Ameliyat 5.gün ve yeni başlayan ağrı

shuly

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
206
34
Kızlar ameliyatımın 5.günü.Herşey çok yolunda ilen ilk kez masaj yapmaya başladım ve gece sürekli ağrı ve baskıdan dayanamadım.En son çığlıkla uyandım.Yatınca o memeler daha kocaman oluyor ve daha baskı yapıyor.Masaj yüzünden mi bugün böyle oldu bilemedim.Gece şimdi dikişlerim açılacak derecesine baskı ile çığlık attım uyumuyorum .Masaja erken mi başladım acaba.Ama sürekli şiş hissi , südyen baskısı beni yordu

Son düzenleme:
Kızlar ameliyatımın 5.günü.Herşey çok yolunda ilen ilk kez masaj yapmaya başladım ve gece sürekli ağrı ve baskıdan dayanamadım.En son çığlıkla uyandım.Yatınca o memeler daha kocaman oluyor ve daha baskı yapıyor.Masaj yüzünden mi bugün böyle oldu bilemedim.Gece şimdi dikişlerim açılacak derecesine baskı ile çığlık attım uyumuyorum .Masaja erken mi başladım acaba.Ama sürekli şiş hissi , südyen baskısı beni yordu
5. Günü masaj için çok erken 1. Ayın sonunda yapmalısınız iz kreminide o şekilde kullanın yarın doktorunuza görünün bence

Masaj yapmaktan vazgeçtim bir süre.Ama doktorum da yapmamı istemişti.Peki buz koymamda var mı sakınca.Gündüz iyiyim akşam sanki o göğüsler yine şişiyor

Dren yerlerini de 5 gündüz pansuman yapıyor artık yeter ki mi?Tamamen kapanmasını mı bekleyeyim

Dren yerlerini de 5 gündüz pansuman yapıyor artık yeter ki mi?Tamamen kapanmasını mı bekleyeyim
Dren yerleri kapanmış olabilir ama dikişlerinize yapın pansuman ve antibiyotikli krem sürün
Buz ben hiç koymadım şimdi etkisi olur mu bir işe yarar mı bilmiyorum ilk günler morarmasın şişmesin diye koyuluyor genelde

Dren yerleri kapanmış olabilir ama dikişlerinize yapın pansuman ve antibiyotikli krem sürün
Buz ben hiç koymadım şimdi etkisi olur mu bir işe yarar mı bilmiyorum ilk günler morarmasın şişmesin diye koyuluyor genelde
Teşekkür ederim.Buzun ödeme faydası olur diye düşünmüştüm.Efla c de kullanıyorum ama ödemler aynen duruyor sanki yada memeler çok şiş.Alışkın olmayınca tabi 😅😅

Ben enfla C kullanmıştım, burada buz koyup iyi geldi dendi ama açıkçası cesaret edemedim. Narkoz balgamlı öksürük yaptı, buz koyunca öksürük artar diye çekindim. Ödem hemen geçmiyor 🤪 benim çok uzun sürdü, 2 haftalıkken bile hala taş gibi sertti. Sanırım bünyeye göre değişiyor. Masaj kim henüz erken, ben düzenli masaj yapmadım. Şuan 5.aydayım ve çok güzel yumuşadı.

Ben enfla C kullanmıştım, burada buz koyup iyi geldi dendi ama açıkçası cesaret edemedim. Narkoz balgamlı öksürük yaptı, buz koyunca öksürük artar diye çekindim. Ödem hemen geçmiyor 🤪 benim çok uzun sürdü, 2 haftalıkken bile hala taş gibi sertti. Sanırım bünyeye göre değişiyor. Masaj kim henüz erken, ben düzenli masaj yapmadım. Şuan 5.aydayım ve çok güzel yumuşadı.
Biraz sabırlı olmam lazım benimde.Akışına bırakmak lazım.Gündüz çok iyiler de gece yatınca daha da şişiyorlar sanki.Masajı bıraktım.Buz iyi geliyor ama yumuşamaya başladı.Ama sonra yine sertleşiyor.

İlk kez duşa gireceğim bugün.Bölgesel duş mu alayım.Yoksa dikiş yerlerine su değdirmeden dikkatli bir şekilde mi?

İlk kez duşa gireceğim bugün.Bölgesel duş mu alayım.Yoksa dikiş yerlerine su değdirmeden dikkatli bir şekilde mi?
Ben 5.gün tek yıkandım. Dikişlerime su değdi, baya köpük köpük yıkandım😅 sonrasında kurulanıp dikişlerimin üzerine kremimi sürdüm, gazlı bez koyup korsemi taktım. Yıkanmak çok iyi geliyor.

İmkanınız varsa bol bol güneşlenin benim protez sonrası ağrılarım kesilmiyordu sonra üstsüz güneşlendim 2 ay her hafta bunu yapmaya çalıştım sonra ağrılarım kesildi

arkadaşlar benim 6 günüm, bugün üçüncü duşumu aldım, ama doğru düzgün yıkanmak istediğim için kendimi streç ile sarayım en iyisi dedim memelerle beraber sargılara kadar güzelce sardım , korseyide yıkadım bir, yalnız benim artık memem olduğu için çatalım varmış aradan su doldu hep streçin içine 😅 en son onu da söküp atıp baya baya yıkandım , heryerime su da köpük de değmiş olabilir, çıkınca kurulandim smdi korseyi giydim oturuyorum, yalnız bu beyaz bandajlar dren bandajlari mi ben bunlardan çok sıkıldım,bunun için bana birşey demediler, kendim söküp kantaron yağı ile yağlasam ne olur ki 🙄

Ben dikişlerim iyi görünüyordu diye 5.güne kalmadan kendim çıkarmıştım.Duşu da sarmadan ama dikkat ederek alıyorum.Sonrasında dikiş yerlerine antibiyotikli kremi sürüyorum.Ama dikişlerim benim çabuk toparladı

Sadece çok şişim.Bugün kendimi çok yordum.Temizlik yaptım dip köşe.Sonra dışarı çıktım iyice şiştiler

bende söktüm vallahi, kantaron yağı ile silip yine kantaron yağlı pamuk koydum yerine, yani duşta illaki ıslandığı için mikrop kapma ihtimalinden kokrtum, ben bugün pazara gittim domates salatalık vs taşıdım on dakka kadar, sadece sabahları çok ağrım oluyor ,gün içinde daha iyiyim, yarın işe gitmeyi planlıyorum, çekçek valiz ile , inşaallah bir sıkıntı çıkmaz

X