- Konu Sahibi gulmelek42
-
Seviyor olabilir ama çok kırdıysan geri dönüşü olmaz belki de. Bu yüzden kendi kafasında bitirdiği halde bir yandan da egolarını tatmin etmek için seninle uğraşıyor olabilir. Aynı durumu ben de yaşadım. O beni çok seviyordu, ben sevmiyordum ayrıldım. Sonra boşta kalınca yeniden görüşmek istedim bu kez o ağırdan sattı kendini. En son gayet güzel arkadaşça konuşuyorduk yine bana aşk dolu mesajlar attı, istediği gibi cevap alamadı benden tabi, ve sonuç olarak kendini geri çekti. Bu kez ben mesaj attım bir sürü, bir tanesine bile cavap vermedi salak.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım tam olarak ama bence gururu incindiği için bu yola başvurdu. Senin durumun da böyle bana göre.
peki konuştunz mu bu süreçte tel.de?? aradıoğı zaman açıorum ve sanki benmle hiçbişi olmamış hiç ayrılmamışz gibi,,konuşuo böle pişkin pişkin...espriler yapıo falan.. o kadar süre görüşmemişiz insan ister istemez sesinde bi soğukluk olr di mi bunda hiçç yokkSeviyor olabilir ama çok kırdıysan geri dönüşü olmaz belki de. Bu yüzden kendi kafasında bitirdiği halde bir yandan da egolarını tatmin etmek için seninle uğraşıyor olabilir. Aynı durumu ben de yaşadım. O beni çok seviyordu, ben sevmiyordum ayrıldım. Sonra boşta kalınca yeniden görüşmek istedim bu kez o ağırdan sattı kendini. En son gayet güzel arkadaşça konuşuyorduk yine bana aşk dolu mesajlar attı, istediği gibi cevap alamadı benden tabi, ve sonuç olarak kendini geri çekti. Bu kez ben mesaj attım bir sürü, bir tanesine bile cavap vermedi salak.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım tam olarak ama bence gururu incindiği için bu yola başvurdu. Senin durumun da böyle bana göre.
Geleceğim dediğinde ben seni ararım sanırım musait diilim o zamanlarda de... musait olduğumda ben seni ararım o zaman gelirsin de...
peki konuştunz mu bu süreçte tel.de?? aradıoğı zaman açıorum ve sanki benmle hiçbişi olmamış hiç ayrılmamışz gibi,,konuşuo böle pişkin pişkin...espriler yapıo falan.. o kadar süre görüşmemişiz insan ister istemez sesinde bi soğukluk olr di mi bunda hiçç yokk
walla bilmiorum ki yaa... bi de bi kez tel.i açmasını ihtiyacmn olduğunu söledm açmadı.. geri de dönmedi.. bundn sonra güvenm daha da sarsıldı zaten.. ben onu sevmesem de bana ihtiyacı oldğunu sölese arardm onu.. ama o bunu yapmadı... şimdi ne die hala arıo rahatsz edio hiç anlamıorum seviyo mu sevmio mu kararsız mı pfffffff...Ben istediğimde yeniden, konuşmaya başlamıştık. Sonra o aşk mesajları yazınca ve benden karşılık bulamayınca kesti irtibatı. Çok gururluydu, pişkin pişkin konuşmadı hiç. Eğer bir erkek öyle yapıyorsa sevmiyordur bence. Artık ciddiyetini kaybetmiştir.
walla bilmiorum ki yaa... bi de bi kez tel.i açmasını ihtiyacmn olduğunu söledm açmadı.. geri de dönmedi.. bundn sonra güvenm daha da sarsıldı zaten.. ben onu sevmesem de bana ihtiyacı oldğunu sölese arardm onu.. ama o bunu yapmadı... şimdi ne die hala arıo rahatsz edio hiç anlamıorum seviyo mu sevmio mu kararsız mı pfffffff...
evet ilkokul çocuğu salak işte..:) mesajlarda ciddi..konuşurken pişkin.. 89 doğumlu gerçi ben de öyleym de olgunlk olarak annesi gibi hissediorum kendimi onunla kıyasladığımda..hayırlısı olsun deyp akışına bırakıcm artık napim.. ne silip atabiliyorum ne de düşünmek istiyorum..Canım sen bunu salla gitsin. İlkokul çocuğu mu bu? Ne saçma hareketler bunlar. Uğraşmaya ve düşünmeye değmez. Seven insanın yapacağı hareketler değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?