- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
-
- Konu Sahibi pitircikkiz
çocuk amacına da ulaşmış gibi gözüküyor buran rahatsız etmeyi başarmış seniKızlar bundan 3 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla bir ilişkiye başladım.Takılırız iyi hoş diyebileceğim nitelikte bir çocuktu.Beni çok kıskandığını belli eder ve tavırlarını gösterirdi.Çocuğa karşı bir şey hissedemedim ilk başlarda ama bir süre sonra (arkadaşım bir şeyler hissetmeye çalış diyip duruyorduu) hissetmeye başladım.Çocukla kişiliklerimiz çok zıttı ve yapamadık bitirdik daha yeni.Benden ayrılır ayrılmaz bir kızı buldu.Kızı sevmiyor bunuda başka bir arkadaşıma söylediği laflardan anlayabiliyorum.Arkadaşım ona pitircikkiz da başkasıyla olucak diyince sosyal medyaya kızla yanyana fotolarını koydu.Bu çocuk bana nispet mi yapıyor yoksa cidden gerizekalı mı çözemedim
takmak değil bebeğim arkamdan olmayan şeyleri oldu gibi göstermişteAmaan sende sevmediğin birini neden bu kadar takıyosunki...?
rahatsız ettiği konu yeni ilişkisi olması değil mutlu olsun ilgilendirmiyor beniçocuk amacına da ulaşmış gibi gözüküyor buran rahatsız etmeyi başarmış seni
Valla kim gerizekalı kim ileri zekalı bilemem ama,3 haftalık ilişkide kıskançlıklar,arkadaşın sipariş verir gibi hisset diyince hissetmeye başlamalar,seninle bitirip başka kızla çıkınca hemen kızı sevmesini beklemeler ,çocuk zıt gelip ilişkiyi bitirdiğin halde medyadan takip edip inatmı yapıyor diye kafa yormalar çokta zekaya uygun hareketler değil.Kızlar bundan 3 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla bir ilişkiye başladım.Takılırız iyi hoş diyebileceğim nitelikte bir çocuktu.Beni çok kıskandığını belli eder ve tavırlarını gösterirdi.Çocuğa karşı bir şey hissedemedim ilk başlarda ama bir süre sonra (arkadaşım bir şeyler hissetmeye çalış diyip duruyorduu) hissetmeye başladım.Çocukla kişiliklerimiz çok zıttı ve yapamadık bitirdik daha yeni.Benden ayrılır ayrılmaz bir kızı buldu.Kızı sevmiyor bunuda başka bir arkadaşıma söylediği laflardan anlayabiliyorum.Arkadaşım ona pitircikkiz da başkasıyla olucak diyince sosyal medyaya kızla yanyana fotolarını koydu.Bu çocuk bana nispet mi yapıyor yoksa cidden gerizekalı mı çözemedim
takmak değil bebeğim arkamdan olmayan şeyleri oldu gibi göstermişte
evet canım zaten herkes biliyor olayın aslınıda astarıda sadece bilmeyen kesime hitap ediyorGöstersin dursun günahların gider işte ne güzel ve sonuçta duruşunla herkes senide anlar onuda bi süre sonra...
olay şu arkamdan sallayıp durunca arkadaşımda bunu söyleme gereğinde bulundu sussun diye.sosyal medya dediğim facebook falan değil takip etme olayı o yüzden olmuyor açıpta profiline bakmıyorum yani kaldıki orda ekli bile değil bende.İyi de anlamadım hoşlanmamışsın bitirmişsin şimdi de kıskançlık mı yapıyorsunuz. Ayrıca arkadaşın ona neden eski kız arkadaşın da birini buldu deme gereği hissetti onu anlamadım siz bir ilişkiye başlamış değilsiniz ki arkadaşın yalan söylüyor asıl ve çocuk gerçekten çıktığı kişinin resmini koydu diye mi nispet yapıyor oluyor? asıl çocuğa nispet yapar gibi olmuş yani ilk sizin arkadaşınız başlatmış. Madem bu insanı sevmiyordunuz ayrıldınız neden hala sosyal hesaplardan takip ediyorsunuz silin bitsin ne amaçla koyduysa koydu neden yaptığından artık size ne?
ortak çok arkadaşımız var bebeğim ya kulağıma geliyor lafları gülsem mi kızsam mı bilmiyorumduyma görmee..olmayacak duaya amin deme...böyle tiplerden ancak zarar gelir...