amacı ne sizce?

yaa ben zaten bunu klasik saçını süpürge eden kadın modunda olmak için yapmadım ki... ben böyle bir kültürle de yetişmedim..bizde annem evi silerken babam çamaşırı asar..annem yemek yapıyorsa babam salatayı yapar... ama sevgilim doğulu...ben bürgün de sen demle aşkım şu çayı yaaa diye şakayla karışık takılsam suratı düşüyordu,kavga çıkıyordu..huzurumuz kaçmasın diye ne istediyse yaptım

çok haklısın dediklerini harfiyen yaşıyorum zaten.(

adam senin verdigin degerle kendini bisey sanmis , suan ise bittigini anladigi icin pesinden kosuyor ..
Kacan kovalanir Bosuna dememisler, yüz verme birak ne hali varsa görsün.

Aynen cnm bende senin gibi ne dediyse yaptim.ilk baslarda benden cekinir okdr kibardiki beni kirmaz uzmezdi ama ben taviz verdkce sozumu dinledkce dedigini yaptikca tepeme cikti.bana karsi okdr acimasz olduki ben kirilirmym uzulurmym demeden herseyi saydi.duski ben agzindan cikmadan yapardm.dedigini suyu ayagna goturrdum.ama ne oldu bende terkedildim.ona uzulmyrm ama ben bunlari haketmyrm sadece buna uzulyrm.

Geri dönme en iyisini yapmissin sunu unutma biz kadınların tek sucu vezir olacak adamı rezil rezil olacak adamı vezir etmemiz. Sen de vezir etmissin. Seni daha güzel bi hayat bekliyor bunu unutma

Eşinize/sevgilinize annesi gibi davranırsanız, ellerinizle beslerseniz sonuç üzgünüm ama bu olur. O da tıpkı bir ergenin annesine davrandığı gibi davranmaya başlar size karşı. "Neden beni arıyorsun, arkadaşlarımın yanında rezil oluyorum." cümlesi bile bunu kanıtlamıyor mu? Hiçbir şeyden sonra teşekkür etmemesinin nedeni bu çünkü artık onun için bunlar sizin göreviniz. Erkek çocuk şımarıklığını devam ettirmişsiniz ona karşı. Yanlışı siz yapmışsınız en başta.

Bana kalırsa ayrılmakla doğru karar vermişsiniz. Bırakın kendi haline. Gün olur da pişman olursa ve tekrar birleşirseniz lütfen ama lütfen kimsenin hizmetçisi olmayan. Allah hepimize iki kol, iki bacak, iki el ve bir de beyin vermiş. Erkekleri kadınlara muhtaçmış gibi yaşatmak isteseydi, bu kadar hizmetkarları olmamızı isteseydi sanıyorum ya onları eksik yaratırdı ya da bizi 6 kollu...

nankörlük etmiş size resmen.daha çok pişman olur o.tekrar barışır mısınız bilmiyorum ama barışsanız eşiniz olsa bile bırakın çayın şekerini o koyup karıştırsın bu kadar yüz verilir mi bir erkeğe yapmayın allah aşkına.umarım herşey gönlünüzce olur.

Bana sorarsan ayrilmaktn memnun.
Ama " ana! Yoksa beni boynuzluyoduda uzun zamandir, o yuzdenmi ayrilmak istedi acep?" Diye geldi orya.

Ben neye takildim biliyor musunuz? Kafede sizi bir arkadasi gormus ve yalan yanlis bilgi vermis bir nevi iftira atmis. Simdi oturup dusunmesi gerekiyor ben kimlerle arkadaslik yapiyorum, kimlerle oyun oynayacagim diye sevgilimi gozden cikariyorum...

Ikincisi arkadasi sizi degil bir erkekle gordugunu soylemesi yakinlastiginizi soylese onun "kiskanckiz oyle seyler yapmaz iftira atma" demesi lazimdi. Herif inanmis kalkmis kafeye gelmis, yanindayken vakit ayirmadigi sevgilisini basmaya vakit bulabilmis.

Inanin bana boyle tiplerden hayir gelmez. Zaten aile yapiniz da farkliymis cok zorluk cekersiniz, pisman olursunuz.

Simdiki pismanligi ne diye sorarsaniz da, babamin patronunun ciftliginde bir hizmetkarlari vardi. Kadin isten ayrilmaya karar vermis. Kadini dondurmek icin cok ugrastilar cunku onlari o kadindan baskasi cekemezdi.

Bu hikayede ask var mi? Yok degil mi... Sizin hikayenizden ne farki var?

Adamın yediği önünde yemediği ardındaymış.
Bu kadar şımartmayın nolur..
bu ilişkinin sonunu zaten tahmin eder herkes süpürge edilen saçlar..

unutma iyilik eden değil ..ağıza eden kıymetliymiş.

Kusura bakma ama senin kadar enayi başka bir kız bulamayacağını anladığı için üzülüyordur. Başka sebep göremedim. Bu adam seni sevmiyor.

Keşke sevgiliniz erkek arkadaşlarıyla evlenmemiş bu nedi ya senin değerini bilemeyen insana daha ne diye üzülüyorsun bırak o üzülsün bir süre sonra değerini anlayınca çok pişman olur nasıl olsa arkadaşları da ona tekmeyi basarsa iyice ortada kalır görür o zamanlar o çok sevdiği (!) arkadaşlarını sakın geri dönmeyin madem Sizin kıymetinizi bilemedi takılmaya devam etsin bakalım arkadaşlarıyla nereye kadar gidebilecekse artık hem size de yok takip etmeye oturduğun kafeye falan gelme hiç haddine değil onu seni boşvemeden önce düşünecekti biraz sert konuştum ama çok sinirlendirdi böyle arkadaş delisi olup sevgilisini unutanlar gıcık oluyorum gıcık (!)

neden dıye sorma kendıne bazı erkekler boyle malesef ne kdr ıyı olursan ol durustluk anlayıslı olmak para etmıyor malesef

Rahatı bozulduğundan barışmak istiyo. Biliyo ki bu devirde kimse ona böyle hizmet etmez. Yapmayın etmeyin nolur. Kendinizi köle gibi gösterir her istediğini yaparsanız köle muamelesi görürsünüz kadın değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…