Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Amatör çekim ama idare ediverin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Yatak Odamız :23:

Boy aynamız :)

Yatak odası perdelerini simli gri tonlarında seçtik :78:

Kırmızı Odamızzz :69: (OTURMA ODAMIZ)

Bu odamın perdeleri kırmızı ve krem rengi perdeleri ve kanatları.Tülüde yine kemik rengi kendinden desenli çok hoş oldu.Halıda kırmızı beyaz ve siyah karışımı =)

4LÜ ZİGON SEHPAM

SALONUMUZ :91:

Salonumuzun perdeleride siyah beyaz gri tonlarında

SALON ORTA SEHPAMIZ

SALON HALIMIZ

YEMEK ODAMIZ:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun canım :nazar: çokkk beğendim özellikle oturma odası ve salon için seçtiklerini.harikalar. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürmenizi dilerim ... darısı başıma :16:

hayırlı olsun canım :nazar: çokkk beğendim özellikle oturma odası ve salon için seçtiklerini.harikalar. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürmenizi dilerim ... Darısı başıma :16:

beyenmene sevindim cnm tşkler amin inş :)

canım yaaaa renklerı bıraz koyu değil mi yoksa banamı öyle geldiii üfff bende eşya bakıyorum çok zorrr seçmek :25::25:

zevk meselesi biz pek açık renkten hoşlanmıyoruz.
umarım sende gönlüne göre bulursun :)

açık renk seven biri olarak modelleri çok beğendim cnm
çok modernler.
kırmızı koltuk çok cici gle güle kullanın inş...

ayyy çokk koyuu insan orda boğulurrr yaaa zefk meselesi ama..:1:ve sıyah çok toz tutarr hayret 1 tane renkli bişeyin var ama o koltuklardan bızde annemlere aldık çok kullnışlı dgl. sen acele ede:1::1::1:mutlu ol yeterr ne yapacaksın.bolboll uyuu:60::60::60:

güle güle kullan tatlım mobilyalarını çok güzeller.

yatak odan ve yemek odan bence de koyu güzelim... temzilik konusunda çok sorun yaşarsın.. ben duyduklarımın yalancısıyım... ama önemli olan senin beğenmen.. oturma odanı canlı renkle döşemen güzel fikir.. kırmızıyı çok severim bende.. salon içinde klasik hoş bir tarz oluşturmuşsun.. güzel günlerde kullan...

açık renk seven biri olarak modelleri çok beğendim cnm
çok modernler.
kırmızı koltuk çok cici gle güle kullanın inş...

güle güle kullan tatlım mobilyalarını çok güzeller.

yatak odan ve yemek odan bence de koyu güzelim... temzilik konusunda çok sorun yaşarsın.. ben duyduklarımın yalancısıyım... ama önemli olan senin beğenmen.. oturma odanı canlı renkle döşemen güzel fikir.. kırmızıyı çok severim bende.. salon içinde klasik hoş bir tarz oluşturmuşsun.. güzel günlerde kullan...

Mobilyalarının hepsi çok güzel güle güle kullanın :nazar: allah mutlulukla eskitmeyi nasib etsin inşallah :61:

tşk ederım zevk meselesı ben cok beyenerek sectım pısmanda degılım

Arkadaşlar koyu demişler ama şöyle bir durum var bu aralar beyaz mobilya moda heryerde beyaz olduğu için gözümüz alıştı ve koyu geliyor bu tarz ama bundan 3-4 sene önce açık renk mobilya yoktu ki hep koyuydu annemde beyaz mobilyayı gördüğünde beyaz mobilya mı olur mobilya dediğin koyu olur demişti çünkü onun zamanında koyu mobilya vardı gözü ona alıştın zevkin dışında birazcıkta göz alışkanlığı ve moda durumu bence

Arkadaşlar koyu demişler ama şöyle bir durum var bu aralar beyaz mobilya moda heryerde beyaz olduğu için gözümüz alıştı ve koyu geliyor bu tarz ama bundan 3-4 sene önce açık renk mobilya yoktu ki hep koyuydu annemde beyaz mobilyayı gördüğünde beyaz mobilya mı olur mobilya dediğin koyu olur demişti çünkü onun zamanında koyu mobilya vardı gözü ona alıştın zevkin dışında birazcıkta göz alışkanlığı ve moda durumu bence

sonunda mantıklı bi yorum geldi.. tşkler spicy.. modadan önce zevk meselesi ben asla ve asla açık renk mobilya tercih etmem mesela.kimsede bana beyendiremez yani.ben çalışan bi bayanım sonuçta açık renk mobilyayı alıp bakamadıktan sonra ne yapayım o mobilyayı ben mobilyalarımı seviyorum kim ne derse desin :63: :66:

aslıcım öncelikle n,kahın hayırlı olsun

rabbim ellerinizi birbirinizden bir ömür ayırmasınnn

mobilyalarına gelince

baktın mı bilmiyorum ama benim oturma odamda krmızı gerçi biraz nar çiçeğine kaçıyor ama ben çok memnunum
sana tavisyem yastık olaylarını siyah çiçekli yaptırabilirsen böle bi şansın varsa kombin olayın daha rahat olur diye düşünüyorummmmm

şimdiden iyi günlerde kullannn :16:

aslıcım öncelikle n,kahın hayırlı olsun

rabbim ellerinizi birbirinizden bir ömür ayırmasınnn

mobilyalarına gelince

baktın mı bilmiyorum ama benim oturma odamda krmızı gerçi biraz nar çiçeğine kaçıyor ama ben çok memnunum
sana tavisyem yastık olaylarını siyah çiçekli yaptırabilirsen böle bi şansın varsa kombin olayın daha rahat olur diye düşünüyorummmmm

şimdiden iyi günlerde kullannn :16:

sağol canım aminnn.....
yok bakmadım canım bakarım seninkilerede , memnun olmana sevindim.
napıcam biliyomusun kırmızı odada şimdi koltuk kırmızı beyaz ya.perdelerimde kırmızı krem.halımda kırmızı beyaz siyah karışımı.yere 3 tane büyük minder yaptırıyorum şimdi biri siyah biri beyaz biri kırmızı.çok hoş bi kombin olcak tatlım :)
teşekkürler canım sende iyi günlerde kullan inş

yatak odası fikrin değişmiş:)
bu da güzel bir model.
renk koyu ama senin kullanacağın yatak örtüsü abajur gibi detaylarla ortaa feerahlar.
mesela bordo kırmızı kullanma derim yata odasında boğar gibi geliyor bana.
salon koltuklarının kırlentlerinde mavi görüyorum sanki
yine o renklerde aksesurlarlar kullarak siyah beyazın monotonluğundan kurtarırsın odanı.
kırmızı oda zaten kendini belli ediyor:)
güle güle kullan eşyalarını

gayett hoşş bende bembeyaz evleri hiç beğenmiyorum sade olsun asil olsun derken ev bayıyo :) bende kahve tonları severim ne acık ne koyu..ama seninkilerde çok hoş basma kalıp evlerden olmayacak :16:

yatak odası fikrin değişmiş:)
bu da güzel bir model.
renk koyu ama senin kullanacağın yatak örtüsü abajur gibi detaylarla ortaa feerahlar.
mesela bordo kırmızı kullanma derim yata odasında boğar gibi geliyor bana.
salon koltuklarının kırlentlerinde mavi görüyorum sanki
yine o renklerde aksesurlarlar kullarak siyah beyazın monotonluğundan kurtarırsın odanı.
kırmızı oda zaten kendini belli ediyor:)
güle güle kullan eşyalarını

evet değişti :) teşekkür ederim. yatak örtüm krem rengi zaten.perdelerimde açık gri ve krem rengi karışımı.tüllerimde yine kemik rengi açık krem gibi yani.o yüzden bi boğulma olmaz yoksa dediğin gibi kırmızı itici durabilir.
salon koltuklarım tamamen kenarları beyaz , ortası siyah. mavi hiç yokk..
kırmızı oda evet dediğin gibi , o farklı olsun istedim biraz :)
teşekkürler :16:

güzel günlerde kullanın aslıcım..
eşyaları cici evinizde yerleşmiş halde de görürüz inşaAllah...

sağol canım benim inşallah :17:

gayett hoşş bende bembeyaz evleri hiç beğenmiyorum sade olsun asil olsun derken ev bayıyo :) bende kahve tonları severim ne acık ne koyu..ama seninkilerde çok hoş basma kalıp evlerden olmayacak :16:

teşekkürler canım.evet kahve tonlarıda güzel ama oraya gidince buna kanım ısındı..:9:

Back
X