- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
bence herseyi istediğin gibi yap sonradan içinde kalmasın :))
saol canım :) sanki benimde içimden geçenler senin yorumların gibi :) yani sakaryadan çok kişi gelmez istanbula düğüne nişanlımın aileside öyle kalabalık değiller fazla:) mantıklısı nikah sankiii:)anladığım kadarıyla hem skaryada hem istanbulda düğün olcak. sakaryadaki hem kına hem düğün gibi olcak ki senin ailen orda olsa gerek. istanbuldada eşinin tarafı için diye düşünerek kendi fikrimi sölim. madem sakaryada düğün gibi olcak ailenle göbek atıp eğlencen ikinci bir düğün daha sana sadece strese ve masrafa mal olur.. bencede nıkah yap düğün parasıyla balayını uzatDD
Benim anlamadigim bunu neden nisanlinla degil de annesiyle konusuyorsun. Nisanlin ne dusunuyor? Senin gonlunden ne geciyor? Eger iki dugun olacaksa balayi olmayacak mi? Olmayacaksa bir dugun bir nika yeterli.
sakaryada dügün
istanbulda nikah yaparsınız
hem ailenin geri dönüşü kolay olur
hemde masraf azalır balayına gidersiniz
Bence de balayiTebrik ederim bu arada 😄
Burda içinde kalacak bir şey yok aslında .
Bir şehirde nikah bir şehirde düğün ve sonra balayı
benim düğünüm gündüz oldu :)
gerçi düğün derken oynamadık biz
nikah sonra da yemek
sadece nikah da olsun istemedim yemek oldu
deniz kenarında güzel bir yerdi
güzel de oldu.
bi gece önce de bi otelde küçük bi kına yapmıştım
bence düğününü yap balayını gecikmeli yaparsın herzaman ama düğününü bir daha yapamazsın. gerekirse kredi kartına taksitle gidersiniz balayına. 1 bçk milyara da gidebileceğin yerler var bir sürü ve güzel.. 1 yıla böldürsen 100 liradan ödersiniz... düğünün geri dönüşü yok ama içinde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?