• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amca: Senin yollu arkadaşın var mı?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$o-amcaya-2-5-yil-4398517.Jpeg

O amcaya 2.5 yıl
Samsun’da 21 yaşındaki yeğeni C.Ç.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan amca 43 yaşındaki İsmail Ç., 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu yargılanan sanık kararla birlikte tahliye oldu.

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde geçen yıl Şubat ayında meydana gelen olayda evli 2 çocuk babası İsmail Ç., alkollü bir şekilde kardeşiyle altlı üstlü oturdukları binanın bahçesine geldi. Bu sırada bahçede bulunan yeğeni C.Ç.’nin yanına giden İsmail Ç., iddiaya göre "Senin yollu arkadaşların var mı. 100 TL veririm" diye sordu. Genç kızın böyle kişilerle arkadaşlık etmediğini söylemesi üzerine, İsmail Ç., evde eşinin olmadığını söyleyerek kendisine yemek vermesini istedi. Ardından da C.Ç. ile birlikte kendi evine gitti. Burada genç kızı taciz etti. Genç kızın korkudan bayılması üzerine de bırakıp gitti.

Şikayet üzerine tutuklanan amca hakkında dava açıldı. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün son kez hakim karşısına çıkan sanık suçlamaları kabul etmedi. Sanık amca, "Bir erkekle kendisini elele gördüm. Babası cezaevinde olduğu için kendisini uyardım. Bana kızdığı için iftira attı" diye konuştu. C.Ç. ise amcasından şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Mahkeme sanığa cinsel taciz suçundan 2.5 yıl hapis cezası verip, tutuklu bulunduğu süreyi göz önünde bulundurarak tahliye etti. milliyet

Amcadaki savunma beni benden aldi. Pislik zihniyetini ortaya koymus hemen. Elele gorduysen ne olmus kac yasinda kizi.

Sehvetini ilahlastirip iki dünyadada zelil olmaya mahkum olmus, Allah tövbe nasip etsin yazik...

Arkadaslar;
Sadaka ve yaptigimiz hayirlar manevi bir kalkan olusturur etrafimizda ve Allah in izni ile bizleri bela ve musibetlerden korur..
Insanin Ahirete bu dünyadaki maddiyatindan götürebilecegi tek sey, eli ile yaptigi sadaka ve hayirdir..
Cebinizde öteki dünyaniz icin verebilleceginiz 30 tl niz vardir..Lütfen muhtaclara duyarli olalim..

Linke tiklayin ve 30 tl yardim yapin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Ayrica cevrenizdeki yardim kampanyalarinada katilin elinizden geldigince lütfen, Bosna da da durum icler acisi....

Eki Görüntüle 1125788

O amcaya 2.5 yıl
Samsun’da 21 yaşındaki yeğeni C.Ç.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan amca 43 yaşındaki İsmail Ç., 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu yargılanan sanık kararla birlikte tahliye oldu.

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde geçen yıl Şubat ayında meydana gelen olayda evli 2 çocuk babası İsmail Ç., alkollü bir şekilde kardeşiyle altlı üstlü oturdukları binanın bahçesine geldi. Bu sırada bahçede bulunan yeğeni C.Ç.’nin yanına giden İsmail Ç., iddiaya göre "Senin yollu arkadaşların var mı. 100 TL veririm" diye sordu. Genç kızın böyle kişilerle arkadaşlık etmediğini söylemesi üzerine, İsmail Ç., evde eşinin olmadığını söyleyerek kendisine yemek vermesini istedi. Ardından da C.Ç. ile birlikte kendi evine gitti. Burada genç kızı taciz etti. Genç kızın korkudan bayılması üzerine de bırakıp gitti.

Şikayet üzerine tutuklanan amca hakkında dava açıldı. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün son kez hakim karşısına çıkan sanık suçlamaları kabul etmedi. Sanık amca, "Bir erkekle kendisini elele gördüm. Babası cezaevinde olduğu için kendisini uyardım. Bana kızdığı için iftira attı" diye konuştu. C.Ç. ise amcasından şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Mahkeme sanığa cinsel taciz suçundan 2.5 yıl hapis cezası verip, tutuklu bulunduğu süreyi göz önünde bulundurarak tahliye etti. milliyet

Kusmak istiyorum.
O amcanın suratına kusmak istiyorum.
Allah senin belanı versin. Sen ne biçim amca, ne biçim insansın?

Al işte bu ülkenin adaletine ben. illa bu kız tecavüze uğramalıydı öldürülmeliydi ki öyle ceza alacaktı değil mi. Adamın zihniyeti bile mahkemenin dikkatini çekmiyor el ele görmüşmüş. Ne var gördüyse. Bu adam şimdi dışarıda belki yiğenine yaklaşmaya cesaret edemez ya dışarıdaki kızlarımız, evlatlarımız. Böyle bir pislik dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşıyor hem de mahkemenin kararına da güvenerek ne yapsam bir şey olmaz diyerek peki taciz da tecavüz kadar kötü bir şey sayılmıyor mu bu memlekette. Taciz etmiş canım tecavüz etmemiş ya bir yerine zarar gelmemiş ya sorun değil. Ve okumuş hakimlerimiz bile bunu doğallaştırıyorsa biz ne yapalım.

Sadaka vermek filan belaları def ederde, içinde böylesi kötülük barındıran insanların içine insanlık verir mi, vazgeçirir mi bu kötülükleri yapmaktan, yanımıza yaklaştığında hangi güç koruyacak bizi. Bir yerde bir adam kuvveti bir yerde genç bir kız nasıl kendimizi koruyabiliriz. Allah görür duyar cezasını verir elbet er ya da geç lakin o kızın içinde açılacak yaralar da kapanmaz. Allah ıslah etsin ne diyeyim bu pislikleri. :47:

Bunlara insan demez pislik yaratıklar öz yeğenine,kardeşine,kızına bile yan gözle bakabiliyorlar dünyanın sonu gelmiş.

Allah sonumuzu hayır etsin bizi bu pisliklerden korusun,gittikçe mantar gibi çoğalıyorlar.

Hormonlarina soz geciremeyen boyleleri baba olmasin, boyleleri amca olmasin, boyleleri yasamasin. 2.5 sene cok az. :19: Birde boyleleri hapishaneye degil , hastahaneye gonderilmeli.

Son düzenleme:
insanları bu hale getiren düzen ve bu hale gelmiş insanları vicdanları rahatlatmayacak şekilde cezalandıran sistem.
sistem ne yapsın? adalet ne yapsın? Ceza sistemi dedğimiz şey delil ve beyan üzerinden işlemiyo mu? Kızı taciz etmiş, ama tecavüz etmemiş. İz yok yani. ikisininde beyanı var. mahkeme ya ona ya buna inanacak. bugün bu kişiye bu beyandan ötürü ağır bir ceza vermek zorunda kalacak mahkeme yarın bir gün gerçekten bir iftira dolayısı ile bu durumu düşmüş birisine aynı ağır cezayı vermesi gerekmez mi ? Bunun ayrımı nasıl yapılır, nasıl çıkılır bu işin içinden?

Allahım sen iyi insanları iyi insanlarla karşılaştır :(
Babaya amcayada güvenemezse bir insan kime güvenecek.
Bu konuda adalette bir yere kadar tecelli eder. Sorun insanların vicdanında.

Back