Amaci ne olabilir

tatlikiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
60
9
30
Mrb kizlar benim bi arkadasim var 21 yasinda ayni yastayiz cocukluk arkadasiyiz ama o 3 yil once kacarak evlendi ve benim ne zaman sevgilim olsa hep diyo ki seni sevdigini nerden biliyosun belki seni aldatiyo guvenme falan diyo ama hep diyo su an 2 yillik iliskim var cok mutluyuz cok sukur. Ama bu kiz neden boyle yapiyo bide yanina gidince hep soruyo sevgilin seni en don ne zaman aradi en son ne zaman msj atti su an konusuyo musunuz ne konusuyosunuz falan diyo ve telefonu alip msjlari okuyo en sinir oldugum sey . Sevgilim arayinca hoporloru ac falan diyo sonra sevgilimle okul hakkinda konusunca cok cocuksunuz ya baska seyler konusun falan diyo. Kendisi kactigi icin cok pisman cok mutluyum falan diyo ama hic degil her halinden belli bide bi tane cocugu var dogru duzgun hic ilgilenmiyo bile cocukla. Birakip disari kaciyo gezmeye. Evdekiler bakiyo cocuga. Eski sevgilileriyle konusuyo kocasinin hicbiseyden haberi yok. Ya bana boyle seyler demesi canimi sikmaya basladi artik ne yapmam lazim bi akil verin. Simdiden tesekkurler

Arkadaşlığınızı kesin.

Bide su var beni ariyo bazen,acmiyorum konusmak istemiyorum cunku hep ayni seyleri anlatip duruyo canimi sikiyo arayinca ya acmiyorum ya da mesgule aliyorum sonra ayip olmasin diye aradigimda da bu sefer o mesgule aliyo sonra isi dusunce ariyo

Uzak kalın, böyle birisiyle arkadaş kalmaya devam ederseniz sıyırmanız yakın.Küserse küssün telefonlarına bakmayın yüzsüz değilse anlar herhalde.

Negatif enerjisi olan insanlardan koşarak uzaklaşın.
Zaten herkesin hayatı yeterince zor bir de başkalarının negatif düşüncelerini çekmeye gerek yok.

Ne demek ya, benim mesajlarımı okuyacak, ilişkim hakkında abuk sabuk konuşacak, seni aldatıyor olabilir deyip, kendisi kocasını aldatacak...
Çok piss bozarım, son görüşmemiz olur zaten. Böyle sakat insanları çevrende bulundurma, kıskançlıkla sana zarar verebilir.

amacı belli
kıskançlık ve nifak sokma
arkadaşlığınızı kesin hele evli olmasına rağmen eski sevgililerine ah çekiyorsa kaçın ve yüzüne dahi bakmayın.

Görüşmemeye çalış hatta görüşme.Sevgilinle aranda olanları da anlatma.Kendisi gibi başkalarının da mutsuz olmasını ister gibi ne biçim sorular bunlar ya.

telefonunuzu alıp sevgilinizin size özel yazdığı mesajları okuyor.. doğru anladım değil mi...
sizde göz göre göre bu durumu izliyorsunuz.. öyle mi..
kusura bakmayın da bu yüzü de astarı da veren sizden başkası değil..
ona ne yahu... yeri gelir ablana kardeşine göstermezsin. bakmak istese özel hayat dersin.. e bu ne..

Hiç hos degil mesajlarini okumasi, iliskini didiklemesi. Ayrica bi de eski erkek arkadaslariyla gorusuyomus esinden habersiz bu hepten yanlis. Bence arkadasin olmayacak kadar dusurmus seviyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…