ama çocuk var vakaları....

evet kesinlikle haklısınız keşke bunları onada gösterebilsem

davranış gerekmiyor pek her gün kanal değişirim ses etmez o gün değiştim diye kıyamet kopar sorun bu zaten ortada kavgalık ciddi birşeyler yoko kadar gereksiz şeyler için canımı yakıyorki

madem doğudasınız ailen muhtemel yanınızda değil..onları görmek için izin alın ailenizin yanına gidin belki uzaklık iyi gelir

eğer görmek isterse görür zaten.ailesi ile görüş bizim oğlanın sinir sorunu genetik demekle olmaz oğullarını alsınlar konuşsunlar tedaviye ikna etsinler.

burdalar zaten annesi babası 15 gün tatilde hazır burdayken bende konuşmayı düşünüyorum duruma göre bir yol izlemeyi düşünüyorum

of of iş stresi çok kötü birşey eve de yansıyor. tayinini istesin başka ile

bu yaz isteme hakkımız var inşallah olacak oda çözümlerimin arasında bir yol tabi normalde kalacaktık ama kalmamaya ikna ettim ikinci şark da var bizde ikisinide yapalım diyordu ama ben ikna etmeye çalışıyorum 100 de 90 ikna oldu gibi

S sevdasinemalarda arkadaş da söylemiş
tartaklarsa Allah korusun ne olacak.. dayanabilecek misin
hemen yumuşuyor musun kavga sonrası.. bide evim in dediği gibi korkut gözünü
ne münasebet itip kakıyor falan
bide kendini geri çek çocuğun ve kendi iyiliğin için yap bunu
çok sevdiğini belli etme... biz kadınların en büyük hatası bu malesef..

ayneeen katılıyorum. bende çok sevdiğimi belli ettim azıttı eşim

görümcem bir gün bana dedi ki biz abimin yüksak sesle konuştuğunu duymazdık
Efeliği bana ve çocuğumamıymış
ama ben belli etti geri dönüşü olmayan yollara gireriz dedim bir nevi tehdit ettim

çok iyi etmişsiniz baştan yanlış yapıyoruz biz bende sizin gibi duygularımı çok belli ettim,,
sizin gibi imalarda bulunacağım birazcık anlasın diye
benim eşim tek çocuk bir kardeşi 8 yaşında ölmüş ailesi ona çok düşkün olmuş bir dediği iki olmamış onunda etkisi büyük tabiki

aynen bende canım
benimki aksi sinirli değildir öyle fazla
ama çok yaymıştı herşeyi benim üzerime atmıştı
ondan bozuluyordu aramız..
geçen sene çocuk düşünmeye başladığımızda bundan bikaç yıl önce olsaydı asla istemezdim 2. çocuğu
neyse ki düzeldin falan diyerek övmeyi de ihmal etmedim sonunda
napcaksın şekerim hepsi birer çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…