şakamı bunlar ya.. cidden şoka girdim... şuan herkese potansiyel sapık ve tacizci muamelesi yapılmış bu yazıyla... kesinlikle katılmıyorum..bir anneye bir kardeşe bir babaya bile sapık tacizci deniyor bu yazıda aklım almıyor...
alıntı yapılan kaynak nedir?
farklı bir kültürde böyle olabilir ama bizim kültürde garip geldi
mesela biz de aynı cinsiyette insanlar kol kola el ele gezer ama farklı bir kültürde sapıklıktır
Valla yazıların okunup, akıl süzgecinden geçirilip öyle copy paste yapılması taraftarıyım.
Akıllara zarar bir yazı, hangi akıl süzgecinden geçmiş merak ediyorum ?
pardon Anlayamadım ? bu yazıyı ben yazmadım bilmem farkındamısınız bana mail yoluyla gelen bir yazıyı burda paylaştım bu yazıyı haklı veya haksız buldugum için değil.. düzgün bir üslup ile tartışalım diye
Yazıyı yazmadığınızı biliyorum ama siz benim ne yazdığımın farkında değilsiniz o ayrı. Copy paste derken kopyala yapıştır yani bunu anlatmaya çalıştım. Size gelmiş yada bir yerde rastlamışsınız " ne şuursuz bir yazı" demeden aldığınız gibi buraya kopyalamışsınız.
Akıl süzgeci derken tamda bunu kasdediyorum. Bir yazı okunur paylaşılmaya değerse paylaşılır. Bunun tartışacak neyi var ki ? Şuursuz birinin yazdığı şuursuz bir yazı. Buna evet haklısın diyen kim olur ki, öyle sapıklar var mı ki aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?