• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amacı ne? seviyo mu yoksa işkence mi çektirmek istiyo?

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
önceki sayfalarda da aynı konuya değinmiştim sanırım kızlar.. uzun süre önce beni çok seven birinden ayrılmıştım.. sonra çok pişman oldum..onun gibi seven karşıma çıkmadı bi tane çıktı o da bana uygun değildi.. bu çocuk beni halen zaman zaman arar ben onu hiç aramadım ,gurur yaptım kız aramaz die saçmasapan.. o beni aradaığında ise yeniden istediğimi belli ettim ve sanırım biraz burnunu kaldrdım havaya
şu son 4-5 aydr durumumuz şu.. beni yin belli zamanlarda arıyo görüşelim diyo gelicem yanına diyo ben de sevnip tamam diyorum ama gelmiyo.. resmen sevncimi kursağımda bırakıyo yani.. bi erkek arkadaşmla konuştm konuştm yaşı biraz büyük o dedi ki:
kırılan erkek affetmez hatta kadını unutur üzerine intikam almk için işkence yaparr... sana ada şu an aynen bunu yapıyor dedi.. senn sevindiğinn farkında önce mutlu edip sonra kaçıyo dedi..
sizce arkadaşm haklı mı?? yoksa farklı şehirlerde olup 2 yıldr birbirmizi görmememize rağmen hala beni sevio olabilir mi??

Seviyor olabilir ama çok kırdıysan geri dönüşü olmaz belki de. Bu yüzden kendi kafasında bitirdiği halde bir yandan da egolarını tatmin etmek için seninle uğraşıyor olabilir. Aynı durumu ben de yaşadım. O beni çok seviyordu, ben sevmiyordum ayrıldım. Sonra boşta kalınca yeniden görüşmek istedim bu kez o ağırdan sattı kendini. En son gayet güzel arkadaşça konuşuyorduk yine bana aşk dolu mesajlar attı, istediği gibi cevap alamadı benden tabi, ve sonuç olarak kendini geri çekti. Bu kez ben mesaj attım bir sürü, bir tanesine bile cavap vermedi salak. :D Ne yapmaya çalıştığını anlamadım tam olarak ama bence gururu incindiği için bu yola başvurdu. Senin durumun da böyle bana göre.

Seviyor olabilir ama çok kırdıysan geri dönüşü olmaz belki de. Bu yüzden kendi kafasında bitirdiği halde bir yandan da egolarını tatmin etmek için seninle uğraşıyor olabilir. Aynı durumu ben de yaşadım. O beni çok seviyordu, ben sevmiyordum ayrıldım. Sonra boşta kalınca yeniden görüşmek istedim bu kez o ağırdan sattı kendini. En son gayet güzel arkadaşça konuşuyorduk yine bana aşk dolu mesajlar attı, istediği gibi cevap alamadı benden tabi, ve sonuç olarak kendini geri çekti. Bu kez ben mesaj attım bir sürü, bir tanesine bile cavap vermedi salak. :D Ne yapmaya çalıştığını anlamadım tam olarak ama bence gururu incindiği için bu yola başvurdu. Senin durumun da böyle bana göre.

evet birebir aynı gibi.teşekkür ederim:)

peki konuştunz mu bu süreçte tel.de?? aradıoğı zaman açıorum ve sanki benmle hiçbişi olmamış hiç ayrılmamışz gibi,,konuşuo böle pişkin pişkin...espriler yapıo falan.. o kadar süre görüşmemişiz insan ister istemez sesinde bi soğukluk olr di mi bunda hiçç yokk

sevmese aramaz heralde.bitmiş gitmiş bir şey için neden uğraşsın ki.gerçi erkek milletinede pek güven olmaz aklımda da srou işareti kalmadı değil yani hem geleceğim diyor sonrada gelmiyor ilginç doğrusu.sorularının cevanbını anca kendisnden alabilirsin çnkü dengesizce davranıyor,kusura bakma ama arada bir geliyorlar sanırım.açık açık konuş ne yapmaya çalışıyorsun geleceğim diyorsun gelmiyorsun net bir şey söyle de.restini çek ben uğraşamam böyle gel-gitlerle derslerime yoğunlaşaıyorum aklım karışıyor.böyle ikilemlerle yaşanmazki canım benim.Allah hayırlısını versin inşallah herkes için

tamamen intikam duygusu. senle eglenceli bir oyuna girişmiş. sana tavsiyem gelecegim dediğinde sevindigini belli etme aradıgındaa çok bekliomuş gibi davranma.kısacası sende ona artık deger vermio gibi ol..niyetini anlarsın ozaman.

Geleceğim dediğinde ben seni ararım sanırım musait diilim o zamanlarda de... musait olduğumda ben seni ararım o zaman gelirsin de...

peki konuştunz mu bu süreçte tel.de?? aradıoğı zaman açıorum ve sanki benmle hiçbişi olmamış hiç ayrılmamışz gibi,,konuşuo böle pişkin pişkin...espriler yapıo falan.. o kadar süre görüşmemişiz insan ister istemez sesinde bi soğukluk olr di mi bunda hiçç yokk

Ben istediğimde yeniden, konuşmaya başlamıştık. Sonra o aşk mesajları yazınca ve benden karşılık bulamayınca kesti irtibatı. Çok gururluydu, pişkin pişkin konuşmadı hiç. Eğer bir erkek öyle yapıyorsa sevmiyordur bence. Artık ciddiyetini kaybetmiştir.

Ben istediğimde yeniden, konuşmaya başlamıştık. Sonra o aşk mesajları yazınca ve benden karşılık bulamayınca kesti irtibatı. Çok gururluydu, pişkin pişkin konuşmadı hiç. Eğer bir erkek öyle yapıyorsa sevmiyordur bence. Artık ciddiyetini kaybetmiştir.
walla bilmiorum ki yaa... bi de bi kez tel.i açmasını ihtiyacmn olduğunu söledm açmadı.. geri de dönmedi.. bundn sonra güvenm daha da sarsıldı zaten.. ben onu sevmesem de bana ihtiyacı oldğunu sölese arardm onu.. ama o bunu yapmadı... şimdi ne die hala arıo rahatsz edio hiç anlamıorum seviyo mu sevmio mu kararsız mı pfffffff...

seven adam böyle yapar mı yapmayın Allahaşkına!
sizinle oynuyor kendince kndi egolatını tatmin ediyor ..
seven adam 2 yıl duramaz ne 2 yılı 2 günnn ...
kesinlikle ben sevdiğine inanmıyorum , bence boşluklarını sizinle değerlendriyor...
sizin onunla konuştuğunuz süreçte kendini adam sanıyor , kendince prim yapıyor..
birde gelicem deyip gelmiyor , bir nevi yalan söylüyor , yalancı!
bence ilişkinizi kesin , aramayın , msj filan da atmayın , o ararsa da açmayın...
eğer 1 gıdım da olsa seviyorsa bu duruma dayanamayıp gelmesi lazım ...
ama ben hiç sanmıyorum,
kendinizi kandırmayın , oyalamayın , böle adamlarada prim vermeyin ..
yakınınızda çevrenizde sizi sevecek birisi muhakkak çıkacaktır..

walla bilmiorum ki yaa... bi de bi kez tel.i açmasını ihtiyacmn olduğunu söledm açmadı.. geri de dönmedi.. bundn sonra güvenm daha da sarsıldı zaten.. ben onu sevmesem de bana ihtiyacı oldğunu sölese arardm onu.. ama o bunu yapmadı... şimdi ne die hala arıo rahatsz edio hiç anlamıorum seviyo mu sevmio mu kararsız mı pfffffff...

Canım sen bunu salla gitsin. İlkokul çocuğu mu bu? Ne saçma hareketler bunlar. Uğraşmaya ve düşünmeye değmez. Seven insanın yapacağı hareketler değil bunlar. :19:

Canım sen bunu salla gitsin. İlkokul çocuğu mu bu? Ne saçma hareketler bunlar. Uğraşmaya ve düşünmeye değmez. Seven insanın yapacağı hareketler değil bunlar. :19:
evet ilkokul çocuğu salak işte..:) mesajlarda ciddi..konuşurken pişkin.. 89 doğumlu gerçi ben de öyleym de olgunlk olarak annesi gibi hissediorum kendimi onunla kıyasladığımda..hayırlısı olsun deyp akışına bırakıcm artık napim.. ne silip atabiliyorum ne de düşünmek istiyorum..
Ne gözümü alabildim,ne göze alabildim.....anlayacağınızz..teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınz için...

Back