- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
- Konu Sahibi sivastrabzon
Iyi geceler. Daha once birkaç kez.yine konu açmıştim bununla ilgili; Kayinvalidem alzemheir. Bana geldiği ilk zamanlar cok iyiydi bana karşı: sürekli dualar, bana karşı mahcubiyet duymalar.. Son bir kaç aydır sürekli parasını aldığımı, başkalarina verdiğimi iddia edip sorun çıkarıyor. cüzdanını yastığının altina koyduğumuz halde inandiramiyoruz.Agresifleşiyor. Internette baktım böyle şeyler olabilirmiş. Bana da direk söylemiyor. Kendi kendine kusüyor, yemek yemiyor, aksileşiyor, gerginlik yaratıyor. Eşim e söylüyor,o da beni uyarmak için söylüyor, ne kadar hastalıktan da olsa kendimi telkin edemiyorum.. Çünkü bazen çok mantıklı ve normal konuşabiliyor.
Bir de okuduğum kadarıyla saldırganlık eğilimi de oluyormuş bir çoğunda. Açıkçası korktum.Bu halusilasyon olayını engellemek için doktorun yapabileceği bir tedavi var mıdır? Daha once doktora birkac kez gidildigi için eşim gerek duymuyor çünkü,onu ikna edebilmek için sizden bir fikir istiyorum..
Kısaltmaya çalıştım ama, bundan daha kısası kendimi anlatmaya yetmezdi ..Yine de uzun olduysa kusura bakmayın ..
Bir de okuduğum kadarıyla saldırganlık eğilimi de oluyormuş bir çoğunda. Açıkçası korktum.Bu halusilasyon olayını engellemek için doktorun yapabileceği bir tedavi var mıdır? Daha once doktora birkac kez gidildigi için eşim gerek duymuyor çünkü,onu ikna edebilmek için sizden bir fikir istiyorum..
Kısaltmaya çalıştım ama, bundan daha kısası kendimi anlatmaya yetmezdi ..Yine de uzun olduysa kusura bakmayın ..