ama çocuk var vakaları....

o zaman konuya cevap vereyim;anne mutsuzsa çocuklarda mutsuz olur benim tek bldiğim bu.yani çocuk için devam edilen evliliklerin bir çoğunda zaten çocuklar perişan oluyor.sürekli anne-baba kavgalarna şahit oluyorlar.

peki eşinizle sorununuz ne? çok mu büyük bişey?

Annem ve babam yuruteedikleri evliliklerini 30 kusur senedir surunduruyorlat

Nicin cocuklar icin

Elde ne var
Psikolojisi bozulmus cesitli psikolojik
Hastaliklar yasayan iz guveni eksik
Insanlardan uzak durmaya calisan yetiskin cocuklar

Hani babaya cok duskun diyorsunuz ve kiyamiyorsunuz yaaaa ileride bosanin diye size yalvaracak
Ama siz babasiz buyumesin diye, el gun ne der diye devam edebilir ve kendi hayatinizla birlikte minicik bir yavruyu ayrica sizinle gecinemeyen bir adamin hayatini surundurebilirsiniz.

Gercekten yurumuyorsu kendinize evladiniza bu kotulugu yapmayin.
Hasar buyuk oluyor ve sonuclarini 30 sene sonra yasamaya basladiginizda cok gec olabilir.

Tabi su ara mutsuzsaniz evliliginizde onu duzeltmk icin tavsiye alabilirsiniz.

Konunuzla ilgili pek bilgi yok.
Daha ayrintili yazmak isterseniz yardimci olmaya calisalim.

biraz açarmısınız neden hayal kırıklığı yaşadınız kaç yıllık evlisini yaş kaç zipzip kusura bakma:confused:

3,5 Yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var eşime bakınca hala sevgiyle bakabiliyorum ama eşim emniyet mensubu doğuda görevdeyiz evlendiğimizde ve buraya geldğimizde çok değişti çalışan biri olmama ragmen beni çok eziyor her anlamda hiç söz sahibi değilim ve en kötüsü tahamülün bittiği nokta hastalık derecede olan siniri sinirlenince gözü hiçbirşey görmüyor üzerime yürüyor bir iki defa itip kakması oldu her seferinde şiddetin dozu artıyor.. ama siniri geçtiğinde de pişman kuzu gibi gözümün içine bakan bir insan oluyor bir süre gizli gizli sakinleştirici ilaç verdim biraz işe yaradı ama artık oda fayda etmiyor kızım babasını seviyor onları koparmak istemiyorum ama çok yoruldum ezilmeken korkan gözlerle bakmaktan ağzımdan çıkacak lafı 50 kere düşünüyorum kızmasın sakın diye :KK43:

ne biçim dediğiniz konuyu 100 kadından 90 nı yaşıyor
ben konunu içeriğinden bahsetmedim
ne biçim konu anlatılış tarzı konu açıyosunuz bir cünmleyle anlayalım istiyorsunuz
tabiki çocuğu için katlanan kadın çok
baştan anlatsaydınız böyle tepki almazdınız

Pardon telefondan yazdigim icin harf hatalari olmus.
rica ederim :KK43: aslında bende sizin gibi düşünüyorum ama kıyamama varya çok değişik bir duygu kızım ona sarılıp öyle bir uyuyorki :KK43: içim gidiyor...
3,5 Yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var eşime bakınca hala sevgiyle bakabiliyorum ama eşim emniyet mensubu doğuda görevdeyiz evlendiğimizde ve buraya geldğimizde çok değişti çalışan biri olmama ragmen beni çok eziyor her anlamda hiç söz sahibi değilim ve en kötüsü tahamülün bittiği nokta hastalık derecede olan siniri sinirlenince gözü hiçbirşey görmüyor üzerime yürüyor bir iki defa itip kakması oldu her seferinde şiddetin dozu artıyor.. ama siniri geçtiğinde de pişman kuzu gibi gözümün içine bakan bir insan oluyor bir süre gizli gizli sakinleştirici ilaç verdim biraz işe yaradı ama artık oda fayda etmiyor kızım babasını seviyor onları koparmak istemiyorum ama çok yoruldum ezilmeken korkan gözlerle bakmaktan ağzımdan çıkacak lafı 50 kere düşünüyorum kızmasın sakın diye

kız konu açmış demediğiniz kalmamış çok sabırsızsınız sizden iyi kaynana olur

ewet tek anlayışlı cevap veren olduğunuz için teşekkürler
Rica ederim:KK36::KK36:

sizin mutsuzluğunuz çocuğunuzu mutlu etmezki

siz mutsuzsanız aile mutsuzsa o yavruda mutsuz bir birey olur

kesinlikle ben olsam yavrumun mutluluğu için devam ettirmezdim

çocuklarda öyle bir his var kii

evin içinde ne olup biter bilirler...

3,5 Yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var eşime bakınca hala sevgiyle bakabiliyorum ama eşim emniyet mensubu doğuda görevdeyiz evlendiğimizde ve buraya geldğimizde çok değişti çalışan biri olmama ragmen beni çok eziyor her anlamda hiç söz sahibi değilim ve en kötüsü tahamülün bittiği nokta hastalık derecede olan siniri sinirlenince gözü hiçbirşey görmüyor üzerime yürüyor bir iki defa itip kakması oldu her seferinde şiddetin dozu artıyor.. ama siniri geçtiğinde de pişman kuzu gibi gözümün içine bakan bir insan oluyor bir süre gizli gizli sakinleştirici ilaç verdim biraz işe yaradı ama artık oda fayda etmiyor kızım babasını seviyor onları koparmak istemiyorum ama çok yoruldum ezilmeken korkan gözlerle bakmaktan ağzımdan çıkacak lafı 50 kere düşünüyorum kızmasın sakın diye :KK43:

cnm bak benim eşimdede şiddet eğilimi var konu açtım bakabilirsin. dr a gitti insallah düzelcek

yalnız sana vurma konusunu bir şekilde çözmelisin. sana vurursa ne yaparsın ayrılırmısın. eğer evetse bu sorumun yanıtı. ona bir şekilde bunu belli et cesaret edemesin sana vurmaya

örneğin dizi izlerken adam karısına vurdu ben asla affetmem gibi gibi

o zaman konuya cevap vereyim;anne mutsuzsa çocuklarda mutsuz olur benim tek bldiğim bu.yani çocuk için devam edilen evliliklerin bir çoğunda zaten çocuklar perişan oluyor.sürekli anne-baba kavgalarna şahit oluyorlar.

peki eşinizle sorununuz ne? çok mu büyük bişey?

yukarda bahsettim biraz eşimin hastalık derecesinde sinir sorunu var sinir sorunu aileden gelen genetik bir durummuş annesi babası öyle diyor, bunun ekstrası emniyette çalışıyor olması doğuda can korkusuyla görev yapması da ekleniyor , doktora gitmeye yanaşmıyor ona göre durum normal, ama bana şiddeti arttırıyor gittkçe önceden küfürler bağırma felansa bir sonrasında tartaklama oluyor bundan sonraki siniri anladığım kadarıyla daha kötü olacak çözemiyorum ama çözmek istiyorum

cnm bak benim eşimdede şiddet eğilimi var konu açtım bakabilirsin. dr a gitti insallah düzelcek

yalnız sana vurma konusunu bir şekilde çözmelisin. sana vurursa ne yaparsın ayrılırmısın. eğer evetse bu sorumun yanıtı. ona bir şekilde bunu belli et cesaret edemesin sana vurmaya

örneğin dizi izlerken adam karısına vurdu ben asla affetmem gibi gibi

mantıklı size katılıyorum biraz tavrımı oturtup belli edersem belki daha iyi olacak
ben hemen kestirip atmak istemiyorum sizin dediğiniz gibi çözmek istiyorum düzeltmek istiyorum

Eşlerin mutsuz olduğu ve çocuk için devam ettirilen evliliklere karşıyım..
Bu tür de açılan konulara yorumum da "çocuğun için boşan" oluyor.
Madem çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsunuz neden onları mutsuz bi yuvada büyümeye mahkum ediyorsunuz?diye sorarım.

Eşlerin mutsuz olduğu ve çocuk için devam ettirilen evliliklere karşıyım..
Bu tür de açılan konulara yorumum da "çocuğun için boşan" oluyor.
Madem çocuklarınızı bu kadar düşünüyorsunuz neden onları mutsuz bi yuvada büyümeye mahkum ediyorsunuz?diye sorarım.

babasını özler üzülür diye korkuyorum :KK43:

yukarda bahsettim biraz eşimin hastalık derecesinde sinir sorunu var sinir sorunu aileden gelen genetik bir durummuş annesi babası öyle diyor, bunun ekstrası emniyette çalışıyor olması doğuda can korkusuyla görev yapması da ekleniyor , doktora gitmeye yanaşmıyor ona göre durum normal, ama bana şiddeti arttırıyor gittkçe önceden küfürler bağırma felansa bir sonrasında tartaklama oluyor bundan sonraki siniri anladığım kadarıyla daha kötü olacak çözemiyorum ama çözmek istiyorum

sakin olduğunda otur konuş bak sinirlenince gözün dönüyor bir seferinde bunu bir seferinde şunu yaptım. bak nolur nolmaz geri dönüşü olmayan yollara gireriz Allah korusun bir dr a gidelim. geleceğimiz için endişeliyim de

yani şiddetin dozuna ve şiddet uygularsa boşanacağına vurgu yap dillendirmeden. ama anlamasını sağlayarak
ben öyle yapıyorum

işin içinde şiddet varsa ben o evliliğin bitmesinden yanayım.çünkü bugün sana bunu yapan yarın çocuğuna da aynısını yapar.

eğer hastaysa tedavi olacak sana bunu çektirmeye hakkı yok.evlat ne zorluklarla büyütülüyor biliyorsun sen de annesin,çocuğunun saçına zarar gelse dünyayı yıkarsın değil mi? seni de bir anne-baba büyüttü,elin adamı sinirlendiğinde vursun tartklasn diye büyütmediler.

sakin olduğunda otur konuş bak sinirlenince gözün dönüyor bir seferinde bunu bir seferinde şunu yaptım. bak nolur nolmaz geri dönüşü olmayan yollara gireriz Allah korusun bir dr a gidelim. geleceğimiz için endişeliyim de

yani şiddetin dozuna ve şiddet uygularsa boşanacağına vurgu yap dillendirmeden. ama anlamasını sağlayarak
ben öyle yapıyorum

söylediklerinizi denicem :KK43:

X