selam kzlar ... 8 ay evvel yuzumden ameliyat oldum magdur ötesi magdurum.... 4 kere amliyata girmek zorunda kaldım.. ve daha bitmedi .... kimsenin durmunun bna benziycegini sanmıyorum.. bnm ki çok dramatik ....... su anda göz kapagımın birisi kapanmıyor.. bna sormadan kafamdan kemik almış elmacık kemigi yapmk için ne gerek varsa kafatasından almaya bununhazır implantları varken ..( ki bnden parasını almıştı siparis vermem lazım önceden die )amliyattan bi çıktım ne gıdıgım alınmış ne yuzum gençleşmiş eskisinden beter oldum ustelk gözüm için harıl harıl bir mikro cerrah araıyorum şimdi ... mahvoldum anlıycagınız ..... doktrru dava ediyorum adli tıptan kurul rapaoru almadan amliyatda olamıyorum beklemem lazım bu yuzden bittim yani evde hapis hayatı yasıyorum ...... aman diorum brakın sakın su nişsantasının şımarık dr larını hem paranızı alırlar sonrasnda yuzunuze bile bakmalzr... siteye yeni uye oldum dr arstırıyorum çok iyi bir mikro cerrah bulmm lazım gözüm için sinirden ellrim titriyor yazarken... mikro cerrahi konusunda tavsiye alabilrmiyim dr ismi olarak ... kaldıki böyle bişeyi kolay kolay kimsenin yasadıgnı sanmıyorumki dr adı verebilsin bna .......bnm işim artık estetiktende cıkrı saglık söz konusu gözümün batmasından duramıyorum amleiyat olana kadar damlalarla idare edicm artık... bi yanım hemen ol amliyatı dior bi yanımda su dr un yanına bırakma al su raporu bir an evvel sonra ol amliyatı diyor ....tabiki disimi sıkıp yanına bırakmıycam .. zaten verdim avukata surec başladı ......dava sonuçlanınca şan olsun die yayınlıycam internette ... bni yaktı bundan sonra yakmasın kimseyi aman kızlar tekrar söylüyorum... bırakın su nişantası dr larını .... hastasına kendisine işine saygısı olan birini bulun.. hersey para dmek degil... iletişim çok önmli......