- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
- Konu Sahibi MrsDelfino
-
Yüzük bedeni aldıklarında hangisine hangi isim not almış olmaları lazım. Valla ben sağlam çirkefleşirdim. Değiştirirler o yazıyı götürün bir güzel de paylayın değiştirsinler yazıyı.Kızlar imdat!
Erkek arkadaşımla haziran sonunda nişanlanıyoruz. Çok beğenerek mağazadan alyans sipariş ettik. Kilomdan dolayı benim parmaklarım erkek arkadaşımınkilerden daha kalın. Doğal olarak benim yüzüğüm daha büyük. Erkek arkadaşım bugün teslim aldı alyanslarımızı ama isimlerimizi yanlış yazmışlar. Büyük olan yüzükte yani benim yüzüğümde kendi adım, onunkinde onun adı yazıyor. Bu değiştirilebilir bir şey mi? Silinip tekrar yazılabilir mi isimler? İade ve değişim kesinlikle yok demiş mağaza, keşke teslim almadan önce fark edebilseydik. Çok beğenmiştik alyanslarımızı ama çok üzüldük.
Evet not alındı, erkek arkadaşım oradayken tekrar aradı beni bedenleri doğru yazdırmak içinYüzük bedeni aldıklarında hangisine hangi isim not almış olmaları lazım. Valla ben sağlam çirkefleşirdim. Değiştirirler o yazıyı götürün bir güzel de paylayın değiştirsinler yazıyı.
Teşekkür ederimDüzeltmek zorundalar, hata onların hatası. Bunun için canınızı sıkmayın. Hayırlı olsun.
Ay neresi burası ayol ne kadar profesyonelliksiz (?) iş yapıyorlar sinir oldum ben deBenim yüzüğümü düzeltmişler, müstakbel nişanlımın adı yazıyor şükür. Ama bu sefer de onun yüzüğüne benim adımla ortak harfleri olan başka bir kadın ismi yazılmış. Sinir olduk. Nişandan sonra düzeltilecek artık İstanbul’da.
SormaAy neresi burası ayol ne kadar profesyonelliksiz (?) iş yapıyorlar sinir oldum ben de
İsmi yazan arkadaş kendi içindeki aşkı dışa vurmuş zaar, ortak harfleri olsa da karıştırılacak isimler değiller ya. Davetiyeleri de Betüllettin mi tamamdır kimse fark etmezSormaA ile başlayan markalardan birisi diyeyim, yukarıda yazmış mıydım bulamadım. Hangi aklıevvel yazdıysa… Sen biliyorsun benim adımı, Betül yazmışlar . Artık izahı olmayan şeylerin mizahı olur diye arkadaşlarımla şakaya vurduk. Bir arkadaşım diyor bari ismini değiştir, daha hızlı olur; öteki telefonu kapatırken “hadi görüşürüz Betülcüm” diyor .
Başta sinirden gülüyordum, artık ben de dalgaya alıyorum, ne yapayımİsmi yazan arkadaş kendi içindeki aşkı dışa vurmuş zaar, ortak harfleri olsa da karıştırılacak isimler değiller ya. Davetiyeleri de Betüllettin mi tamamdır kimse fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?