Ambiyosentez yaptırmak zor mu ?

efire

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
32
4
18
34
Kocaeli
slm arkadaşlar benim 3 tarama testi çok riskli çıktı,
doktorum ambiyosentez yaptırmamı tavsiye etti ben yaptırmaktan çok korkuyorum daha önce ambiyosentez yaptırıpta sonucunu temiz çıkan var mı.?

siz bu testi yaptırmayı bana önerirmisiniz

Son düzenleme:
Cok basit bir islem hissetmiyorsun bile. Ama iyi biryerde yaptirmanda fayda var. Ardindan birkac gun yatmani tavsiye ederim.

Eşinle git ve onunla sohbet et. Ne igneye bak ne de doktorla konus. Bir anda biter merak etme.

ilğin için çok teşekkür ederim.. ama eşim yaptırmamı istemiyor kötü bişey düşünme diyor ama içim rahat etmiyor ki son 4 ayımı nasıl ğeçireceğim bu şüpheyle bilemiyorum ğerçekten çok zor bir dönem olacak benim için rabbim ben ve benim gibilere sabır versin, inşallah korkularım endişelerim boşa çıkar sende benim için dua et hayırlısıyla alırım bebeğimi kucagıma

Ablam yaptırmıştı ilk çocuğunda. İğnenin girdiğini hissetmiyormuşsun bile. Doktor, iğneyi çıkarmadan, bebeğin bulunduğu sıvıdan 2 tüp aldı. Hızlıca bitmişti işlem.
Eğer doktor yaptırmanızı istediyse, kesin olarak yaptırın. Sonuçlar 15 günde geliyor. Hayırlı güzel neticeler inşallah.

düşük olma ihtimali 1/200 olarak belirtiliyor ama iyi bir doktorda yaptırdıysan bu oran çok daha fazla düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…