amacım birine yardım etmek

silyme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
10
6
Merhaba eminim yeri burası değil ama tek amacım ihtiyacı olan birine yardım da bulunmak.

KPSS eğitim bilimleri ihtiyaç yayınları kitap var hiç kullanılmamış ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum tamamen ücretsiz. isteyen olursa özelden yazsın kitapların fotoğraflarını da atarım. İlk mesaj atana seti gönderirim.

Merhaba. Facebook kullanıyorsanız bir sürü sayfa var sürekli paylaşıyorlar bununla özellikle ilgilenen kişiler de var,belki burası talip bulamazsanız diye söylüyorum :) orda mutlaka isteyen çıkacaktır, iyi niyetiniz için kendi adıma teşekkür ederim

Eğitim kısmına konu açsaydınız keşke orada hazırlananlar vardır illa ki ihtiyacı olan biri çıkar olmadı instagramda köy okulları projesi diye bir sayfa var oraya yazın sadece köy okullarına değil, Doğu'daki üniversite öğrencilerine bile ihtiyaca göre kitap gönderebiliyorlar tabii sizin gibi hayırseverler sayesinde

KPSS sayfasına açın konuyu hatta Oraya bakın

Var mı kitap diye soranlar vardı

Haklısın yanlış yere açtım, burayıda çok kullandığım söylenemez, sosyal medya kullanıcısı değilim o yüzden bilemedim aklıma burası geldi ben hemen KPSS sayfasına gidiyorum çok teşekkürler.

X