Kontakt Lens Amazon colors - green

zombieozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
237
0
kızlar amazon'un green renginin çok güzel doğal durdugunu duydum.
amazon hakkında bigisi olan var mı? kafamçokkarıştı
yada amazon green hakkın da?

( dip not // ben yeşil ve doğal durcak lens arıyorum şuan, bunun dışında freshlookun zümrüt yeşilinide duydum.. sizin bana önerebilcegniz bir marka bi renk var mı? ) bayanssulusmilezemuszemus

ben kullanıyorum canım sureklı olmasada nadıren takıyorum gozumun rengını bellı etsın dıye benım gozlerım normalde ela baya yesıle donuk.hatta lens satan gozlukcu bıle anlamamıstı senın gozlerın ne guzel renklı bu gozluk sana olur falan demıstı.gercekten bende dogal duruo ama sunu kabul etmek gerekıo kı kesınlıkle goz rengıyle alakalı bıse.benımde arkadasım green kullanıo onda cok bellı oluo.

evet cnm gözün koyu kahverengiyse amazon yeşili tavsiye etmem
freshlook u hiç tavsiye etmem zümrüt yeşili çok kötü freshlook alıcaksan hareli yeşil yada saf ela alabilirsin o ikisi birbirine çok yakın renkler zaten fazla belli olmuyo ama güzel görünüyo

benim gözler koyu kahve ve ne alacagımı bilmiyorm. en son işte b&l light green geldi.çok belli oluor. çok damarlı :/
ben böle makyaj yapmak istemiyorum lensin üzerine. takıyım çıkıyım hiç makyaj yapmadn. makyjdn hoşlanmıyorum.
onun için de böle gercek gibi durcak doğal görünmlü yeşil kendini belli eden bir yeşil lens istiyorum :/

benim gözler koyu kahve ve ne alacagımı bilmiyorm. en son işte b&l light green geldi.çok belli oluor. çok damarlı :/
ben böle makyaj yapmak istemiyorum lensin üzerine. takıyım çıkıyım hiç makyaj yapmadn. makyjdn hoşlanmıyorum.
onun için de böle gercek gibi durcak doğal görünmlü yeşil kendini belli eden bir yeşil lens istiyorum :/

Cnm eğer yıllık aliyim dersen biraz daha üstüne para koyup Solotica alabilirsin damar falan yok onda. Yurt dışından alırken en pahalı modeli 140 TL'ye falan geliyor; ama daha düşük bütçeli bir marka düşünürsen FreshLook ColorBlend grey ya da green al diycem. Gözün koyuysa uzaktan çok belli olmazlar; ama belli bir mesafeden B&L'a kıyasla daha doğal durduklarını söyleyebilirim.

( dip not // ben yeşil ve doğal durcak lens arıyorum şuan, bunun dışında freshlookun zümrüt yeşilinide duydum.. sizin bana önerebilcegniz bir marka bi renk var mı? ) bayanssulusmilezemuszemus

............

Son düzenleme:
:KK16: ben bugün bu lensten aldım 2 kişi maşallah ne güzel gözleriniz var dedi hatta biri hiç lense benzemiyor kimseye söyleme dedi gözlerim siyah resmen ortası kocaman simsiyah duruo :p gözlerimin siyah olması ilkkez işe yaradı bende çok doğal durdu :)

çok yapay duruyor hiç tavsiye etmem...

X