Amaç ne ola ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kendi eşim gizli gizli fotoğrafımi çekse hayırdır derim yani. Bunu sormak hakkiniz.

yok biliyorum ama maşallah her şeyi sır belki de vardır. Ya zaten özel hayat anlamında bir şey sormam da anlatmam da sadece iş arkadaşım yemeğe çağırmakla hata ettim
Hala geç değil. Sorun içiniz rahat etsin. Ne kaybedersiniz ki. Lüzumsuz bir insan hayatınızdan çıkmış olur. Ben sana soramadım ama içimi kemirip durdu, geçen gün yemeğe gittiğimizde eşimin fotosunu çektiğini gördüm. Bunun nedenini merak ediyorum deyin. Ama hazırlıksız yakalayın ve yüz yüze sorun. Yalan düşünme fırsatı olmasın. Ne cesaret ya birlikte takılırken gizli çekmek.

Ayy senin telefonun ne guzel foto cekiyormus ver bakim kocam nasil cikmis diye isteyebilirdiniz. Hicbir tepki gostermemek garip olmus. Bence amaci dedikodu. Ortak bir arkadasiniza bravele yemege cikacagiz kocasi da geliyor demistir. O kisi de kocanizi merak edip fotosunu cekip at demis olabilir.
annesine de atmış olabilir şimdi geldi aklıma her öğlen yediğini atıyordu bu sefer yiyemediğini atmıştır! :kızgın:

Allah razı olsun tokat gibi oldu. Bu konuda kendimi geliştirmeliyim belki de insanları kırmak üzmek istemiyorum diye kendim kırılıp üzülüyorum. Hayret. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ailecek tanımadığınız insanları, eşiniz ya da ailenizin olduğu ortamlara dahil etmeyin bence. Toplumda ciddi bir yozlaşma var.
Sınırlar iyidir. Kafanız rahat olur. Ama bunu ona mutlaka sorun. Eşiniz de görmüş bakın fotoğraf çektiğini.
Benim eşim olsa benden önce o sorardı. Eşiniz de susmuş, sadece şaşırmış.
Bi gariplik var ve bu konuyu ona sorun. Yemekte uzatmadım ama galerinde fotoğrafları gördüm, neden çektin diye açık açık sorun. İkna olana kadar sorun. Bunu kimse yapamaz, özel hayatı ihlaldir bu.

Keşke sorsaydiniz o an ne yapıyorsun diye. Saçma sapan hareketler. Mesafenizi koruyun

hoşgörülüyüm gerçekten. İnsanı kırarım kırmasına da sonu iyi olmaz dönülmez yerlere gelir diye sustum açıkçası

Hoşgörü böyle bir şey değil. Eşinizin ve sizin fotoğrafınızı rızanız dışında çekmiş ve birileriyle paylaşmış.Kime , niye göndermiş fotoğrafınızı ? Böyle arkadaşlık olmaz.

Şimdi de sorabilirsiniz? Aptal olmadığınızı anlasın. O gün eşimin yaninda seni mahcup etmek istemedim ama fotoğraf çektiğini gördüm,eşimin resmini de anlık galerinde gördüm sebebi ne diye sorun. Sizinle ilişkisine değer veren biri olsa sizin yanınızda eşinizin fotoğrafini cekmezdi.

Siz neden bu kadar korkuyorsunuz anlam veremedim doğrusu. İkili ilişkilerimde bana uygun olmayan ,doğru bulmadığım davranışları olan insanları hemen çıkarıyorum hayatımdan ne gerek ki yani
korku yok niye olsun da ikili ilişkilerimde bana uygun olmayan doğru bulmadığım davranışları ve insanları hemen çıkarmam için bir şeyleri yaşayıp görmem gerekiyor ve ben bunu 7 sene sonunda gördüm şu an zaten hayatımdan çıkardım gördüğümde merhaba ötesi olmayacak zaten. Yaptığını yüzüne vurmakta çekiniyorum çünkü kız bekar şimdi beni yanlış anlar inkar eder yok evlisin senin kocandan bana ne hava mı atıyorsun gibi şeylerle bana gelirse hoş olmaz hoşluk çıkartmam yani.

Hala geç değil. Sorun içiniz rahat etsin. Ne kaybedersiniz ki. Lüzumsuz bir insan hayatınızdan çıkmış olur. Ben sana soramadım ama içimi kemirip durdu, geçen gün yemeğe gittiğimizde eşimin fotosunu çektiğini gördüm. Bunun nedenini merak ediyorum deyin. Ama hazırlıksız yakalayın ve yüz yüze sorun. Yalan düşünme fırsatı olmasın. Ne cesaret ya birlikte takılırken gizli çekmek.
olay dün oldu zaten

ben yerinizde olsam bugün boşluğumda dün kafamı bir şey karıştırdı der bize anlattığınız gibi bu olay örüntüsünü anlatırım ve Neden diye sorarım.Oda cevap vermek zorunda zaten

Arkadaşınız sandığınız gibi birisi olmayabilir. Bir daha eşinizle aynı ortama sokmayın ve siz de aranıza mesafe koyun .

Dedikodunuzu etmiş kendi arkadaslariyla. 🤷
Banada oyle geliyor birilerine paylasti .
esiniz yada siz guzelmisiniz cekistirme babinda kiz guzel oglan cirkin oglan guzel kiz cirkin diye birilerine giybet yapiyor velevki yada erkk arsdsi var ona atiyor aile ile birlikteyim iyi niyetli dusunem neyse

Banada oyle geliyor birilerine paylasti .
esiniz yada siz guzelmisiniz cekistirme babinda kiz guzel oglan cirkin oglan guzel kiz cirkin diye birilerine giybet yapiyor velevki yada erkk arsdsi var ona atiyor aile ile birlikteyim iyi niyetli dusunem neyse
yani normal bir çiftiz sıradan ekstra birimizin güzelliği yok bence

kötü olurum zaten konuşmayı düşünmüyorum en azından eski samimiyeti asla göstermeyeceğim. Çevresinde neden arkadaşının olmadığını da anlamış bulundum.
Bakın dünyada görüp görebileceğiniz en kıskanç olmayan insan benimdir. Ama bu durumu ben yaşasaydım muhakkak o an sorardım hadi soramadım basiretim bağlandı diyelim, sonrasında muhakkak sorardım. Üstte bir üye gayet güzel yazmış, dün eşimin yanında mahcup etmek istemedim ama gördüm diye girin. Çektin mi demeyin, çektiğini gördüm neden çektin ve kime gönderdin diyin. Zaten o konuşmadan sonra muhtemelen bir daha iletişim kuramaz sizinle.

Ayrıca gerçekten neden arkadaşınız sizinle yemeğe geliyor? Ben olsam inanılmaz rahatsız olurum. Eşim samimi olmadığı bir arkadaşını sırf reddedemedi diye yemeğe getirse gerçekten sinirlenirim. Bu konuda da hatalısınız.

Anonim bir forum sitesinde, birbirimizi kandırmasak mı.😒 Yazdığınız mesajdaki anlam çok açık ve orada yemekten bahsetmediğiniz de belli.
hanfendi eşimin resmini atıyor yiyemediğini attı diyorum bunun hoşgörüyle ne alakası var ya benim eşim evet yiyemediği eşim. konu bambaşka siz neye takılıyorsunuz

İlk hata eşinizle baş başa yiyeceğiniz yemeğe onu da dahil etmek olmuş. Eşime söz verdim kusura bakma yarın seninle yiyelim diyebilirdiniz. Ne gerek vardı onunda gelmesine? İkinci hata ise direk o anda sormamak olmuş. Hayır 1 kerede çekmemiş ki. 3 tane çekmiş bayada açık vermiş. Şaka yollu bile sorabilirsiniz nasıl kocam çok fotojenik dimi, bende bakayım fotoğraflarına diyerek girişseydiniz lafa. Geç değil bence hala sorabilirsiniz. Hiç hoş bir şey değil. Fotoğrafı ortak bir arkadaşınıza attı bence, bi dedikodu dönmüş biriyle.
Aranıza mesafe koyun. İş dışında muhatap olmayın. Zaten baksanıza o size özel hayatı ile ilgili hiçbir şey söylememiş. Siz neden eşinizle yemeğinize kadar dahil ediyorsunuz?
Fazla iyi niyetlisiniz. İnsanlar kötü, devir çok farklı artık. Bu kadar güvenmeyin, hoşgörülü olmayın hak etmeyen insanlara karşı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X