyttn sonra ılgılenmyrmş da , ve siz ilk irtibatı nerde kurdunz unv ye mı gıdıp göruştnz bılgı verrsnz sevnrm ben de görüşmk istyrm çunku şimdiden tşkler

Walla çok ucuza gelmiş şekerim sana, ama burada üniversite hastanelerinde hocalara olmaya kalksan hoca+protez parası+ özel servis yatak parası aynıyı buluyo dışarıyla, hocaya yaptırmıyım desen asistan doktorların eğitim vakası oluyosun araştırdım ben. E estetik yaptırıyorum diye acımamıştım o kadar:emir_bebek:

ben üni hastanesinde 3 bine yaptrdım herşey dahil hemde üstelik sadece asistanlar girmedi

ben 3 hafta önce meme+liposakşın oldum , ikisi bi arada old. için 8000 ödedik, tek göğüs büyütme 6000, ama ağrı yok narkoz yok diren yok, hastane , protez dahil,, DR.TUĞRUL TURAN, hattat hastanesi.turkbayragi

ömer özerdem ve gökhan özerdem e meme silikonu ve burun ameliyatı oldum ayrıca göz altıma da yağ enjekkte ettiler toplamda 7500 tl verdim silikon için ayrıca ödemedim içinde dediler. özel hastanede 1 gece kaldım ve nerdeyse hergün kontrole gittim mentor marka protez kullandılar ve yarısını kas altına koydular inanın değer buna hem de iki cerrah girdi ameliyatıma

ömer özerdem ve gökhan özerdem e meme silikonu ve burun ameliyatı oldum ayrıca göz altıma da yağ enjekkte ettiler toplamda 7500 tl verdim silikon için ayrıca ödemedim içinde dediler. özel hastanede 1 gece kaldım ve nerdeyse hergün kontrole gittim mentor marka protez kullandılar ve yarısını kas altına koydular inanın değer buna hem de iki cerrah girdi ameliyatıma

Ben Erol Kesiktaş'a ameliyat oldum. Gayet başarılı idi. Yaklaşık 2 ay oldu. Tavsiye ederim.

mrb Bambino33 , bayağı zaman geçmiş amleyiattan sonra şimdi nasıl bir sorun var mı? Ben de balcalı da Erol Bey'e ameliyat oldum 2 ay oldu, sonrası nasıl olacak merak ediyorum doğrusu.

Son düzenleme:
X