• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aman haa!

kazzy

Ufurukten teyyare selam söylen o yare
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
1.732
1.896
133
İstanbul
bir yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapma gereği duydum benim beşibiyerde çayım asla şu sallama hazır çaylar diil hiçbiri beş para etmez paranıza yazık olur en güvendiğiniz akdar dan her bir bitkiyi karıştırmadan ayrı poşetlerde tartıp vermesini söyleyin çünküüü hepsinin miktarı farklı kullanımda gerçi tek fark yeşilçay iki tatlı kaşığı diğerleri birer tatlı kaşığı yani ölçülü kullanım var bu yüzden ayrı poşetletilmeli bir litre suya herbirinden bir yeşilçaydan iki tatlı kaşığı ve su kaynatılıp kapatıldıktan sonra ekleyin kaynatmayın demleyin ayyy ne gevezeyimm heee :)

lütfen yanlış anlamayın öncelikle
ben üniversitedeyken bu beşi bir yerde çayını kullanmıştım dediğiniz gibi kendim aktardan ayrı ayrı alıp karıştırırdım bir arkadaşımla başladık ilk zamanlar çok memnunduk ikimiz de alırken nasıl olsa içinde sinameki yok diye güvenle içiyorduk ama hemen hemen 1 ay gibi bir süreden sonra önce bende tembellik başladı çayı içsem bile faydası olmamaya başladı ve o yıl mezun oldum yazın bağırsak rahatsızlığı geçirdim afedersiniz kabızlık oldu ayrıca o bölgem yani nasıl anlatsam tembelleşti ıkınsam da (çok çok afedersiniz) olmuyordu ve basur ile çatlak oluştu neler çektim anlatamam yarım kolonoskopi çekildim orda çıktı sonuç düzeltene kadar ilaçlar vs. 2 yıl geçti düzeldim ama hala çok düzenli değildir wc alışkanlığım:(

kilo ile ilgili savaşınızı etkilemek istemem gerçekten ama birebir yaşamış biri olarak uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Bende sinameki mağduruyum.Kullanmayın derim.Aşırı derecede tembellik yapıyor kendileri.Bi ara çok içiyordum ben şişman değildim ama kabızlık problemim vardı.Uzun bi süre kullandım ilk zamanlar etkisi aşırı derecede var sonraları etkisini giderek kaybediyor.Kolonoskopide oldum fakat hastalığımın nedeni anlaşılmadı doktor bağırsakların iyi problemin yok dedi ve gönderdi.Sonradan kendi çabamla bağırsaklarımda problem olmadığını ama bağırsak kısmının son kısmında ve makat bölgesinde sıkıntı ve hissislik olduğu kanısına vardım.Bebeğim biraz daha büyüsün ve sütten kesildiğinde bende çok iyi bi şekilde muayne olup kurtulmak istiyorum bu illetten.Kafanıza ve duyduklarınıza göre lütfen herhangi bir bitki veya ilaç kullanmayın.

Back