ameliyat eldiveniyle favorilerimi aldim

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
Kizlar benim yuxumde cok kil var cenemde favorilerimde falan cenemdekiler kalin ve siyah artik favorilerimde sac gibi var biraz ve digerleride ince uzundu dun bi cilginlik yapip favorilerimi eldivenle aldim cok guzel oldu ama simdi icim icimi yiyor daha kalin ve kotu olursa diye duzenli alsam azalirmi sizce alanlar siz neyle aliyorsunuz

ya orası çok kötü bir bölge. ne zamandır alıyorum ben hiç bir azalma olmadı. artış da yok, hatta şu an çıktıktan sonra bile gözüme batmıyor ama almaya devam ediyorum.

eldiven yerine bim'de satılan 40'lı soğuk ağda bantlarını öneririm. bir kaç boy var içinde, en küçüğün bir büyük olanı tam oturuyor oraya, ve tertemiz yapıyor. az da olsa azalttığını da söyleyebilirim :)

Ben de ameliyat eldiveniyle almaya başladım ilk 1-1,5 sene iyiydi ama sonradan eldivenle alınamayacak boyutta olduğunda cımbızla almaya başladım ve sanırım cımbız yüzünden kalınlaştı şu an sert sert çıkıyo ve 2 günde bir alıyorum resmen kabus haline geldi,ağda bandıyla alsam incelir ve seyrekleşir mi acaba? Bi de ağda yüzümde sarkma ve kararma yapar diye korkuyorum

Aldigimtarihten beri hic almadim cok az uzdi eskisine gore bencegayet iyi durumda keske cenemdekilerde incelse azalsa ama nerde agdayi dene belki bu halinden iyi olur

Kizlar ameliyat eldiveni kesinlikle kalinlastirmiyor cogaltmiyor. Yuz favori icin soyleyim agda binsure sonra cogaltip kalinlastirmaya ve hassaslasan ciltte tahrislete neden oluyor. Cimbizdan kurtulun mumkunse siyah ve sert yapiyor ben cimbizi hicbir yerime kullanmiyorum gobegime agda yaptiriyordum siuah cikitordu bi kere eldivenle aldim ince cikti gerci simdi igneli yaptiriyorum ama eldiven cok guzel bi yontem iyi yapmissiniz bence onu dusunerek. Paket bolgemi eldivenle aliyorum ben mesela

metal birsey tuye degmedıgı surece asla kalınlasmazda cogalmazda
eldıven sakız gıbı yontemler mantıklıdır

Su anda bile duzenli cikmadi sayilir kalin degil ince ve birazcik ciktilar azcik daha uzasinlar oyle alayimdiyorum uzun olunca belki almadi kolay olur diye bid e bu ara tasinma telasindayim saldim cayira mevlam kayira

Bende o bölgeyi eldivenle alıyorum daha temiz bi de üzerine iple geçiyorum çok iyi oluyo :) şu zamana kadar azalma olmadı ama çoğalma da olmadı . Şahsen çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…