yedekkte durmanı istiyor.merhaba herkese guzel hafta sonlari, hemen konuya giriyorum ayni 22 yasindayim ayni ofiste calistigim 30 yasinda biri var hic evlenmemis bekar biri. amirim bizi cok yakistirirdi hani cok iyi anlasirsiniz gibisinden hep bana derdi bende zamanla hoslanmaya basladim. oda bana cok yakin davraniyodu. sakalar yapiyodu bana cok takiliyodu. ben ona telefonda msjla onu begendigimi guzel bi dille anlattim oda uzgunum olamayiz dedi. sebebini sormadim sonra pisman oldum ona boyle biseyi soyledigime sonucta ayni ofisteyiz. sonra bana daha yakin davranmaya basladi bende bu hareketlerin bana umit veriyo dedim oda tamam rahatsiz oluyosan takilmam sana dedi,sonra bi sure konusmadik birbirimzle sonra aradan 3 4 hafta sonra gene takilmaya basladi bana bu sefer bende normal gormeye calisiyorum. hep birileriyle gorusuyor ama olmuyo kendine gore birini bulamiyor aslinda cok iyi biri fikirlerinizi bekliyorum
merhaba herkese guzel hafta sonlari, hemen konuya giriyorum ayni 22 yasindayim ayni ofiste calistigim 30 yasinda biri var hic evlenmemis bekar biri. amirim bizi cok yakistirirdi hani cok iyi anlasirsiniz gibisinden hep bana derdi bende zamanla hoslanmaya basladim. oda bana cok yakin davraniyodu. sakalar yapiyodu bana cok takiliyodu. ben ona telefonda msjla onu begendigimi guzel bi dille anlattim oda uzgunum olamayiz dedi. sebebini sormadim sonra pisman oldum ona boyle biseyi soyledigime sonucta ayni ofisteyiz. sonra bana daha yakin davranmaya basladi bende bu hareketlerin bana umit veriyo dedim oda tamam rahatsiz oluyosan takilmam sana dedi,sonra bi sure konusmadik birbirimzle sonra aradan 3 4 hafta sonra gene takilmaya basladi bana bu sefer bende normal gormeye calisiyorum. hep birileriyle gorusuyor ama olmuyo kendine gore birini bulamiyor aslinda cok iyi biri fikirlerinizi bekliyorum
sen zaten her bayanın yapamayacağı bir şey yapıp kendini açmışsın.
buna rağmen yok dediyse. artık bu noktada ne yapabilirsin ki?