• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat a adim adim.. Dr. Muhammet Dilber

Sra_

Envyistheshadowofsuccess
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
198
18
118
Almanya
Merhabalar Efenimmm :KK54:

Burun Ameliyati hakkinda okadar konu yokmus gibi bir tane de ben aciyorum :halay:

Simdi benim 9 gün sonra ön görüsmem ve 12 Gün sonrada Ameliyatim var.

Doktor tercihimi Muhammet Dilber den yana kullandim insallah hersey yolunda gecer.

Almanyadan gidecegim icin birazda onun tedirginligi var üzerimde.
Bana verebileceginiz önerileriniz varmi? Dikkat etmem gerekenler vs. hic ameliyat olmadim hayatimda narkoz yemedim hastanede dahi yatmadim (dogdugum Zaman haric). Bünyem nasil kaldirir bilmiyorum.

Siz kime oldunuz? Varmi yurtdisindan giden? Kötü tecrübeleriniz oldumu peki?

Mart ayinda gittigim görüsmeden kalan izlenimlerim:

Muhammet Bey öyle yapalim edelim gibi yaklasmadi olaya daha cool ve gercekciydi.

Önce sorunlarimi ve beklentimi sordu ve ardindan yapilabilecek olanini söyledi. Benim nefes alma sorunum oldugundan dolayi ayriyetten birde alerjim oldugu icin kücük bir burun yapmazmis mesela. Ki ben zaten kücük burun istemiyorum sadece köprüsüz ve saglikli dogal bir burnum olsun istiyorum J Bana birkac detay daha söyledi ve bunlari bil ona göre sonra hayal kirikligi yasama dedi (yine alerjim yüzünden).

Muhammet Bey e güvendim acikcasi yaptigi burunlarin cogu güzel, hepsi degil ama cogu. Bu birazda insanlarin isteklerine bakar tabi.

Fiyat ne söyledi acaba görüşme ücreti var mı ve ne kadar?

Back