Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Amatör çekim ama idare ediverin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ASLINDA KENDİ ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARI KOYMUŞTUM TOPİĞE AMA SONRA İNTERNETTE DAHA İYİ ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNCE MOBİLYALARIMIN , BENIMKILERI SILIP ONLARI EKLEDIM TOPİĞE :))

Yatak Odamız :23:

Boy aynamız :)

Yatak odası perdelerini simli gri tonlarında seçtik :78:

Kırmızı Odamızzz :69: (OTURMA ODAMIZ)

Bu odamın perdeleri kırmızı ve krem rengi perdeleri ve kanatları.Tülüde yine kemik rengi kendinden desenli çok hoş oldu.Halıda kırmızı beyaz ve siyah karışımı =)

4LÜ ZİGON SEHPAM

SALONUMUZ :91:

Salonumuzun perdeleride siyah beyaz gri tonlarında

SALON ORTA SEHPAMIZ

SALON HALIMIZ

YEMEK ODAMIZ:56:

hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
ben de koyu mobilyaları sevenlerdenim..onun için eşyalarımı seçerken çok zorlandım her yerde açık renk mobilyalar var çünkü..:( ama neyse ki 15 gün önce çok beğenerek alabildik..
herşeyden önce eşinle beraber ikinizin içine sinip beğenmeniz..

allah huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah. hayırlı olsun:nazar:

hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
ben de koyu mobilyaları sevenlerdenim..onun için eşyalarımı seçerken çok zorlandım her yerde açık renk mobilyalar var çünkü..:( ama neyse ki 15 gün önce çok beğenerek alabildik..
herşeyden önce eşinle beraber ikinizin içine sinip beğenmeniz..

güle güle kullan cnm:85:

güle güle kullanın hepsi çok güzeller :nazar:

hepinize çook tşkler.....

canımın içi allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz hiç solmasınnn:16::16::16:

hayırlı olsun canım güzelmiş düğün nisanda sanırım evinizde şimdiden düzüldü öylemi
buarada bu eşyaları eşin mi aldı yoksa annesi babası mı aldı ya da katkıda bulundularmı canım

canımın içi allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz hiç solmasınnn:16::16::16:

sağol btanemmm

hayırlı olsun canım güzelmiş düğün nisanda sanırım evinizde şimdiden düzüldü öylemi
buarada bu eşyaları eşin mi aldı yoksa annesi babası mı aldı ya da katkıda bulundularmı canım

tşkler cnm... nisanın 2sinde, 23günümüz kaldı düğüne.daha düzülmedi henüz moblyalarn bı kısmı geldı dıger kısmıda bı hfta ıcınde gelcek.esyaları bn ve esım byendk.yatak odasını bnm aılem dger esyaları esımın aılesı odedı

canım hersey cok guzel ve uyumlu koyu renk herzaman asilliği simgeler bende koyu rengı cok sevıyorum benım esylarımda koyu renk çokta memnum toz olur dıyorlar ama acık renklerde evı çok sönük ve soğuk gosterıyo çok ıı secim güle güle kullan zevkler ve renkler tartıslmaz

tşkler cnm... nisanın 2sinde, 23günümüz kaldı düğüne.daha düzülmedi henüz moblyalarn bı kısmı geldı dıger kısmıda bı hfta ıcınde gelcek.esyaları bn ve esım byendk.yatak odasını bnm aılem dger esyaları esımın aılesı odedı[/QUOTE]

canım kusura bakma çok sordum ama fikre ihtiyacım olduğundan...eşinin ailesi ne kadar ödedi o eşyalar toplam
se senin yatak odana ne kadar ödendi canım
helal olsun bazı damat anne babası hiç bişey almıyor oğullarına aldırıyorlar herşeyi ama sizin ne güzel olmuş maşlalah....takıları falan damı onlar alıcak canım
çok az kalmış buarada düğününe ay ne heyecanlı yaa gelinliği aldınmı

güle güle kullan canım çok beğendim özellikle yatak odana bayıldım..bende açık renk mobilyalardan hiç hoşlanmıyorum..salonumda yatak odamda venge..çok memnunum öyle abartıldığı gibi toz falan olmuyo..

canım hersey cok guzel ve uyumlu koyu renk herzaman asilliği simgeler bende koyu rengı cok sevıyorum benım esylarımda koyu renk çokta memnum toz olur dıyorlar ama acık renklerde evı çok sönük ve soğuk gosterıyo çok ıı secim güle güle kullan zevkler ve renkler tartıslmaz

tşkler cnm.... en guzelı koyu renk :34:

canım kusura bakma çok sordum ama fikre ihtiyacım olduğundan...eşinin ailesi ne kadar ödedi o eşyalar toplam
se senin yatak odana ne kadar ödendi canım
helal olsun bazı damat anne babası hiç bişey almıyor oğullarına aldırıyorlar herşeyi ama sizin ne güzel olmuş maşlalah....takıları falan damı onlar alıcak canım
çok az kalmış buarada düğününe ay ne heyecanlı yaa gelinliği aldınmı

takılarıda onlar alıo tabıkı.onlar 7000 tl odedı mobılyalar ıcn bzde 3000tl odedık.gelınlıkte hazır evt.takılarda alındı hrsey hazr

güle güle kullan canım çok beğendim özellikle yatak odana bayıldım..bende açık renk mobilyalardan hiç hoşlanmıyorum..salonumda yatak odamda venge..çok memnunum öyle abartıldığı gibi toz falan olmuyo..

tsk edrm cnm

Ben çok begenemedim mobilyaları..
Yatak odan iyi ama salonun çok toplama olmuş.. koltuklar siyah beyaz orta sehba kahve mobilya değişik bi kahverengi halılar gri..
Eleştiri kabul edersen o kahve mobilyaya o koltuklar yerine kahve yada krem tonları koltuk , yada o koltuklara siyah yada beyaz mobilya çok daha iyi gider ikisinden biri değişmeli bence..
tabi eleştiri kabul edersen..

Ben çok begenemedim mobilyaları..
Yatak odan iyi ama salonun çok toplama olmuş.. koltuklar siyah beyaz orta sehba kahve mobilya değişik bi kahverengi halılar gri..
Eleştiri kabul edersen o kahve mobilyaya o koltuklar yerine kahve yada krem tonları koltuk , yada o koltuklara siyah yada beyaz mobilya çok daha iyi gider ikisinden biri değişmeli bence..
tabi eleştiri kabul edersen..

renk körlüğümü var arkadaş ne zamandır siyah olan bir sehpayı kahverengi görüyorsun.üstelik çok belirgin mat bir siyah

Topraaammm hepsi çok güzel Allah ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :16:

sağol topraamm

KIRMIZI takımlar çok cici çok hoşuma gitti... mobilyalarına gelince sen içine sinerek beğenerek aldığına göre ve onun üstünde sen ve eşin huzurla sevgiylee oturucağınıza göre bizlere sadece MUTLULUKLAR dilemek düşer.. Dedimya önemli olan senin ve eşinin seçiimi beğenisi ikinizin özel yuvasında içinize sinerek aldığınız takımlar, ağır ve cafcaflı modeller yerine ilerisinide düşünerek yaptığın seçimler bence gayet hoş, beyaz çok çabuk kirlenen ve özen isteyen bakım isteyen çocuklu misafirler geldiğinde dahada bakım isteyen bir renktir ve benim mobilyalarım beyaz ve siyahtır özellikle koltuklarım inan bana özel günler haricinde artık üçgen örtülerden kullanıyorum koltuklarım için..

Bir arkadaş ucuzamı kaçtınız ve eşin baskın sanırım demiş "Çok büyük talihsiz bir yorumda bulunmuş" çünkü sen gelip heycanını bizlerle paylaşmak istedin ilk evin ilk eşyaların ilk gözağrın ama birileri gelip yok kadın işi yok ucuza kaçtın helekiiii eşinin konusunu bile açmak İNANILMAZ BÜYÜK Bİ HATA VE GAF.. LÜTFEN ARKADAŞLAR BEĞENMEDİYSEK YORUM YAZMAYALIM YADA YAZICAKSAKTA BUNU DÜZGÜN BİR DİLLE YAZALIM HELEKİ ASLI ARKADAŞIMIZIN EŞİNİN KONUSUNU BURDA AÇMAYALIM (EŞİ BİZLERİ NİYE İLGİLENDİRSİNKİ)

Güle Güle huzur ve mutluluk içinde otur evinde aslıcım.. Bence dediğim gibi ilerisinide düşünerek anlık karar vermeden seçmişsin mobilyalarını... Ağız Tadıyla Huzurla Eskitmeyini Nasip Etsin RABBİM..​

Back
X