- Konu Sahibi cagankayra
-
Eki Görüntüle 207811
kızlar süt sağma makinem satılık 2 kere kullanmadım inanın bebiş emmeye başaldı bebeğe anne sütünü arttırıcı birşeyle katıp veriyorduk doktor onu kesince elimde kaldı uygun fiyatla isteyene satabilirimmm hoşçakalınnnnn
dikkatttttttttttttttttt
özelden mesaj attım
evet canım 2 yıl garantili 270 tlye aldım ben inceleyebilirsin internetten valla ne kadar verirsen desem öyle birşey yok aklımda çalışmaya başlayınca kullanırım demiştim 2 ay önce aldım ama tayinimiz kıbrısa çıktı eşim askeri personel ordada öğretmenler ücretsiz izin alıp çalışmıyorlar benim ihtiyacım kalmadı o yüzden sende netten fiyatlarını falan incele ne kadar vereceğini yaz anlaşırsak olur tabi hoşçakallll
valla aklımda olan 170 tl sen ne kadar düşünüyordun bu arada hangi şehirdesin erzurumdamı öyle ise eldende verebiliriz eğer sanada uyarsa hoşçakallllsen aklında olan fiyatı söyle.bana uyarsa anlaşırız.ama ilk önce sen bir fiyat söylemelisin.
tekrar merhaba canım kusura bakma kaç gündür ev toparlıyoruz nete giremedim çarşamba günü 9.30da uçağım var eşim ve kayın validem beni bindirecekler erzurumdan aşkaleye bırakabilirler 150 bari olsun tabi senin içinde uygunsa aşkalede istediğin yere getireceklerrr haber verirsin yine canım hoşçakallllsen aklında olan fiyatı söyle.bana uyarsa anlaşırız.ama ilk önce sen bir fiyat söylemelisin.
tekrar merhaba canım kusura bakma kaç gündür ev toparlıyoruz nete giremedim çarşamba günü 9.30da uçağım var eşim ve kayın validem beni bindirecekler erzurumdan aşkaleye bırakabilirler 150 bari olsun tabi senin içinde uygunsa aşkalede istediğin yere getireceklerrr haber verirsin yine canım hoşçakallll
Sizin tayininizde hayırlı olsun canım aman zor toplanmak falan:)tamam canım 130 olur nasıl haberleşeceğiz seninle eşim aşkaleye getirecek senin istediğin bir yerinde buluşursunuz.k.i.b hoşçkallllcanım bizimde tayinimiz cıktı bende ev toparlamayla ugraşıyorum şu aralar.en son verebileceğim 130.kusura bakma daha fazla veremiyorum.sana uyarsa içine sinerse alayım.görüşmek üzere...
mrb canım o saatlerde gelmeleri biraz zor eşimlerin erzurumda işleri var sizin seminerler bitince anayola falan çıkabilir mi ordan biryerlerden alsa eşin bu arada okul ne tarafta anayola yakın mı eşinin telefon numarasını versen bu arada eşime.Garantisi var merak etme fatıurası garanti belgesi koydum içine öptüm hoşçakallllcanım bizimde tayinimiz cıktı bende ev toparlamayla ugraşıyorum şu aralar.en son verebileceğim 130.kusura bakma daha fazla veremiyorum.sana uyarsa içine sinerse alayım.görüşmek üzere...
mrb canım o saatlerde gelmeleri biraz zor eşimlerin erzurumda işleri var sizin seminerler bitince anayola falan çıkabilir mi ordan biryerlerden alsa eşin bu arada okul ne tarafta anayola yakın mı eşinin telefon numarasını versen bu arada eşime.Garantisi var merak etme fatıurası garanti belgesi koydum içine öptüm hoşçakallllmrb canım o saatlerde gelmeleri biraz zor eşimlerin erzurumda işleri var sizin seminerler bitince anayola falan çıkabilir mi ordan biryerlerden alsa eşin bu arada okul ne tarafta anayola yakın mı eşinin telefon numarasını versen bu arada eşime.Garantisi var merak etme fatıurası garanti belgesi koydum içine öptüm hoşçakallll
canım yaı geliyoruz ne oldu cvp vermedin ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz.nasıl yapalımmcanım bizimde tayinimiz cıktı bende ev toparlamayla ugraşıyorum şu aralar.en son verebileceğim 130.kusura bakma daha fazla veremiyorum.sana uyarsa içine sinerse alayım.görüşmek üzere...
canım yaı geliyoruz ne oldu cvp vermedin ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz.nasıl yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?