• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ameda Lactaline Personal 2'li Pompa Satıyorum

pupuleta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
38
2
48
Merhaba Anneler,
Geçen yıl Eylül ayında aldığım inanılmaz iyi sonuçlar aldığım Ameda Lactaline Personal 2'li Pompa sağma makinemi satıyorum. Yanında ekstra 2 adet süt saklama şişesi hediye veriyorum.
Ameda Lactaline Personal markasını biraz araştırırsanız bu konudaki en iyi marka olduğunu göreceksiniz. Ben inanılmaz memnun kaldım. Sütlerim çok arttı ve bebeğimi doya doya besledim.
Özellikleri;
-Fizyolojik olarak bebeğin emişini taklit eden medikal özelliktedir,
-Sessiz ve vibrasyonsuz çalışır,
-Bisphenol A içermez,
-Manuel olarak vakum ve sağma aralığını kontrol edersiniz,
-Hafiftir, kolay taşınabilir.

Eklentiler

• IMAG1453.jpg
    IMAG1453.jpg
    930,6 KB · Görüntüleme: 245
  • IMAG1458.jpg
    IMAG1458.jpg
    980,5 KB · Görüntüleme: 156
  • IMAG1456.jpg
    IMAG1456.jpg
    834 KB · Görüntüleme: 167
Merhaba Tugbaksu, Ameda Lactalin çok iyi durumda olduğundan 225 TL ye satıyorum. Piyasa fiyatı 400 TL civarlarında.

Merhaba Tugbaksu, Ameda Lactalin çok iyi durumda olduğundan 225 TL ye satıyorum. Piyasa fiyatı 400 TL civarlarında.

Merhaba bu ürünün sifirini almak istiyorum ama ben mağazalarda göremedim. Teklisi var ciftlisi yok. Ciftli olarak ameda nın kendi sitesinde kargo dahil kredi kartina 10 taksit 349 tlye satildigini gördüm sadece. Stokta var gözüküyor ama ben ürünü görmek incelemek istiyorum . piyasa fiyati diye hangi mağazanın fiyatini belirttiniz, oraya gidip yerinde bakmak istiyorum da?

Ben de internette görmüştüm fiyatını ama sanırım bir ay oldu. İnternetten baktım şimdi aşağıda linkini veriyorum. Bu arada İstanbuldaysanız ürünü gösterebilirim, nasıl kullanıldığını temizliğini anlatabilirim. Ürün o kadar kullanışlı ve o kadar iyi sonuç alınıyor ki, biraz araştırmanız sonucunda kullanan annelerin memnuniyetlerine ulaşabilirsiniz. Benden alın yada almayın önemli değil, ben bu ürünü bir fiil kullanmış bir anne olarak size tavsiye edeceğim muhteşem bir ürün olduğunu söylemeliyim.

http://www.sanalpazar.com/Ameda-Lac...malid=SP_PYCM_0_Hansubilisim&source=pazaryeri

Şu anda ihtiyacım yok ama uygun bir fiyat olsa alırdım

kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün, çok memnunum kendisinden... bu arada e-bebekte görebilirsiniz diye biliyorum

Evet gerçekten en iyi marka bu, ben çok araştırdım hatta başka bir marka daha almıştım onun fiyatı çok daha uygun diye ama hiç kullanamadım o parada çöp oldu. O kadar çok istiyordum ki evladıma anne sütü içirmeyi, yılmadım araştırdım ve bu markaya ulaştım, aldım süper memnun kaldım çünkü hem sütüm çok arttı, hiç mastit olmadım ve bebeğim genelde memede uyuduğu ve çekemediği sütümün en önemli yağlı kısmını sağarak aldım ve bebişime bunu biberonla içirdim. Yani faydaları çok fazla kelimelerle anlatılamıyor. Hepinizin bebeklerine sağlıklar, annelerine de bol sütler dilerim.

Merhaba incii_03, ben bir süredir giriş yapamadım. Şimdi gördüm hemen cevap veremediğim için kusura bakma. Pompa fiyatı 225.-TL, çok indirim yapamam bende çok para vermiştim, eğer araştırdıysan gerçekten bu fiyat çok çok uygun. Görüşmek üzere

Back