alyansmı tektaşın üstüne yoksa ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vereliniortak:lepi:

valla ben önce tektaşımı sonra alyansımı takıyorum ama kural olduğu için değil,öyle hoşuma gittiği içinzemuszemus bazende ayrı takıyorum..

Canım Benim ne tektaşım nede alyansım yok :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ama mantıken altta olan tek taş olmalı görüntü olarakta altta daha güzel duruyor.vereliniortak

tek taşını önce alyansını sonra takanlardanım.benim hoşuma da böle gittiği için kural olduğu için değil yani

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis

katılyorum arkadaşım
gerçi benimkiler dolap bekliyor ya.. daral geliyor bana bazen hiç birini takmıyorum .

Arkadaşlar o yüzüğüne göre değişir bence mesela benimde söz yüzüğüm tek taş ama biraz kalınca nişan alyansımda öyle oda ince sayılmaz o yüzden birarada takamam birazda yüzüğe göre hareket etmek lazım her yüzüğü aynı anda takamayabiliriz

herkesin zevki
alt üst neresi pek anlamıyorum ama
ben sevmiyorum öyle ikisini yanyana. karmakarışık geliyo bana.benimkiler yan yana takmaya da müsait değil.olsaydı da takmazdım
ama kuralı olduğunu da zannetmiyorum
nerede rahat kullanırsan oraya takarsın:)

Bu kural meselesini ilk defa duuydum bunun bir kuralı olduğunu bilmiyordum laelaelaelaelae

Ben önce tek taşımı sonra alyansımı takıyorum öbür türlü takınca rahat edemiyorum nedense :S

bende önce tek taşı sonra alyansımı takıyorum daha hoş duruyor bencezemuszemus

bunun bir kuralı yoktur bence
kişiden kişiye değişir
benimde alyansım üstte tek taşım altta:)

hımm evet arkadasının bakıs acısı mantıklıymıs bende tektasımı alyansımın altına takıyorum ama oyle daha hoş gözuktugu için

tak nasıl istiyorsan herkes bişeyler der nasıl hoşuna gidiyorsa tak bence iyi günlerde inş:)

benim alyansımda taşlı oldugu için sağ elime alyansımı sol elime tektaşımı takıyorum canım

peki ya hem aLyansı hem tek tası hemde 5tası oLanLar nasIL takmaLı :jeyyar:

o ne aceba kafamçokkarıştı

yanyana küçük 7 tane taş oluyo o normalde söz yüzüğü derler

soruya gelince ben tektaşımı sağ parmağıma takıyorum tek seviyorum
ama bir kuralı yok canım ikisini aynı yere takacaksan ilk tektaşı sonra alyansını tak bence

bende tek tasi alyansimin önüne takiyorum ama bana yanlis taktigimi söylediler ben yine bu takis tarzimdan vazgecmemistim demek ki dogruymus.yani önce alyans sonra tek tas.

ay ben bi koca bulayım sorunum bu olsun ya

vallahi bende önce tektaşı sonra alyansı takıyorum öyle daha hoş geliyor gözüme,kuralı varsa da bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…