Aman Ne Cevap Vereceğim Boş Ver

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
evet şu sıralar sık sık böyle diyorum.forum takipte konuyu görüyorum bakayım diye gidiyorum biraz okuyorum.sonra konu sahibinin tavırlarını fark ediyorum.ve aynen aman ne cevap vereceğim boş ver diyip konuyu terk ediyorum.
konu sahibi ya fazlası ile hayal gücünü kullanmış oluyor,ya saldırgan tutum içinde yada yardım,akıl istiyor ama kendini bildiğini okumaya devam ediyor.bir de tabi işine gelmiyor aldığı cevaplar yada bir anlık sinirlikle açtığı suçlayıcı konu hakkında pişmanlık duyup konu içeriğini siliyor.ben de her gün artan bu tarz konuları gördükçe boş vermeye devam ediyorum.bazı üyelere ne yapsanız yaranamıyorsunuz.bir akıl ver bin azar işit.tamamda sen istedin be kardeşim sen yazdın başlığına yardım,ne yapcam,akıl verin,nerdesiniz vs.

evet şu sıralar sık sık böyle diyorum.forum takipte konuyu görüyorum bakayım diye gidiyorum biraz okuyorum.sonra konu sahibinin tavırlarını fark ediyorum.ve aynen aman ne cevap vereceğim boş ver diyip konuyu terk ediyorum.
konu sahibi ya fazlası ile hayal gücünü kullanmış oluyor,ya saldırgan tutum içinde yada yardım,akıl istiyor ama kendini bildiğini okumaya devam ediyor.bir de tabi işine gelmiyor aldığı cevaplar yada bir anlık sinirlikle açtığı suçlayıcı konu hakkında pişmanlık duyup konu içeriğini siliyor.ben de her gün artan bu tarz konuları gördükçe boş vermeye devam ediyorum.bazı üyelere ne yapsanız yaranamıyorsunuz.bir akıl ver bin azar işit.tamamda sen istedin be kardeşim sen yazdın başlığına yardım,ne yapcam,akıl verin,nerdesiniz vs.

kesinlikle katılıyorum canım :34::31:

Bende de durum aynı. Yeni moda bu herhalde, konu sahibi yapılan yorumları begenmeyince başlıyor saldırmaya, saygısızlığa. Aynen ben de,biraz okuyorum, konu sahibinin istediği cevapları alamayincaki tavrını görünce amaaan diyorum, bırak değmez uğraşmaya, durduk yere sinirimi bozmayım şimdi deyip uzaklaşıyorum konudan direkt :10:

Son düzenleme:
Öylelerine bişey yazmam olur biter canım, dert mi yani? :ssz:

Son düzenleme:
şimdi şöyle; hatun konu açıyor evlı yahut nişanlı yada erkek arkadasıyla ilgili, 5 yaşındaki çocuk bile eşinin ne kadar karaktersız ve eşine değer vermedıgını anlar ama biz söyleyince suç oluyor,
kardeşim madem konularınızda once şunu belırtın; kızlar içimi dökmek ıstıyorum böyle böyle bir konu var ama ayrılmayıda düşünmüyorum lutfen bana terapı yapın rahatlatıcı olumlu yönlerini görmeme yardımcı olun (yanı yalanda olsa beni rahatlatın mutlu edin kocamın bana ne kadar aşık oldugunu yazın bunu duymak ıstıyorum) yazın:1:...herkes ona gore yorum yapsın :27:

bunların yanında bi de imlaya dikkat etmeyip dümdüz yazı yazanlar var. nokta bile koymuyolar..

anında gözlerim kararıyo böyle yazılar görünce..1 oluyo 2 oluyo insan sıkılıyo bunları görünce..

aynen 'amaaan ne cevap vericem boşver' diyorum.

Benim de hep şu şarkıyı gönderesim geliyor kavgalarda kendimi zor tutuyorum :9::9:
[video=youtube;ZfVvSH9UyuA]http://www.youtube.com/watch?v=ZfVvSH9UyuA[/video]

bazı yorumlarda çok acımasız ama yani yorumcu hakediyor ben kendileilgili bi konu açtım hiç alakası yokken madem bakamayacaktın ne diye çocuk yaptın diye yorum yapan oldu konu bu değilken yani eşimle bi tartışmamızı yazdım ordan oraya bağlandı şimdi bu yorumcuya kızılmamalıda ne yapılmalı

bazı kadınlar ya fazla mükemmeliyetçi yada tamemen kalbinin duygularının kapısını kilit vurmuş sadece mantıkla bakıyor olaya olabilir tabi ama karşısındaki insan duygularını daha çok kullanıyor olabilir ki kadınların çoğu duygusaldır konu açan hatalıyım biliyorum desene hak ettin ne ekersen onu biçersin türevi yorumlar yapılıyor

bence tek suç konu sahbinin değil yorumcularda buna teşvik ediyor

Back