Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.056 30.502 1.123 61 Konya 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #21 yercekimli karanfil .!.: Benim amacım yok herhalde ya. Mutlu huzurlu biraz da kaliteli bir hayat sürme derdindeyim. Bu saylanmaz mi? Genişletmek için tıkla... Ay hayallerimi çalmışın
yercekimli karanfil .!.: Benim amacım yok herhalde ya. Mutlu huzurlu biraz da kaliteli bir hayat sürme derdindeyim. Bu saylanmaz mi? Genişletmek için tıkla... Ay hayallerimi çalmışın
dagci bal peteklerim Kayıtlı Üye 7 Ekim 2009 4.295 5.168 398 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #22 benim amacım erdemleriyle,başarılarıyla,dünyaya katacaklarıyla dolu dolu insanlar yetiştirmek. şu an bulunduğum şartlara göre oluşmuş bir amaç değil. üniversiteden önce bile hayalim,amacım buydu.:)
benim amacım erdemleriyle,başarılarıyla,dünyaya katacaklarıyla dolu dolu insanlar yetiştirmek. şu an bulunduğum şartlara göre oluşmuş bir amaç değil. üniversiteden önce bile hayalim,amacım buydu.:)
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.932 198 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #23 hep söylerim amaçsızlık insanı (beni) yoruyor. illa uzun vadeli veya çok büyük amaç olmasa bile insanın amacı olmalı. (ne kadar açıklayıcı anlattım. )
hep söylerim amaçsızlık insanı (beni) yoruyor. illa uzun vadeli veya çok büyük amaç olmasa bile insanın amacı olmalı. (ne kadar açıklayıcı anlattım. )
K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2012 11.930 7.932 198 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #24 yercekimli karanfil .!.: Benim amacım yok herhalde ya. Mutlu huzurlu biraz da kaliteli bir hayat sürme derdindeyim. Bu saylanmaz mi? Genişletmek için tıkla... bence sayılır, bir önceki mesajda yazmak istediklerimi de kısmen Chess yazmış. chess .!.: neden sayılmasın, belki huzurlu kalmakta bir amaç olabilir, sağlıklı mutlu çocuklar yetiştirmekte, dünyayı gezmekte, kendini kimsesiz çocuklara adamakta mesela, örnekler çoğaltılabilir aslında Genişletmek için tıkla...
yercekimli karanfil .!.: Benim amacım yok herhalde ya. Mutlu huzurlu biraz da kaliteli bir hayat sürme derdindeyim. Bu saylanmaz mi? Genişletmek için tıkla... bence sayılır, bir önceki mesajda yazmak istediklerimi de kısmen Chess yazmış. chess .!.: neden sayılmasın, belki huzurlu kalmakta bir amaç olabilir, sağlıklı mutlu çocuklar yetiştirmekte, dünyayı gezmekte, kendini kimsesiz çocuklara adamakta mesela, örnekler çoğaltılabilir aslında Genişletmek için tıkla...