Amacı Farklı Olan Erkek Nasıl Anlaşılır ??

Kuzenin bi değişik evet. ama görücü usulü tanıştırılmışlar anladığım kadarıyla ve görücü usulü bikaç günlük tanıdığın biriyle bunları konuşmak için abazalıktan duvarları tırmalıyo olman lazım. Adam azmış. Dikkat etsin kuzenin üstüne saldırmasın. Tamam evlenmek istiyo ama 29una kadar hiç sevişememiş zavallı ondan evlenmek istiyo. Ayrıca kadına hiç saygısı yok bu herifin. Tarzı hoş değil. Kuzenin rahatsız olmakta haklı. Söyle ateş bacayı fazla sarmasın..

Kuzenin bi değişik evet. ama görücü usulü tanıştırılmışlar anladığım kadarıyla ve görücü usulü bikaç günlük tanıdığın biriyle bunları konuşmak için abazalıktan duvarları tırmalıyo olman lazım. Adam azmış. Dikkat etsin kuzenin üstüne saldırmasın. Tamam evlenmek istiyo ama 29una kadar hiç sevişememiş zavallı ondan evlenmek istiyo. Ayrıca kadına hiç saygısı yok bu herifin. Tarzı hoş değil. Kuzenin rahatsız olmakta haklı. Söyle ateş bacayı fazla sarmasın..
yok aslında görücü usulü değil bir arkadaş ortamnda tesadüf eseri tanıştırılmş
haklsınız syleyiş tarzı cok kötü ya saygısızlık gibi.. tabi konuşulması gerek ama bielemedim yinede
sanırım cok dikkat etmek gerekecek bu herife :KK14:

bende bilemedim ya hiç başıma gelmediği için..

Gerçekten aptalaşıkın söylediklerini ciddiye al. Bu adam evlenir kuzenin merak etmesin. Ama abaza kıronun teki. Daha şimdiden kızı aşağılıyor. Bu konular konuşulur. Ama muhabbet iyice ilerleyince. Akıllı adam zaten kadının utanmayacağı zamanı bilir. Bu kadar çirkince üstüne gitmez. Hakimiyet bende bana banyo yaptırırsın falan. 2 kere gördüğü kıza nasıl diyebiliyor bunları?

Eger duygusal olarak yogun bisey hissetmiyorsam sutlardim ben boylesini, ama devam edecekse ciddi bir ayar ceksin, ben bu konularin bu tarzda konusulmasindan hoslanmiyorum, tavrini cok seksist ve baskici buldum, zamanla kendiliginden dogal gelisir bunlar taniriz birbirimizi ama su an bu tarz konusmalardan rahatsiz oluyorum desin. Insansa anlar zaten karsisindaki.

Adamın seksist denmesinden sonra yine duşa gireceği gibi bir izlenim oluştu bende :KK48:

Çok itici yaa. Çifter arasında böyle konuşmalara isteğe bağlı olarak olabilir. Ama bu tip bir diyalog yeri geldiğinde, doğal bir biçimde kendiliğinden gelişir. Üstelik kuzeniniz istemediği halde adam üsteliyor çok çok itici.
Bu arada kuzeninizin hatası daha tanımadığı etmediği adamla ''evlilik düşünerek'' bir ilişkiye başlamak. Hala daha mantığını çözemedim bu olayın. Burada hep okuyorum. 1 kadın ve 1 erkek tanışıyor daha ilk konuşmada ''Yalnız ben ciddi bir ilişki istiyorum.'' deniliyor. :KK57: :KK57::KK57: Sonra da o adamın yaptığı tüm hayvanlıklara boyun eğiliyor ucunda evlilik var diye.
Kuzeniniz bu adamı bıraksın. Bir daha ki sefere de tanımadığı etmediği adamla evlilik planı yapmasın. Adam hırsız mı tecavüzcü bilmeden öyle plan mı yapılır? Tanışırsın, sevgili olursun, iyi anlaşırsın ''Bu adamdan koca olur'' dersin, karşındaki de isterse evlilik planları yaparsınız.

sizce napmalı nasıl bir yol izlemeli
oda amacı acaba sadece cinsellik diye mi yorumluyor
benimle evlenmek gibi bir niyeti yok zaman geçirmek mi istiyor die bu düşünceler içinde kalmış ya
bende fazla yorum yapamadım..
vallaha tek bir konuşmaya bakıp adamın niyetini bilemem ki. belki de sadece zevzek ya da kuzeninizin utanmasını eğlenceli buluyor kasten yapıyor kızdırmak için, farkında bile değil yani şu an hakkında düşündüklerinden.
adamın niyeti cinsellik olsa ne yazar? kuzeniniz kendi hayat görüşüne uygun yaşasın yeter. bakın evlenmeden birlikte olmasın demiyorum, evlenemezse pişman olacağı şeyler yapmasın diyorum. iş kuzeninizde bitiyor bence
Evet cinselliği hazmedememiş ve aslında konuşsa da kınayacakmış gibi duruyor.

Marifetlerine bakacağız ne demek? İktidar ilişkisinden bahsediyor, cinsellikten değil.
yani ya öyle ya da kızı utandırmak için zevzeklik yapıyor kasten.
ama ilki bu konuşmada daha ağır basıyormuş gibi geldi bana da.

Bu şekilde konuşup ardındanda duşa giriyorum demesi ne kadar iğrenç.
Evlilik öncesi cinsellik konuşulmalıdır hepten kapalı kutu gibi evliliğe başlamak saçma ama böylemi konuşulur yaa:/

Cinselliğe tarafların bakış açısı illaki konuşulur ama hem çok erken olmuş hemde bu ne kıroluk? Ergenlikte beyinle cinsel organ yer değiştirmişte bidaha geri dönememiş gibi olmuş, tiksinç! Tatlım kuzenin iyi analiz etsin, elbette konuşulur bu konular ama utangaç birininde bu kadar üstüne gitmedi hoş değil

Normalde kolay kolay şu yorumu yapmazdım, ama şu tipteki herifleri yüz metre öteden tanırım, bununla övünmesem de.
Adamın derdi sanal seks, belli ki o dakikalarda libidosu tavan yapmış ve hali hazırda elinde bulunan kızı konuşturarak tatmin olmak istemiş.
Bu konuşmanın elbette ki karakterleri, noktaları, virgülleri biraz daha farklı olsaydı, evlenmeden önce cinsellik hakkında yapılan sağlıklı bir konuşma olduğunu söyleyebilir, çok pis de anlayışla karşılayabilirdim, bana göre de normal şartlarda bireyler evlenmeden önce bunları konuşmalı, hatta konuşmakla kalmamalı direkt sevişmeli.
Ama şu konuda, adamın derdinin sağlıklı bir cinsellik konuşması olmadığı bana göre ne yazık ki bariz. Ha, o anda libido yüksekliğinden çenesini tutamamış olmasını bile anlayışla karşılayabiliriz, ama adamın konuşmaları gün aşırı kızı bu yönde konuşturmaya yönelikse, kuzeninin kaldırabileceği tipte bi ilişki değil bu, söyliyim.

yani adamın yazdıkları iki sevgili arasında normal aslında ufak tefek cinsellik dokundurmalı sıcak bir konuşma. ama kuzeniniz farklı bir kız. nasıl diyim çekingen kuralcı o yüzden bu tür konuşmalar yanlış diye şartlamış beyninde. sanırım szi adamın niyeti seks mi acaba diye soruyorsunuz. bence hayır. seks bulmak o kadar zor değil kalkıpta bu kadar utangaç kurallı bir kızı hedef seçmez en azından yada evlenicem diye ciddi bir niyetle yaklaşmaz. istemeye geliceklermiş evlenmek istiyor ama ister istemez kızı beğenmiş ve beyninde bu evliliği kurguluyor.

Sorun bu kısım değil. Adam evlenince yapacağı şeylerden bahsediyor.

Ama arkadaşınızda da değişik bir bakış açısı var. Tek konu evlenecek mi evlenmeyecek mi değil ki. Adam gayet aşağılayıcı bir şekilde bahsediyor cinsellikten.
Evet ya ben şu kısma takıldım henüz yeni bir ilişki ve hatunum diyor??Konuştuğu konu ise cinsellik? ??Yani aslinda bu tür konuşmalar NORMAL ama daha yeni başlamış bir arkadaşlık için erken.Once bir karşındaki insanı tanimaya çalış en son bu konulara gel demi.

Yeni bi iliskide anormal bi mesaj olmus bu tab.. Sanal sex yapmis bi nevi. Illaki dusuncelerini bilicek nasil bi kadinla beraber oldugunu ogrencek ki kadinda ogrenmeli bunda ayip veya garip bisey yok. Konusulmali ve yasanmali fakat kisa bi iliskide bu tarzda degil bencede.. Ya cinsel yonden ac nasil konuscagni dozunu bilmiyo diye masum biseyde dusunulebilir yada gonul.eglendirdigide.. Ama diger konusmalar hep bu yonde bu tarzdamiymis ki..

Bu adam evlenince 29 yılın hncını bir gecede almaya kalkışmasın ?:KK30::KK70:

İkide bir konuyu oraya getirmesi normal değil.Tiksindirici hatta.Adamın niyet belli .evlilik galan değil cok net bunu söylerim.cinselliğin de zamanı var kaldı ki her sözün sonu oraya gidiyorsa aklı s...inde demektir.
Bu adamdan kac deyim bak sana.yarın kuzeninden coplak poz falan isteyecek.yakınlaşma isteyecek.adım gibi eminim.
Tipik kro,cahil...

X