Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Ama ama ikiside çokkk güzellerrr hangisini seçmeliyimm :(

LamEliff

♥Kocamı çok seviyorum♥
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.081
0
66
İstanbul
Merhaba bu ay içinde nişanım olacak ve ben hala bi elbise modeli seçemedimmm
sizce hangisini seçmeliyim ben kapalıyım ve beğendiğim modeli kapalı bişekilde uyarlatıp diktirmek istiyorum ama hala bi karar veremedim.. :96::96:
Altı leopar desenli olanının kumaşını sade düşünüyorum kuşak kısmıda siyah deilde koyu lacivert olabilr die düşündüm sizce nasıl olur fikir verirseniz sevinirim :81:

bence birinciyi saks mavisi yapıp o şekilde kullansan daha güzel. 2. yi hiç beğenmedim ben. 2.nin üstünü 1.nin altını kombinleyip saks mavisi yaparsan da güzel olur

Son düzenleme:
ikisi de çok güzel,ama birinciyi daha çok beğendim hele bir de daha canlı nar çiçeği rengi olsa süper olur

Aysira gelinlik sıtesındede guzel modeller var bak ıstersen fıkır olur senın ıcın

ikiside güzel ama ben 1.modeli daha çok beğendim..kesin prenses gibi olursun canım

ikincinin üstü ile birincinin altını birleştir derim bende ikincideki kuşagıda ekledinmi çok şık olur

ikisi de çok güzel,ama birinciyi daha çok beğendim hele bir de daha canlı nar çiçeği rengi olsa süper olur

Evet güzel olur ama ben renk olarak bu sene herkes narçiçeği ve pudra tercih etti ben farklı olsun istiyorum

Aysira gelinlik sıtesındede guzel modeller var bak ıstersen fıkır olur senın ıcın

Aslında çok abartılı bişey istemiyorum çünkü nişan dernekte olucak yani salon olsaydı daha farklı bişey düşünebilirdim belki yinede bakıcam teşekkürlerr ..

Birde birşey daha sormak istiyorum bitrincisinin üstünü ikincisi gibi yaparsam etek yükselmiş olacak bu sefer tarlatan nasıl durur acaaba
çok takıntılıyımm ben çok incelerim herşeyii stres yaptım kendime

teşekkür edrim ama bir sürü elbisenin içinden eledim bunları son aşamada karar vermek zor oluyo ama anladığım kafdarıyla herkes 1. yi beğendi
annemde onu beğendi ben ikinci olabilir diye düşünmüştüm ne kadar zevksizsin dedi bana galiba haklı annem

bnde 1. diyorum..renk olarak o rengi istemiyosan petrol yeşili flnda olabilir..ama o renkde güzel

Fkirleriniz içn hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok mutlu oldum :81:

bence 1. model daha güzel 2. hiç güzel değil rengide çok abartı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…