ama bu cok sacma

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
insanlardan biktim bezdim cok moralim bozuk bu durumda ne yapmam nasil davranmam lazim bilmiyorum hatalarim varsa affola

bir sene once ofise sekreter alindi bu bayan temizlikte yapacakti diger sekreterler gibi.
ancak bazi durumlardan dolayi gunahini alamam ama yapmiyor ve patronda agzini acmiyor
ben titiz bir insanim d3dimki ofis cok pis bu boyle olmaz arada birini alalim temizlensin tamam dedi patron
ben birini buldum anlastik tam kadin gelcek herkes biz yapariz ne gerek var modunda bi ton tartisma cikti ben kotu oldum
o gunden sonra kendi odami temizliyorum pislikten su bile icmiyorum
bayan izinde bugun patron diyorki temizlikci cagir ben cagirmam dedim sekreter donunce cagirsin
adam demedigini birakmadi haksizmiyim ya
uzun oldu affedin

uslubun yanlis olmus canim. patronun onceden dediklerini kendisine hatirlatman gerekirdi. siz boyle demistiniz....den baslayacaktin.

Baştan öyle anlaştılarsa , yapması lazım..
Yapamıyorsa, eleman tutulması lazım..
Sen eleman bulmuşsun sonra reddetmişler, kalmışsın öyle.
Şimdi de sana kendileri eleman aratıyorlar.
Eee iki gün önce beğenmedilee ya bulduğunu fikrini falan?

Patronunuz biraz gelgit akıllı galiba.

Bide kızıyor ya elemanı sekreter yada patron arar sen niye arayasın ki

hah aynen oyle anlatamadigimi dusundum bian
bende oyle dedim arayamam gelsin arasin diye
demedigini birakmadi patron bey sanki ben kizi istemiyormusum gibi algilandi

Bu sistem nedir arkadaş ya.sekreter temizlik yapacak...muhasebeci öğlen yemeği yapacak...dışarı çıkan eleman herkesin ev telefonunu yatıracak. ..vb. böyle is olmaz arkadaşlar ya.saldim çayira muhabbeti.
Madem ofis küçük temizlikci parası göze batıyor o zaman karısı gelecek temizlige. Nasılsa aile ortamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…