bu 2. makinem.kızımın emmeyi bırakması üzerine hediye gelen bir makina.4 ay olmadı daha alınalı.ancak benim anatomime uymadı çok az kullanıldı(süt şişeleri hala sıfır açılmadı paketinde) ilk makinemin şişelerini kullandım(lansinoh şişeler de oluyo) kızım ek gıda döneminde olduğu için ikisine de gerek kalmadı.kutusuyla dolapta duruyor.herşeyi tam ve eksiksiz.makine piyasadakilerin en iyisi.araştırırsanız özelliklerini görürsünüz.2. eline 229 fiyat veren bile var.orjinalini 329 tl ye satan da var.
150-180 tl arası bir fiyat düşünüyorum.ben de bebeğimin ihtiyaçlarını alacağım.ürünü aldığınızda zaten yeniden farksız olduğunu,kalitesini ve sağlam olduğunu göreceksiniz.faturası herşeyi var.garantisi devam ediyor.ve 2 sene garantili.keşke ilk bu makineyi alsaymışız.
bir de
hediye olarak lansinohun (kutusu açılmamış) GÖĞÜS PEDLERİNİ ve kilitli SÜT SAKLAMA TORBASINI yollayacağım.isteyene fotolarını yollayabilirim
videosu
Ameda lactaline personal greek - YouTube
Özellikleri :
Basınç ve ritm ayar düğmeleriyle bebek emişini efektif olarak taklit eder.
Her iki memenin aynı anda sağılabilmesine imkan verir.
Çift pompa seti ile daha çok prolaktin üreterek annede sütünün daha çok artmasına yardımcı olur.
Pompa setinin benzersiz silikon diyaframı ile hafif ve rahat kullanılabilir.
Pompa setinin motor kısmından bağımsız tasarımı ile hafif ve rahat kullanılabilir, etkin sağım özelliği vardır.
Ürünün Madde İçeriği: Polypropilen
Paket İçeriği: 1 adet Pompa, Adaptör, 2 adet süt kabı, 2 adet set.
Garanti Şartları: 2 Yıl
Temizlenme Özellikleri: Setlerini pompa kaynatma, ev tipi sterilizatörler, sıvı - hap sterilizasyon sistemiyle steril edilebilmektedir.
Kalite / Onay Belgeleri:CE- NSAİ,ISO- 13485,ISO-9001
Üretim Yeri: ABD
Markanın Ait Olduğu Ülke: İsviçre