• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ameda Lactaline Çiftli Pompa-Sıfıra yakın-Bu fiyata bu kadar iyisini bulamazsınız

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
bu 2. makinem.kızımın emmeyi bırakması üzerine hediye gelen bir makina.4 ay olmadı daha alınalı.ancak benim anatomime uymadı çok az kullanıldı(süt şişeleri hala sıfır açılmadı paketinde) ilk makinemin şişelerini kullandım(lansinoh şişeler de oluyo) kızım ek gıda döneminde olduğu için ikisine de gerek kalmadı.kutusuyla dolapta duruyor.herşeyi tam ve eksiksiz.makine piyasadakilerin en iyisi.araştırırsanız özelliklerini görürsünüz.2. eline 229 fiyat veren bile var.orjinalini 329 tl ye satan da var.

150-180 tl arası bir fiyat düşünüyorum.ben de bebeğimin ihtiyaçlarını alacağım.ürünü aldığınızda zaten yeniden farksız olduğunu,kalitesini ve sağlam olduğunu göreceksiniz.faturası herşeyi var.garantisi devam ediyor.ve 2 sene garantili.keşke ilk bu makineyi alsaymışız.
bir de hediye olarak lansinohun (kutusu açılmamış) GÖĞÜS PEDLERİNİ ve kilitli SÜT SAKLAMA TORBASINI yollayacağım.isteyene fotolarını yollayabilirim

$lAME-4936_1.jpg

videosu

Ameda lactaline personal greek - YouTube

Özellikleri :

Basınç ve ritm ayar düğmeleriyle bebek emişini efektif olarak taklit eder.
Her iki memenin aynı anda sağılabilmesine imkan verir.
Çift pompa seti ile daha çok prolaktin üreterek annede sütünün daha çok artmasına yardımcı olur.
Pompa setinin benzersiz silikon diyaframı ile hafif ve rahat kullanılabilir.
Pompa setinin motor kısmından bağımsız tasarımı ile hafif ve rahat kullanılabilir, etkin sağım özelliği vardır.

Ürünün Madde İçeriği: Polypropilen
Paket İçeriği: 1 adet Pompa, Adaptör, 2 adet süt kabı, 2 adet set.
Garanti Şartları: 2 Yıl

Temizlenme Özellikleri: Setlerini pompa kaynatma, ev tipi sterilizatörler, sıvı - hap sterilizasyon sistemiyle steril edilebilmektedir.
Kalite / Onay Belgeleri:CE- NSAİ,ISO- 13485,ISO-9001

Üretim Yeri: ABD
Markanın Ait Olduğu Ülke: İsviçre

Son düzenleme:
işte bunları hediye edeceğim açılmadı paketleri.

1*pedlerin fiyatı(60 lı) 15-30 tl arası değişiyor
2* 25 li kilitli süt poşetleri 20-30 tl arası fiyatları.

$SDC19814.jpg göğüs pedleri ve kilitli süt torbası $SDC19815.jpg

Son düzenleme:

hunileri
$20130425_183745.jpg

bağlantı hortumları-yedek valfleri-şişe kapakları
$20130425_183732.jpg

valfler ve diyaframlar
$20130425_183701.jpg

şişeler(1 kez bile kullanmadım)
$20130425_183632.jpg

makine(hız ve ritm ayarları.bebeğin emme refleksini taklit ediyor istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz)

$20130425_183643.jpg

bağlantı hortumları ve kapakları
$20130425_183721.jpg

Son düzenleme:
unutmadan ürün çok sessiz piyasadakilerine göre kızım dizimde uyurken kullanmıştım bir kez.emiş gücü çok iyi.ilk aldığım başka marka bir makinem vardı o kadar güçlü değildi.forumlarda çok güzel yorumlar alan bir ürün.makineme güveniyorum.motoru çok güçlü.

burda kullanan annelerin yorumları var

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/385610-ameda-lactaline-kullanan-varmi.html

avantajları şu

*motor gücü
*emiş gücü
*hafifliği
*çiftli olması(zamandan tasarruf 10-15 dk da boşaltıyor)
*BPA içermemesi
*çin malı olmaması
*düzenli kullanıldığında süt hormonunu ve sütü artırması
*yüksek vakumla yumuşak sağma özelliği(göğsünüze zarar vermeden)
*sessiz çalışması
*pille de çalışabilmesi

Son düzenleme:
ürüne güveniyorum arkadaşlar beni bilen biliyor.sapasağlam motoru herbişeyi isteyene videosunu yollarım mail atıp ciddi düşünenlere çalışma videosunu yolluyorum.2. el birçok ürün var ama 2. elin 2. eli çıkıyor bir yakınımın başına geldi başka bir siteden elektronik bir cihaz aldı ve hüsrana uğradı.bir de ürünlerin parçaları tam mı kontrol edip alın benden ya da başkasından. lys9@mynet.com mailim

keşke bu başlığı daha önce görseydim... gerçekten çok temizmiş ama ben almış bulundum ne yazıkki alacaklara tavsiye ederim sıfır görünüyor zaten ve fiyat da süper yani..

keşke bu başlığı daha önce görseydim... gerçekten çok temizmiş ama ben almış bulundum ne yazıkki alacaklara tavsiye ederim sıfır görünüyor zaten ve fiyat da süper yani..

çok geç alındı malesef eşim hediye etti ben emmiyor diye üzüldükçe.başka marka kullanıyordum uymadı bana(göğüs bedenim büyük) bunu aldım bu da uymadı.kullanmadım bile doğru düzgün.ve taksitleri hala devam ediyor en çok üzüldüğüm nokta da bu.teşekkürler yorumun için.keşke ilk bunu alsaymışım bebeğime güzel bir başlangıç olurdu sezeryanla doğdu.sütüm haliyle geç geldi.ilk aldığım makineyi bile gündeiki üç günde 1 kez kullandım biraz üşendim açıkçası.günde 3-4 kez kullanmak lazımmış düzenli ama ben çooook geç kaldım kızım emmeyi bırakalı aylar oldu ek gıdaya geçtik.zaten iştahı yok diş çıkarıyor.şimdiki aklım olsa günde 3-4 kez kullanırdım.sütüm daha da artardı.çok ihmal ettim makineyi elle sağdım yıkamaya üşendiğim için.makineyle düzenli sağsam daha fazla olurdu.az da olsa süt verebiliyorum ama buna şükür.

Son düzenleme:
bugün gördüm canım kusura bakma yoğun bir hafta geçirdim ilanı takip edemedim.mail attım sana.evet hala satışta ürün.

Son düzenleme:
size email gönderdim, g....a....@mars..com adresinden
urunde teknik bir sorun yoksa yani dusurulmemis kırılmamıs vs ise urunu almayı dusunuorum. donuslerinizi bekliyorum.

size email gönderdim, g....a....@mars..com adresinden
urunde teknik bir sorun yoksa yani dusurulmemis kırılmamıs vs ise urunu almayı dusunuorum. donuslerinizi bekliyorum.

canım mesajımda yazdım düşürmek ne kelime düzenli kullanılmadı 2 makinem vardı bu 2.si göğüslerim ikisine de uymadığı için çok kullanamadım.ürünüm temiz arkasındayım.düşürmem imkansız.kaç tl verdik o makineye.titiz kullanırım aldığım her şeyi.resimlere baktıysan anlamışsındır zaten.2. bebeği düşünsem kesinlikle satmazdım.ama düşünmüyorum.faturası garantisi herşeyi var.istersen mailine onları da atarım.

ürünüm bugün itibariyle satıldı.ilk satışım oldu.inşallah ilk alışım da böyle olur.allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyorum okuduklarımdan sonra.para hiçbişeydir güven herşey.bu sözü yabana atmamak lazım.kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmamalıyız.inşallah alan arkadaşım da çok memnun kalır .

Arkadaşlar Ameda kullananlar genelde memnun, bende Doktorumun tavsiyesi üzerine Ameda nın hastane tipi cihazını kiraladım ve süt kanallarının açılmasında ilk 15 gün en az kiralama yapmaları çok önemli....

Ben 3 ay kadar kullandım ve çok faydasını gördüm şimdi 2. çocuğum içinde aynı yöntemi yapacağım.

Ankarada Kira yapacaksanız bu numarayı mutlaka kaydedin çünkü ben çok zor buldum tek yetkili kira noktaları var ve Hastane tipi cihaz kiralıyan tek nokta .

Satın alacaksanız isede bağımsız motora sahip Ameda Lactaline , Medela siwing gibi cihazları tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back