aman dikkat..

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
bir website'de okudum sizinde haberiniz olsun dikkatli olalım ilerde daha büyük sorunlar oluşabiliyormuş..
+ Çocuk banyo yapmışken Ay ay ay.. tütütü tü nazar değmesin yerim ben onu pipisni çükünü yerim ben onun gibi aşırı sevinç. bahaneleriyle çocuğun pipisinin ucunu öpme girişimleri. Hem kadın erkek yetişkin bütün sevilen çevresi tarafından yapılabilen bir sevgi gösterisidir. Burada maksat pipiyi yakından görmek ağzı ile ısırmak dokunmakla sevgi karışımıdır. Bu anne babanın önünde bile yapılsa sevgi gösterisine girdiği için sapıklık sayılmaz. Halk arasında bu çok yaygındır.

+ Genellikle kızların kullandığı bir yol da erkek bebeği-çocuğu çişi geldiğinde işetmeye götürmek için gönüllü olmaktır. Çişim geldi kelimesini duyduğu an harekete geçer. Gel ablası ben seni çişe götüreyim…Çişinin gelmesi. Aslında görmek ve dokunmak için yakalanan bir andır. Bu genellikle daha ergen,ablalar genç kızlar tarafından yapılır. Alt tarafı bir çocuk işetmedir. Ama bir erkek bebeği ayakta işetmek kızlar için enteresan bir deneyimdir. Pipisini çocuğun yerine sigara gibi iki parmağının arasına alma yöntemi ile işettirirken görmenin dokunmanın ve keşfetmenin keyfini alır.Dışarıdan bakıldığında ablalık görevi yapılmıştır.

+Banyo yaptırmayı genellikle anneanneler,babaanneler büyük keyifle severler.Kız torundan daha farklıdır. Kadın gözüyle bakınca, minyatür erkek bedeni kesilmemiş sünnetsiz olması komiktir.Ömrü boyunca hiç erkek çocuğu sahibi olmadıysa .Banyo yaptırmak aslında çocuğu yakından görerek, yıkayarak dokunma şansını yakalar. Minik erkek bedeni onu kendi bebekliğine götürür.

+Asker! (çocuk asker gibi sert durur) Erkeklik için çocuk pohpohlanır. Sen ne kadar güçlüsün kuvvetlisin göster bakalım. Sünnet olurken ağlayacak mısın ? Maksat çocuğun pipisine dokunmak için bir hikaye uydurmaktır. Pantolonun üstünden tutalım bakalım ne kadar dayanacaksın. Ve bunu yapar pantolon üsütünden bir miktar çocuğun pipisinin ucunu 2 parmağıyla sıkar. Dedeler ve büyük yaştaki nineler bu tarz hikayeler uydurur. Hatta pantolon üstünden çamaşır mandalı tutturarak sünnete ve acıya dayanıklılık dayanıklılık testi gibi bahneler uyduranak daha ileri gidenler bile vardır. Yaşı büyük ebeveynler erkek çocukları pohpohlama içgüdüsünü iyi kullanırlar.

+Genellikle anne baba yokken veya geçici olarak bakma görevi verilmiş kız erkek ergen veya yetişkin. Çükünü göster bakalım ne kadar büyümüş. Çükün büyümüş mü görelim.. Aaaa ,ayyy çok korktum çok büyümüş galiba gibi bahanelerle dokunma çabaları oluşturular.

+İlkokul çağına yeni girmiş 7li yaşlarda alfabeyi yeni sökmeye başladığı zamanlara, Yaşı daha büyük erkek çocuklar .Büyük Tanıdıklar tarafından çocuğun El ile pantolon üstünden hızlı hareketle komple yumurtalıklarını yada pipisini sıkarak. İstiklal marşını oku bakalım, İstiklal marşını tersten oku gibi bahanelerle çocuğa yapılan gizli taciz çok yaygındır.

Görsel tatminler

Özellikle dikkat ederseniz Belediyelerin düzenlediği toplu sünnetlerde sünnet edilirken kesim esnasında Kadın kız erkek meraklı çok olur. Bu görme duyusunun tatmin edilmesidir. Acaba nasıl olacaktır. Savunmasız kalacak bir daha önce görülmemiş bir erkek bedeni. Hiç görmemiş olan kızlar da görür. Kızlar kendi aralarında iğrenç derler ama merak ta ederler.. Kapı arasından yada camdan pencereden gözetlenir toplu sünnetlerde. Meraklı kalabalık vardır. Görebilme şansı aranır. Korkunç bir izdiham yaşanır toplu belediye sünnetlerinde. Çocuğa pipini aç deseler sapık olursun ama ortada görünen sadece masum bir sünnet törenidir. Bu törenle karışık bir toplumsal tatmindir.

+Bazı eski Yörelerin geleneklerinde sünnetlik görmek adetten sayılır sünnet olan çocuk maşallah şapkasını koyar. Yaşlı nineler kızlar sünnetliğini görünce Tütütü maşallah nazar değmesin deyip eskiden para ve eşyalar hediye getirirlerdi. Maşallah kelimesini özellikle kadınlar kullanırdı. Bu belki de çarpıtılmış eski bir gelenekti bugünlerde sürdürülüyor mu bilmiyorum.

+ Babaanne anneanneler Nineler .Erkek torunlarının sünnet banyo yaparken videolarını izlemeye bayılırlar. Bu ileri yaşlardaki görsel tatmindir. Erkek çocuk annesi için bu tür videolar gurur verici görürken diğer kadınlar için erkek çocuk bir görüntü merakını tazeler.

+Kadınların toplantıları arasında Bir resim albümünde en eğlenceli gelen fotoğraflar ailedeki Erkek çocukların bebeklik banyo yaparken sünnetlik fotoğraflarıdır.

ALINTI ...

Son düzenleme:
şakamı bunlar ya.. cidden şoka girdim... şuan herkese potansiyel sapık ve tacizci muamelesi yapılmış bu yazıyla... kesinlikle katılmıyorum..bir anneye bir kardeşe bir babaya bile sapık tacizci deniyor bu yazıda aklım almıyor...

Son düzenleme:
şakamı bunlar ya.. cidden şoka girdim... şuan herkese potansiyel sapık ve tacizci muamelesi yapılmış bu yazıyla... kesinlikle katılmıyorum..bir anneye bir kardeşe bir babaya bile sapık tacizci deniyor bu yazıda aklım almıyor...

canım takıldıgın yeri yaz istersen bir mesaj atalım siteye ?

bu nasıl bir kafa ya...
bu nasıl bir sapık düşünce ya...
allahım sen bu insanları al aramızdan!

bu yazının manası mantığı nedır anlamadım ne oluyormuş yanı tacızmı edılıyormuş şimdi bebekler

Çok saçma.
Şimdi ben yeğenimi tuvalete götürdüğümde tatmin mi oluyorum?
Ben sapık mıyım?
Saçmalık.

alıntı yapılan kaynak nedir?
farklı bir kültürde böyle olabilir ama bizim kültürde garip geldi
mesela biz de aynı cinsiyette insanlar kol kola el ele gezer ama farklı bir kültürde sapıklıktır

Bence bu yazıyı yazan kesinlikle bir Türk'tür.

Ne de olsa erkek egemen toplumda yaşıyoruz,
ne de olsa bizim toplumumuzda cinsellik bir tabu,
ne de olsa kadınlar küçük yaşlardan bu yana erkekleri üstün ırk olarak tanıyor.
Çünkü ebeveynlerimiz yine geleceğin kadınlarını ve erkeklerini böyle yetiştiriyor.

Neyse ki bir kısmı artık çok eskilerde kaldı!

Valla yazıların okunup, akıl süzgecinden geçirilip öyle copy paste yapılması taraftarıyım.

Akıllara zarar bir yazı, hangi akıl süzgecinden geçmiş merak ediyorum ?

Valla yazıların okunup, akıl süzgecinden geçirilip öyle copy paste yapılması taraftarıyım.

Akıllara zarar bir yazı, hangi akıl süzgecinden geçmiş merak ediyorum ?

pardon Anlayamadım ? bu yazıyı ben yazmadım bilmem farkındamısınız bana mail yoluyla gelen bir yazıyı burda paylaştım bu yazıyı haklı veya haksız buldugum için değil.. düzgün bir üslup ile tartışalım diye

pardon Anlayamadım ? bu yazıyı ben yazmadım bilmem farkındamısınız bana mail yoluyla gelen bir yazıyı burda paylaştım bu yazıyı haklı veya haksız buldugum için değil.. düzgün bir üslup ile tartışalım diye

Yazıyı yazmadığınızı biliyorum ama siz benim ne yazdığımın farkında değilsiniz o ayrı. Copy paste derken kopyala yapıştır yani bunu anlatmaya çalıştım. Size gelmiş yada bir yerde rastlamışsınız " ne şuursuz bir yazı" demeden aldığınız gibi buraya kopyalamışsınız.

Akıl süzgeci derken tamda bunu kasdediyorum. Bir yazı okunur paylaşılmaya değerse paylaşılır. Bunun tartışacak neyi var ki ? Şuursuz birinin yazdığı şuursuz bir yazı. Buna evet haklısın diyen kim olur ki, öyle sapıklar var mı ki aramızda ?

yeni dogmuş bebeğin giysilerini nasıl yıkamalıyız ilk başta nelere dikat etmeliyiz . doğumdan sonra anne kendine nasıl dikkat etmeli bilgisi olanlara duyrulur. çocuk büyütürken ençok hangi davranışlar bebeğe zarar verir.

İlk paragraf da çocuğun pipisini öpme girişimleri halk arasında yaygın görülen bir davranış olduğunu ve bunun sapıklık sayılamayacağını buyurmuşlar.

Ama ikinci paragraf da çişi gelen çocuğu tuvalete götürmek ondan faydalanmak gibi bahsedilmiş... :53:

Bu ne saçma bir yazıdır...

"kadın gözüyle bakınca, minyatür erkek bedeni kesilmemiş sünnetsiz olması komiktir"

nesi komik anlamadım, bunu komik bulan kadın bi doktora görünsün mümkünse
:27::27:

ne kadar saçma böyle insanlar var mı ben hiç görmedim açıkçası

inanılır gibi değill

Son düzenleme:
Yazıyı yazmadığınızı biliyorum ama siz benim ne yazdığımın farkında değilsiniz o ayrı. Copy paste derken kopyala yapıştır yani bunu anlatmaya çalıştım. Size gelmiş yada bir yerde rastlamışsınız " ne şuursuz bir yazı" demeden aldığınız gibi buraya kopyalamışsınız.

Akıl süzgeci derken tamda bunu kasdediyorum. Bir yazı okunur paylaşılmaya değerse paylaşılır. Bunun tartışacak neyi var ki ? Şuursuz birinin yazdığı şuursuz bir yazı. Buna evet haklısın diyen kim olur ki, öyle sapıklar var mı ki aramızda ?

sadece iyi olan şeyleri paylaşmıyoruz değilmi ? bu bütün ülkelerin medyasında böyle iyi ve kötü olduğu için paylaşmadım ben böyle bir yazı oldugundan burdaki arkadaşların haberi olsun diye paylaştım

ilk sayfada

"canım takıldıgın yeri yaz istersen bir mesaj atalım siteye ?" demişsiniz, sonra;

"bana mail yoluyla geldi kaynak için cevap yazdım bakalım bekliyorum"

önce hangisi olduğuna karar verin, siteden mi aldınız, mail yoluyla mı geldi...

hangisi olursa olsun, ister bir sitede görüp alın ister mail olarak gelmiş olsun, mail ise size bunu gönderen insanı hayatınızdan çıkarın, siteyse de uğramayın bir daha. gayet sapık niyetli bu cümleler.

adunul, a katılıyorum, her gördüğümüzü paylaşmak gereksiz. siz "ne sapık insanlar var" yazıp paylaşsaydınız, bu kadar tepki almazdınız. ama "aman dikkat" diyorsunuz, katılıyor musunuz yani bu yazılanlara?

Back