Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Amazonas jersey sling / bez kanguru - prematüre annelerine öneri.

ferden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
35
1
28
Ankara

Fiyatı 60 TL

5metrelik 50 cm eninde lastikli bez kanguru. Diğer kangurulardan olumlu yönü bez olduğu için terletmiyor , bacaklarını kesmiyor kenarları ve direkt kokunuzu alarak kalbinizi dinleyerek uyuyor ufaklık. ben çok memnun kaldım. Doğduğu ilk aylarda reflüsü olan bebekleri emzirdikten sonra dik tutmak için, nefes alıp almıyor mu endişesiyle kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz. Bebeğinizin koliği varsa sürekli ağlıyorsa kundak gibi olduğu için ve vücudunuzla temas ettiği için hemen susuyor benimkinde çok işe yaradı.üzerinize bağlayıp her işinizi yapabilirsiniz elleriniz boşta olduğu için ve geceleri ağlayınca da uyku sersemi elinizden düşürmemek için de çok kullanışlı.Üzerinize bağlayın siz sadece yürüseniz bile kuzucuk sakinleşiyor.Özellikle prematüre bebek anneleri yurt dışında kanguru bakımı öneriliyor, kuvözde kaybettiğiniz zamanın telafisi olmuyor ama aranızdaki güven duygusunu pekiştiriyor kangurular. yaşadığım için biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…