• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri amazone gınseng lı sampuan

canım ne kadara aldın kremiyle şampuanını?ne gibi özellikleri var yanı ne için kllanıyosun

canım ben kampanya wardı krem ve sampuan ı 10 tl ye aldım..acıkcas yıpranmıs sacm o yuzden aldım yanı ve tamamen dogal kokusundan ble bellı cunku bıtkı kokuyo ve gınseng ın saca ıy geldıgını duymustum cok memnunm henuz 2. yıkamam ama super bışıı bu yumusattııııııııı o sekl almayan saclarım harıka duruyo masallahh :)

nereden aldın? benim saçımda perma sonrası uçları yıprandı bende kullanmak istiyorum alayım hemen

canım ben kampanya wardı krem ve sampuan ı 10 tl ye aldım..acıkcas yıpranmıs sacm o yuzden aldım yanı ve tamamen dogal kokusundan ble bellı cunku bıtkı kokuyo ve gınseng ın saca ıy geldıgını duymustum cok memnunm henuz 2. yıkamam ama super bışıı bu yumusattııııııııı o sekl almayan saclarım harıka duruyo masallahh :)

:nazar::nazar::nazar:masallah diyelim canım memnun olmana sevindim bende alıcam ilk fırsatta

Bu şampuan burada pasajda satılıyor. Yani kaçak olabilir :14: İçinde kök falan da var işte. aynıysa. Daline başlayacağım, bitince alayım bari.:35:

Son düzenleme:
Back