• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ameda lactaline elektrikli süt sagma pompası uygun fiata

eceeylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
333
319
123
Van
mrb. elimde mayıs ayında aldığım ve sadece üç defa kullanıp geri kutusuyla kaldırdığım süt pompası var.250 tl ye satıyorum faturası da duruyor gönderebilirim.neden kullanmadığıma gelince bebeğimin dogumundan 6. aya kadar bu emzirme süt olaylarıyla kafayı fena bozmuştum bebeğim emdiği halde sütüm çoğalsın diye pompa aldım.ancak vakit ayırıp da süt falan sagamıyorum. sabahın altısı yedisine kadar uyumayan bir bebeğim var sonra da beraber yatıyoruz beraber kalkıyoruz ondan kalan vakitlerimde ki bu çok az yemegimi bile zor yapıyorum ondan dolayı süt sagmaya vakit ayırmam hiç mümkün değil. ilk bebeğimdi beni o kadar zorladı ki ikinciyi bile düşünemez oldum ondan satıyorum çok temiz dediğim gibi mayıs 15 de aldım 250 tl ye satıyorum ilgilenenler olursa görüşelim.

Arkadaslar fiati biraz daha düsürebilirim ihtiyaci olan varsa kacirmasin gercekten cok temiz ve fiati da oldukca uygun

Back