• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amatörün de Amatörü Çalışmalarım :))

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
"amatör çalışmalarım" başlıkları altındaki resimlere bakınca ben amatörün de amatörü olduğuma karar verdim kaydirigubbakcemile3 ve dün çiziktirdiğim 2 resmi sizinle paylaşmak istedim.

scannerım olmadığı için foto çektim. kameram da dandik olduğu için ancak bu kadarı belli oldu.

aşağıdaki resim hayal ürünüdür. çekmecenin kulbunu ortalayamamışım bunu foto çektikten sonra farkettim ama olacak yavaş yavaş inşallah bilmiyorumkismile

1027.jpg

bu resmi ise evdeki venedik maskesine bakarak çizdim.

1038.jpg

gölge olsa güzel olurmuş sanki ilk resimde biraz var ama belli olmuyor şişede sorun var
ikinci resim de gayet iyi bence=)

teşekkür ederim yorumlarınız için.. evet gölgeleri biraz elimin gelişine göre yapıyorum anlamsız olabiliyor kaydirigubbakcemile3 o konuda geliştirmem gerek kendimi baya bir :hulya:

hayır gitmiyorum bilmiyorumkismile aslında istiyorum ama keman kursuna mı gideyim yoksa resim mi karar veremiyorum. biraz da bütçe meselesi tabii... araştırmam gerek hangisi daha uygun diye :uhm:

ben gidiyorum burada çok uygun tabi izmirde daha fazladır ücretler

ben henüz araştırmadım o yüzden bilemiyorum fiyatlarını.. uygun bir zamanda bakmayı düşünüyorum bakalım... insanın birşeyleri bilerek yapması, kendini geliştirmesi güzel.

Back