Amaç ne anlayamıyorum..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
5aydır biriyle beraberim.23 yaşındayım o 27 yaşında.Yeni tanıştığımızda birbirimizi anlatıyorduk kaç kez sevdik ne kadar çıktık vs diye.Bana demişti birini sevmiştim ortaokuldan liseye kadar.Sonra yaşından büyük biriyle evlendi ama unuttum artık bacım gibi hatta facemde var dedi.Ben de silmeni istiyorum dedim tamam sildim dedi.Neyse daha sonra bu faceyi dondurdu.3 ay kapalıydı.Dün konu açıldı silmiştin dimi dedim evet dedi aç göster orda gözüküyor zaten dedim.Bana farklı bir isim söylemiştim.Sonra silmediğini ama sileceğini uzaktan akraba olduğunu evlenmiş biri için abarttığımı söyledi.Ogün hastaydı hep yanında oldum hastaneye git gel yardımcı oldum.Ama o benim gözüme baka baka yalan söyledi.Gün boyu beraberdik tam ayrılcakken öğrendim bunu morelim bozuldu gidicem dedim gitme bak zaten kötüyüm gerek yok bunlara dedi sesi titredi gözleri doldu ben yine çektim gittim.Mesaj attı yarın izin alıcam görüşelim diye.Hayır dedim.Kızlar ben hep dürüst oldum her konuda gerçekten tek yalan dahi söylemedim.Kendisine de dedim mutlu olmak cenneti yaşamak istiyorsan ban yanlış yapma dedim.Tamam söz dedi 1 saat sonra bu mesele çıktı.Akşam ver şifreni bakayım dedim baktım çıkartmış kızı.Ama morelim bozuldu.1 sene önceye kadar evliikten dönmüş çok şeyler yaşamış artık mutlu olmak istiyorum diyor ama isteyen böyle mi yapar.Sebebini sordum en baştan öyle söyleyince sonra aramız bozulmasın diye uzattım diyor.Sanki en başta söyleyince yalan olmuyor.Dürüst olunca insanlar ne kaybeder yıllardır cevaplayamadım bu soruyu.Ben çiziyorum onlar eline bir silgi almış siliyor.Heh tamam bu ilişki old diyorum sonra bişey çıkıp balyozla kafama dan dan vuruyor ne olması daha çok yolun var diyor..Anlayamıyorum abartıyor muyum haklı mıyım haksız mıyım iyicene dengemi kaybettim..

ilk başlarda ciddiyetle başlamamıştır belki ilişkiye o yüzden yalan söylemiştir. Erkeklerin genelinde bu var malesef öylesine diye başlıyorlar

Bu hesaptan silmiş olabilir başka senin bilmediğim bir hesap alip ekleyebilir Watsap var sonuçta istese oranda ulaşabilir bu güvenle alakali bisey.faceden sildi diye guvendiyseniz z artik hic konuşmazlar diye sizin seçiminiz.güven sarsilmis bi kere.

Yalan soylemesi hos degil, ama bu facebooku takinti yapanlarida anlamiyorum ..

Adam istese her turludr ulasabilir , facebook olmasa , whatsapp olur , whatsapp olmasa , twitter olur. .
Olurda olur yani ..

Guvenle alakali bir durum bu ..
Eger birine guveniyosan , facebook hesabinda istedigi kadar ex asklari olsun bayanlar olsun ilgilenmezsin ..
Ama guven yoksa boyle sarsilir insan iste ..

Facesinden silince ne olacak beyninden silecek misin? ilk aşklar hiç bir zaman unutulmaz 30 yıl geçmiş olsada, kadın evlenmiş zaten sevdiğine meraklı olduğunu sanmıyorum. olsa zaten başkası ile evlenmezdi. İlişkinin en başında yalan söylemiş o konuda kızmakta haklısın ama belkide bu kadar ilerleyeceğini bilmiyordu. Hem sana artık görüşmüyorum da diyebilirdi. Facesinde ekli olduğunu da söylemeyebilirdi. Bence insanların geçmişte yaşadıklarını takmayın kafanıza mutsuz olursunuz.

İşte canım mesele bu güvenmeyi bilmek lazım. Ben erkek arkadaşım ne facesine karışırım ne telefonunu karıştırırm telefon orta yerde durur almam bile. Yapmak isteyen aynen senin dediğin gibi gizli yapar, 2. telefon kullanır gene yapar. Onları yapacak kadar güvenmediğim birisi ile zaten sevgili olmam.

Facebook u bu kadar kaale almayın lütfen. Kaç evlilik kaç birliktelik bozuldu bu yüzden ne gerek var ki? Sen birine güveniyorsan şunu sil bunu yap falan demene gerek yok bence. Birbirini seven iki insanın bunları problem etmesi ne kadar yanlış..

face den siler başka faceden ekler, hepsinden çıkarır kafasından çıkarır mı o muallak...
yalan söyleyerek en başata hatayı yapmış zaten,
bunun sonu yok,güven bi ilişkinin temelini oluşturur...
kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin

Ay iyi ki bi yanlis yazmis. Hemen yüklenin konu sahibine. Moda oldu he her yanlisi düzeltmek
Dogrusunu ogrensin dedik fena mi ettik? Benim aliskanligim malesef tdk gibi hata gordugum zaman dayanamiyorum. Yuklenipte ne yaptim ayrica? Dogrusunu yazdim o kadar. Konu sahibi size mutesekkir olmali avukatliginizdan dolayi hadi selametle

Bencede face nedir ki aklında silemiyolar yani aynen şuan seninlemi tamam sevdiğinden eninden ve bunun için çabalıyorsa uzatma durumu devam et seviyorsan ilişkine canimmm

Yani kesinlikle haklisin.

Bende esimin facebookuna asla bakmam , telefonuna bakmam ..
Zaten adam yapmak istese gozume sokarak yapmaz ..
Gizli yapar ne yaparsa..
Yani dedigin gibi benimde boyle suphelerim oldugu biriyle asla evlenmezdim.. sevgili olmazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…