Mrb kizlar benim bi arkadasim var 21 yasinda ayni yastayiz cocukluk arkadasiyiz ama o 3 yil once kacarak evlendi ve benim ne zaman sevgilim olsa hep diyo ki seni sevdigini nerden biliyosun belki seni aldatiyo guvenme falan diyo ama hep diyo su an 2 yillik iliskim var cok mutluyuz cok sukur. Ama bu kiz neden boyle yapiyo bide yanina gidince hep soruyo sevgilin seni en don ne zaman aradi en son ne zaman msj atti su an konusuyo musunuz ne konusuyosunuz falan diyo ve telefonu alip msjlari okuyo en sinir oldugum sey . Sevgilim arayinca hoporloru ac falan diyo sonra sevgilimle okul hakkinda konusunca cok cocuksunuz ya baska seyler konusun falan diyo. Kendisi kactigi icin cok pisman cok mutluyum falan diyo ama hic degil her halinden belli bide bi tane cocugu var dogru duzgun hic ilgilenmiyo bile cocukla. Birakip disari kaciyo gezmeye. Evdekiler bakiyo cocuga. Eski sevgilileriyle konusuyo kocasinin hicbiseyden haberi yok. Ya bana boyle seyler demesi canimi sikmaya basladi artik ne yapmam lazim bi akil verin. Simdiden tesekkurler
Ne demek ya, benim mesajlarımı okuyacak, ilişkim hakkında abuk sabuk konuşacak, seni aldatıyor olabilir deyip, kendisi kocasını aldatacak...Mrb kizlar benim bi arkadasim var 21 yasinda ayni yastayiz cocukluk arkadasiyiz ama o 3 yil once kacarak evlendi ve benim ne zaman sevgilim olsa hep diyo ki seni sevdigini nerden biliyosun belki seni aldatiyo guvenme falan diyo ama hep diyo su an 2 yillik iliskim var cok mutluyuz cok sukur. Ama bu kiz neden boyle yapiyo bide yanina gidince hep soruyo sevgilin seni en don ne zaman aradi en son ne zaman msj atti su an konusuyo musunuz ne konusuyosunuz falan diyo ve telefonu alip msjlari okuyo en sinir oldugum sey . Sevgilim arayinca hoporloru ac falan diyo sonra sevgilimle okul hakkinda konusunca cok cocuksunuz ya baska seyler konusun falan diyo. Kendisi kactigi icin cok pisman cok mutluyum falan diyo ama hic degil her halinden belli bide bi tane cocugu var dogru duzgun hic ilgilenmiyo bile cocukla. Birakip disari kaciyo gezmeye. Evdekiler bakiyo cocuga. Eski sevgilileriyle konusuyo kocasinin hicbiseyden haberi yok. Ya bana boyle seyler demesi canimi sikmaya basladi artik ne yapmam lazim bi akil verin. Simdiden tesekkurler
Mrb kizlar benim bi arkadasim var 21 yasinda ayni yastayiz cocukluk arkadasiyiz ama o 3 yil once kacarak evlendi ve benim ne zaman sevgilim olsa hep diyo ki seni sevdigini nerden biliyosun belki seni aldatiyo guvenme falan diyo ama hep diyo su an 2 yillik iliskim var cok mutluyuz cok sukur. Ama bu kiz neden boyle yapiyo bide yanina gidince hep soruyo sevgilin seni en don ne zaman aradi en son ne zaman msj atti su an konusuyo musunuz ne konusuyosunuz falan diyo ve telefonu alip msjlari okuyo en sinir oldugum sey . Sevgilim arayinca hoporloru ac falan diyo sonra sevgilimle okul hakkinda konusunca cok cocuksunuz ya baska seyler konusun falan diyo. Kendisi kactigi icin cok pisman cok mutluyum falan diyo ama hic degil her halinden belli bide bi tane cocugu var dogru duzgun hic ilgilenmiyo bile cocukla. Birakip disari kaciyo gezmeye. Evdekiler bakiyo cocuga. Eski sevgilileriyle konusuyo kocasinin hicbiseyden haberi yok. Ya bana boyle seyler demesi canimi sikmaya basladi artik ne yapmam lazim bi akil verin. Simdiden tesekkurler