Amacı Farklı Olan Erkek Nasıl Anlaşılır ??

ailesi baskıcı ve bunu erkekte biliyor demiştin.. amacı bu olsa zaaten kuzeninle düşünmez bence bunu..dışarda okadar sebil varken
demi aynen bende bunları dile getirdim kendisine
sagolun valla sizlerce yardımcı oldunuz inşallah biz doğruyu düşünüyoruzdur

ama söylede birşey var mangollina.. eğer amacı sex olsa neden bu kadar kuralcı birini seçsin. asla öyle birşey olmaz olamaz
kuzenm zaten görüşemeyeceğini bile dile getird..
ama cok acele olmuş..

Adamın hayatında ilk defa dişi görmesi gibi davranması bir yana, ikiniz de hayatında ilk defa yabancı erkekle karşılaşmış gibi davranıyorsunuz. Bu kadar garip genellemeler nerden geliyor bir sebep bulamadım.

Hayır, adamın niyeti uçkuru olsa ötekilere gitmez, "benimle böyle konuşamazsın diyemeyen kuzeninizde" aklı kalır. Bu bağlamda üzerine çok gitmesi tacizdir ayrıca, daha nesini yanlış anlamasından çekiniyor? Söz, nişan, evlilik, konuşmakta ne var ayrıca? Zeka gerektiren bir eylem bile değil. "Afedersiniz" o işi yapan kadınların önemli bir kısmı böyle biriyle beraber olacaklarına da camdan dışarı bakmayı yeğler. Para için yapanlar da zaten evlenmeyeceklerinden konuşmasına dikkat etmek zorunda değiller.

Adam muamele/marifet soruyor ya, kuzeninizin böyle karakterdeki bir adamdan hoşlanmasına acıdım resmen. Ama beni ilgilendirir mi ilgilendirmez, sonunda evlilik var diye bu tip bir insanı ben çekmem, bir başkası bayılabilir onda bir sorun yok ama kuzeniniz sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o. rolünün bir kadın olarak kendine uygun olacağını düşünüyorsa, çünkü adamın davranışı o yönde, buna da "sen ne biçim konuşuyorsun?" tepkisini göstermiyorsa, iki gün sonra, kocam neden böyle diye ağlamasın. Adamın karnı tok, sırtı pek olacak, çünkü yemeğini yedi, tatminini oldu. Karısını da evlenilecek kızlardan seçti, artık kafası rahat.

bende de tecrübeyle sabit..... aman diyim... hele bu hanzo ki ne hanzo...

Evlendikten sonra erkeklerin farklı bir fantezisi olunca "sapık" ilan ediyorlar. Halbuki konuşsalar anlayacaklar fikrini, yapısını. Ama ayıp, konuşulmaz.

Hic hos bir konusma degil bence igrenc
Adam bunlari ogrenmek istiyosa uygulasin daha iyi uzermde
Şaka bi yana gercekten fiilen uygulanmasi bile bu konusmadan daha iyidir
Boyle tiplerden cok karsima cikti ve bende bu tur konusmalari sevmedigim icin yalniz kalmayi tercih ediyorm ,

Ben de size katiliyorum. Konusulmasi lazim ama tarz tavir üslup önemli. İki insanin arasindaki samimiyete gore degisir durumlar.

dediğiniz gibi kızlar tabiki konuşulması lazım
cinsellik kötü birşey değil sonuçta..
ama uslup ifade ediliş şekli yanlış
inşallah birdaha böyle ifadeleri kullanmaz

Tek bir şey söyleyeyim,ben böyle biriyle evlenmek istemezdim.adam cinselliğe çok meraklı olabilir ama sevse sanki biraz dinginleyebilirdi bu Duygularını.kuzenine de söyle çok çok dikkatli olsun

Bana da pek normal gelmedi. O nasil laflar öyle. Adamin niyeti evlenmeden önce baska şeyler olmasa bile açıkçası ben adama guvenemezdim. Çapkın bir kere bu bariz. Kuzeninizle yetinmeyecek bir çapkınlık diye korkuyorum. Kayabilir her türlü baska yerlere. Bunun hamieligi var lohusasi var.. rahat insan böyle olmaz rahatliktan olsa kuzenin konusamayiz dedikten sonra bu konuyu devam ettirmezdi duş meselesi olarak.

adama bak resmen suyunu çıkarmış
tamam 1 -2 senelik ilişkilerde olur böyle cilveleşmelerde.. daha yeniyse adamın niyeti belli...
birde bu türlerin başka versiyonları var.. kız utangaç yanında belli oluyor ama (sokakta) adama bakıyoruz kızın orasını burasını tutmaya çalışıyor.. Eğer kuzeninin yanındada böyle şeyler yapıyorsa o zaman adamın niyeti evlenmek değil bence.. Nasıl olsa evleneceğiz deyip herşeyi kendine hak gören adamlardan...

İlk konuşmaları bu sekilde olsaydı evet amacı sırf o diyebilirdim.Ama onlar evlilik adına karar almıslar ve cocuk onu tanımak istiyor dişiliğini merak etmiş su zamanda bunlar rahtça konusuldugu icin oda bundan destek alarak sormus bilmiyor ki kuzeniniz gibi boyle seyleri sevmeyen bir sürü kız var.Karşısında baska biri olsa onun dilinden anlayan o sohbet daha farklı olurdu tabiiki.Yanyana durusu konusması davranısı nasıl o onemli

Sacma sapan yorumlar var. 3.kisileri niye sokuyoki araya.
Adam 29 olmus haliyle kestirmeden gidiyo. Vakit kaybetmek istemiyo.
Ev alirken bile gunes aliyo mu. Soguk oluyo mu. Isinma sistemi dogalgazini sorariz.
2 3 yildir evli olupta bakireyim diye yazanlar var burda.
Adam hakli en dogrusu ogrenmek. Cinsel hayatim olmayacaksa senle uzatamam evlenmem demis ozetle

marifetlerini gorecegiz ne demek yaa tovbe gulesim geldi .. bu konularin bir cift arasinda konusulmasi gayet dogal.. lakin kuzeninizin karsisindaki tip eski kafali erkekler gibi konusmus ayrica bu ne acele ! Adama bak sen bildigin seks duskunu .. amaci farklida olabilir ciddide olabilir ama ciddi gozukmuyor eger kuzeninize deger vermis olsaydi yada birazcik saygisi olmus olsaydi bu konulari acmazdi... Kuzeniniz dikkat etsin

Yani bencede boyle seyleri evlilik düsünen insanların merak edip konusması normal ama cok kısa bi zaman olmus simdi boyle kısa bi zamanda hemen bu samimiyete gelmek de sacma olmus bana gore kızı korkutur kısa bi süre olduysa yani ben korkardım biraz cekinirdim..Zaten evlenince cinsellik olacak cinsellik olmazsa evlenmem gibi bi düsüncede sacma olur bu 25-29 yaslarındaki iki insan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…