Ambalaj Atıklarınızı Çöpe Atmayın.

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul
hanımlar çöp(m)adam diye bi projeden bahsetmek istiyorum.yediğimiz çikolataların dondurmaların vs. ambalajlarını yeniden değerlendirmek amaçlı topluyorlar ve bunları çanta aksesuar süs eşyası gibi gerçekten kullanacağımız çok hoş eşyalar haline dönüştürüyorlar.

ve bence bu projenin en güzel yanı şimdiye kadar hiç bir işte çalışamamış kadınlara fırsat yaratma amaçlı olması gönderilen ambalajlar bu kadınların el emeği ile bu hale geliyor ve onlara bi kazanç sağlıyor.

atık ambalajlar unilever turkiye tarafından toplanıyor. ambalajlarımızı aşağıda ki şekilde ulaştırabiliriz.

projenin web sitesi www.copmadam.com

Kullandığımız Atıklar

Jelatin vb. paket kağıtları
Cips, bisküvi ve çikolata ambalajları
Kahve poşetleri (3in1, vb.)
Çorba vb. kuru gıda ambalajları
Plastik torbalar
Kullanılmış A4 kağıt
Magazin ve dergiler
Ambalaj atıklarının kullanılabilmesi için mümkün olduğunca az hasar görmüş ve temiz olması (yırtık, yanık olmaması) bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Topladığınız atıkları aşağıdaki adrese Yurtİçi kargo ile gönderebilirsiniz.

Tara Hopkins

çöp(m)adam Atölye

Hamdibey Mahallesi

Ali Bey Cami Caddesi No:1 11400

Ayvalık - Balıkesir
Kullanmadığımız Atıklar

Karton süt kutuları
Şişe, plastik bardaklar
Şampuan, deterjan vb. şişeler
Strech film, alüminyum folyo
Yoğurt kapları
Evcil hayvan mama poşetleri

Valla çok güzel bi yöntem,tam benim arayıp da bulamadığım bir soruna çözüm sundunuz yani,

İş yerimizde çok fazla bahsettiğiniz şekilde atık oluyor,ama nereye kime göndereceğimi de bilemiyordum,

Yalnız kargo ücretini biz mi ödüyoruz,biz ödersek ben batarım heralde...akannehir

Acaba şirket olarak biriktirdiklerimizi gelip almaları ya da kargo ücretini onların vermeleri mümkün mü?

bende biriktirdiğim mama ve bazı ambalaj atıkklarını adreslerine postaladım iyi günlerde çalışsınlarrrrolumunekankayizsmile

çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler....face deki profilimde de paylaşacağım...kargoyu ödemeli mi gönderiyoruz yoksa biz mi ödüyoruz? benim elimde epeyce bir dergi var....kargosu yüklü tutabilir..onun için soruyorum...

ben dergi değilde ambalaj atıklarını postayla gönderdim çok aşırı fazla miktar değildi benim biriktirdiklerim ama işlerin ede yarar...

çOK GÜZEL bir paylaşım ama açıkçası ben de merak ettim bu kargoyu ödemeli gönderip göndermeme meselesini.herhalde ödemelidir, çünkü zaten bizim gönderdiklerimizi hammadde olarak kullanıp satışını uyapıyorlar sonra bunun. siteden baktığım kadarıyla ,para kazanılan birşeyin hammadesini göndertmek için de ücret ödetmezler herhalde.

bende şimdi yolladım mng kargoyla ben fazla birsey değil bir poşet ama işlerine yarayabilir inş yarar elinize geçip geçmediğinizi nasıl anlıcam acaba....

bende geri donusumleri eski aliskanlik olarak hala ayirip ayri cope koyuyorum malesef burda herkes hepsini bir arada atiyo ve icim aciyo bu habere sevindim bari toplayip yollayabilecegim bi adres buldum bu arada bebek mamalarinin ambalajini nasil firmaya yolluyosunuz anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…