- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi mysticbaby
evet kesinlikle haklısınız keşke bunları onada gösterebilsemişin içinde şiddet varsa ben o evliliğin bitmesinden yanayım.çünkü bugün sana bunu yapan yarın çocuğuna da aynısını yapar.
eğer hastaysa tedavi olacak sana bunu çektirmeye hakkı yok.evlat ne zorluklarla büyütülüyor biliyorsun sen de annesin,çocuğunun saçına zarar gelse dünyayı yıkarsın değil mi? seni de bir anne-baba büyüttü,elin adamı sinirlendiğinde vursun tartklasn diye büyütmediler.
sizin neyinize sinirleniyor??? hangi davranışınıza
evet kesinlikle haklısınız keşke bunları onada gösterebilsem
davranış gerekmiyor pek her gün kanal değişirim ses etmez o gün değiştim diye kıyamet kopar sorun bu zaten ortada kavgalık ciddi birşeyler yoko kadar gereksiz şeyler için canımı yakıyorki
eğer görmek isterse görür zaten.ailesi ile görüş bizim oğlanın sinir sorunu genetik demekle olmaz oğullarını alsınlar konuşsunlar tedaviye ikna etsinler.
madem doğudasınız ailen muhtemel yanınızda değil..onları görmek için izin alın ailenizin yanına gidin belki uzaklık iyi gelir
Ben sadece fikrimi yazıyorum,hayat sizin,karar sizin..babasını özler üzülür diye korkuyorum
onu denedim daha kötü oldu bensizliğe öyle alıştıki sonra toparlanamadık bile
of of iş stresi çok kötü birşey eve de yansıyor. tayinini istesin başka ile
burdalar zaten annesi babası 15 gün tatilde hazır burdayken bende konuşmayı düşünüyorum duruma göre bir yol izlemeyi düşünüyorum
S sevdasinemalarda arkadaş da söylemişyukarda bahsettim biraz eşimin hastalık derecesinde sinir sorunu var sinir sorunu aileden gelen genetik bir durummuş annesi babası öyle diyor, bunun ekstrası emniyette çalışıyor olması doğuda can korkusuyla görev yapması da ekleniyor , doktora gitmeye yanaşmıyor ona göre durum normal, ama bana şiddeti arttırıyor gittkçe önceden küfürler bağırma felansa bir sonrasında tartaklama oluyor bundan sonraki siniri anladığım kadarıyla daha kötü olacak çözemiyorum ama çözmek istiyorum
S sevdasinemalarda arkadaş da söylemiş
tartaklarsa Allah korusun ne olacak.. dayanabilecek misin
hemen yumuşuyor musun kavga sonrası.. bide evim in dediği gibi korkut gözünü
ne münasebet itip kakıyor falan
bide kendini geri çek çocuğun ve kendi iyiliğin için yap bunu
çok sevdiğini belli etme... biz kadınların en büyük hatası bu malesef..[/QUOTa
herşeyi allatn alma huyumuz varya....
aman sorun çıkmasın huysuzluk olmasın diye sus sus bu hale geliyoruz malesef.
bu bir kaç çözüm yolunu denicem iş büyük bir tartaklamaya gelmeden çözmem gerek tüm çözümlere rağmen olmuyorsa o zaman son çareyi düşüeceğim
S sevdasinemalarda arkadaş da söylemiş
tartaklarsa Allah korusun ne olacak.. dayanabilecek misin
hemen yumuşuyor musun kavga sonrası.. bide evim in dediği gibi korkut gözünü
ne münasebet itip kakıyor falan
bide kendini geri çek çocuğun ve kendi iyiliğin için yap bunu
çok sevdiğini belli etme... biz kadınların en büyük hatası bu malesef..
ayneeen katılıyorum. bende çok sevdiğimi belli ettim azıttı eşim
görümcem bir gün bana dedi ki biz abimin yüksak sesle konuştuğunu duymazdık
Efeliği bana ve çocuğumamıymış
ama ben belli etti geri dönüşü olmayan yollara gireriz dedim bir nevi tehdit ettim
aynen bende canımayneeen katılıyorum. bende çok sevdiğimi belli ettim azıttı eşim
görümcem bir gün bana dedi ki biz abimin yüksak sesle konuştuğunu duymazdık
Efeliği bana ve çocuğumamıymış
ama ben belli etti geri dönüşü olmayan yollara gireriz dedim bir nevi tehdit ettim
Nasıl yani mutsuz?kimler çocuk için hayatını mutsuz devam ettiriyor